КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
При нас ябълките са хубави, но на Билла по 0.99 лв. бяха по-сладки.

# 571
  • Стара Загора
Как маркирате продукти, които нямат етикет (например тези от пекарната) на касите за самообслужване?

# 572
  • София
Как маркирате продукти, които нямат етикет (например тези от пекарната) на касите за самообслужване?

Има бутон пекарна или зеленчуци например. Избираш оттам примерно кроасан с масло колко броя натискаш готово и това е. Незнам дали разбрано го обясних ама .... На мен ми е лесно защото си го знам.

# 573
  • Стара Загора
bugi6, разбрах от раз. Grinning Мерси!

# 574
Купих сметана на Брей с изтичащ срок 29.02 и като я отворих имаше две петна мухъл с големината на монета от 2 стотинки. Обадих се на контактния тел и я върнах, ама се ядосах а изгубеното си време.

# 575

И внимавайте с точното наименование на артикула, защото има сходни, с различни цени.
Веднъж бях маркирала една баница като баница с тиква, а тя била вита баница. За конкретната цена.

# 576
Няколко пъти ми се е случвало да маркирам правилното печиво и бройки и след като ги сложа на кантара, касата да се "сърди". Идва служител, потвърждава артикула и продължавам с маркирането или плащането, та няма драма. Доста се чудех защо се случва така, докато ми хрумна, че може да е от грамажа на печивата - баничката е заложена 80 гр примерно, а тя всъщност излязла 70 гр от фурната и кантара се обърква. Затова си маркирам печивата последни, ако има проблем поне другото да е минало. Grinning

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 16:47 от Gripping

# 577
  • Mostly in my mind

И внимавайте с точното наименование на артикула, защото има сходни, с различни цени.
Веднъж бях маркирала една баница като баница с тиква, а тя била вита баница. За конкретната цена.
Или едни и същи, но с различни грамажи. Simple Smile

# 578
На мен ми се е случвало и с дрехи - картонената опаковка я няма, теглото се променя и везната не разпознава артикула. Налага се да викам служител да маркира.

# 579
Когато не разчита баркод се натиска " лупата" и излиза възможност за ръчно въвеждане на кода.

# 580
Днес минах през магазина и беше голяма лудница на касите. Само 2 касиерки работят, а сутрин е пълно с пенсионери, които съвсем разбираемо не се редят на касите за самообслужване ,въпреки че са с по 3-4 неща. Аз пък с препълнена количка ще си откарам цял ден да маркирам сама,съответно и аз чакам за " нормална" каса. Изнерви ме цялото чакане ,но поне накупих всичко за каквото отидох, бяха ми оставили 1 последен бретер,грил  тигани имаше много, както и бурканчета за подправки. Заредих и 5-6 бр. помело, пропуснала съм го в каталога,но беше на 2.29 и взех,че вкъщи помелото никога не стига. Мандарините бяха от онези много оранжевите ,които може и да не са боядисани нарочно,но точно така изглеждат защото са оранжеви дори като ги обелиш и ми е гадно да ги ям,та ги пропуснах Grinning

# 581
Аз вчера взех от детските потници, които са 2 бр за 8 лв за детето. Само с техни потници го обличам. Стоят по тялото, не се набират.

# 582
  • София
Някой да видя в София тиганите два в комплект Spice & Soul за 32 лв? Също не токрих белачката на Brio за 0.99 лв, мискера с въртяща се купа, нормални размери на градинското сабо,а не 37-38 дамски и 40-41 мъжки. А също и пътеки Брадли. Имам чувството, че повечето стоки изобщо не ги зареждат. Само си изгубих времето да обиколя няколко пъти магазините в чудене дали не съм подминала тези неща...

# 583
  • София
Някой да видя в София тиганите два в комплект Spice & Soul за 32 лв? Също не токрих белачката на Brio за 0.99 лв, мискера с въртяща се купа, нормални размери на градинското сабо,а не 37-38 дамски и 40-41 мъжки. А също и пътеки Брадли. Имам чувството, че повечето стоки изобщо не ги зареждат. Само си изгубих времето да обиколя няколко пъти магазините в чудене дали не съм подминала тези неща...

В кауфланд Люлин 7 имаше от тиганите днес

# 584
  • оттам, откъдето започва България
Белачките на Вrio са същите, които продават и в магазин Едеа. (може да се отвори сайта и брошурата, която е до утре, за да се провери)

Общи условия

Активация на акаунт