🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 - ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ - ТЕМА 2

• 21 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Петък е! Дойде време да летим...

Остават броени часове до началото на Gaddar. На големи концерти винаги взимат по някоя група, за да подгрее публиката, та и ние да влезем в тази роля. Нека подгреем чакащите с нетърпение и тези които се колебаят все още...

От мен музиката, с която ще бъде озвучен сериала.

Erkin Koray - GADDAR 1986

# 616
Днес, Онур Сайлак има двоен празник.
Рожден ден на близначките му и премиера на сериала Гадар

Мая и Топрак навършват 12 години.
Да са му живи и здрави, да бъде горд баща на тези малки съкровища.

# 617
Това творчество на арабите ми хареса

# 618
Sümeyye Aydoğan отговори на въпросите на FOX!

ЧАСТТА, КОЯТО МЕ РАЗВЪЛНУВА НАЙ-МНОГО В ТАЗИ ИСТОРИЯ Е ПРОМЯНАТА И ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ГЕРОИТЕ СЛЕД НАМЕСАТА НА ВРЕМЕТО.

- Добре дошли отново в нашето семейство след Некоронована принцеса. Ще имаме възможност да ви гледаме отново с "Gaddar", който ще е на екран с първия си епизод тази вечер. Какви са реакциите до момента, доволни ли сте от коментарите, които получавате относно промоциите?

Благодаря ти. Да, за мен е много приятно да сме отново заедно след „Некоронованата принцеса“. Реакциите досега са много положителни и всички са невероятно любопитни за новата ни поредица. Голям е интересът и към нашите промоции. Също толкова се вълнувам. Да видим каква ще е следващата стъпка. Надявам се всичко да е много хубаво и светло за нас.

-Ще проследим историята на Даган, който се прибира от дългата си военна служба в Гадар. Какво ви развълнува най-много в тази история? Какво очаква нашата публика с този сериал?

Мисля, че частта, която ме вълнува най-много в тази история, е промяната и трансформацията на героите след междинното време. Защото нищо не е такова, каквото си го оставил. Ето защо за Айдън; Заминаването на Dağhan - Ще гледаме различни герои преди заминаването на Dağhan и след пристигането на Dağhan. Вълнуващо е да преживееш тази трансформация.

Скрит текст:
-Вижда се, че екшън в сериала няма да липсва Simple Smile  Мислиш ли, че липсват на публиката подобни продукции?

Определено ни липсва, мисля, че на всички. Аз съм един от тях. Особено в този момент е много важно да гледате качествен и реалистичен екшън. Защото заснемането на екшън сцени е предизвикателство и за актьорите, и за екипа. Отнема дълги часове и се превръща в сцени, които се разглеждат внимателно и се докосват често. Ние, като екип, влагаме много усилия и грижи в тези сцени. Затова знам и се надявам, че ще дадем на хората това, което им липсва.

- Направи ли някаква специална подготовка за Гадар? Как се подготвихте за проекта?

Да, разбира се, имаше подготвителна фаза. Първо, след като проектът беше одобрен и дойде при мен, беше направена малка промяна в стила. След това работих усилено с моя треньор по актьорско майсторство и се подготвих добре за моя герой.

МНОГО Е УДОБНО ДА ИГРАЕТЕ С ÇAĞATAY

-Какво е чувството да споделиш главната роля с Чагатай Улусой и Онур Сайлак? Освен това сте в един проект с доайен като Ердал Йозягджилар. Водите ли разговори за игра на снимачната площадка?

Много е удобно да играеш с Çağatay, защото си улесняваме работата във всеки един смисъл и се разбираме много добре на снимачната площадка. По същия начин да играя с Онур Сайлак също е много вълнуващо за мен. И актьор, и режисьор; Ето защо се вълнувам да бъда в един проект с него. Да не говорим за Erdal Özyağcılar, J. Бях много развълнуван, когато той дойде за първи път на снимачната площадка и дори когато се срещнахме за първи път. Ето защо това, че участвам в един проект и с тримата, определено ме кара да се вълнувам и гордея с това.

АЙДАН ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЖИВОТА

- И така, можете ли да ни разкажете малко за героя Айдън, който ще изобразите? Каква е най-голямата разлика от героите, които сте играли досега?

Айдън е 27-28-годишна жена, израснала изцяло в кварталната култура и загубила баща си по много несправедлив начин в много ранна възраст. Ето защо той води война срещу живота и е герой, който никога не се прекланя пред несправедливостта. Мисля, че това, което го отличава най-много от проектите, в които съм участвал досега, е, че е израснал с културата на квартала и че пази плътно мъжката си страна в себе си.

-Как бихте описали любовта между Даган и Айдън?

Що се отнася до любовта между Даган и Айдън, най-важното нещо, което мога да кажа, е чистотата и безкористността на тази любов. Защото имат толкова голяма любов един към друг, че нямат никакви очаквания, никакви интереси. Двама души, които успяха да се приемат такива, каквито са. Те се познават от деца и мога да кажа, че са любовници от детството. Затова между двамата има една чиста, чиста, бяла любов.

-Филм, в който участвахте, ще излезе през февруари. Бихте ли разказали на нашите читатели за вашия филм и други ваши проекти, ако има такива?

Hatıran Yeter ще бъде в кината на 16 февруари. Нека вече да кажа това тук. Този филм е една от повратните точки в живота ми по отношение на ролите. Защото сме се заели с много трудна задача. Играя глухоням човек. Моят партньор и аз сме в такава любов и това е история, която всъщност разказва за нашата любов и възможностите в невъзможностите. Ето защо съм невероятно щастлив, невероятно горд и невероятно развълнуван. Защото беше много различна работа, беше много колективна работа, всеки вложи сърцето и душата си в нея. Надявам се публиката да се съгласи с нас, вълнувам се.

- Имате бързо възходяща кариера, участвате в различни проекти от 2020 г. Като човек, който е получил предложение за актьорско майсторство, докато се разхожда по улицата, как бихте оценили кариерата си в този момент?

Първо, много ви благодаря. Да, това беше невероятно съвпадение и късметът беше на моя страна... Аз съм човек, който не вярва, че всичко е случайно. Така започна моята актьорска и актьорска кариера. Но като го гледам сега, отделям толкова много усилия и толкова много часове за професията си. Тъй като толкова много обичам професията си, че много се радвам да наблюдавам, че напредъкът на това сладко съвпадение, което ме споходи, не е случайно и аз получавам наградата за усилията си едно по едно. Надявам се да продължи със същото темпо и по същия начин. Радвам се, че минавах през тази улица онзи ден.

ВСЕКИ ПРОЕКТ Е ОТДЕЛНО ВЪЛНЕНИЕ ЗА МЕН И ВСЕКИ ПРОЕКТ Е ОТДЕЛНО „РАДСТВО“ ЗА МЕН

-Има ли момент, в който казвате „Радвам се, че попаднах в този бранш“? Ако има, бихте ли го споделили с нас?

Всъщност казвам това през цялото време, защото когато остана спокоен и се вслушам в себе си, казвам „Искаш ли да си някъде другаде, Сюмейе?“ Когато питам, виждам, че не искам да съм никъде другаде и винаги се улавям, че мечтая на снимачната площадка. Ето защо във всеки проект, всяка среща, всяка репетиция за четене казвам с благодарност: „Радвам се, че си в тази професия, радвам се, че работиш тази професия“. Всеки проект е различно вълнение за мен и всеки проект е различно „радвам се“ за мен. Радвам се, че давам това интервю точно сега.

-Продължаваш ли да се занимаваш с йога? Можете ли да отделите време за йога в свободното си време?

Продължавам да се занимавам с йога, всъщност това, което правя не е точно йога. Занимавам се с пилатес, функционални тренировки, както и с йога и медитация. Никога не планирам да го премахна от живота си. Опитвам се да правя медитация и йога почти всеки ден, докато ходя на всеки сет. Това ме отпуска и ми помага да прекарам деня си много по-комфортно. Да, продължавам.

-Обикновено те виждаме усмихнат и много енергичен в социалните мрежи. Каква е тайната на това? Какво повишава енергията ви Имате ли ритуал или нещо задължително, което ви кара да се чувствате по-добре дори когато сте уморени?

Благодаря ти. Ако изглеждам енергичен и щастлив, значи съм щастлив. Защото това всъщност е моето житейско мото. Всяка сутрин, когато се събудя, без значение какво съм преживял през последните няколко дни или предния ден, се събуждам с думите „да, Сюмейе, ти започна нов ден и днес ще бъде много добре“. Мисля, че това ми помага да повиша енергията си. Пускам приятна музика и както казах, медитирам и йога. Тези дни също много готвя. Видях, че и за мен е много добър. Ето как излизам от къщата. Обичам да съм щастлива така.

-Как е вашата котка Лейди? В предишното ни интервю вие ни казахте, че Лейди е котка, осиновена от страницата за осиновяване на пострадали от земетресението животни. Мина около година Харесва ли ви да притежавате котка? Бихте ли препоръчали осиновяване и отглеждане на други ?

Дамата е много мила и дори приятел дойде с нея. Той също се казва чичо. Мина година, но Лейди е толкова активна котка, че никога не наддава и не ми изглежда, че расте. Сигурен съм обаче, че расте в сравнение с миналата година. Той е в много по-добро настроение, много по-послушен. Когато дойде за първи път, беше малко ядосан и уплашен поради травмите си. Той все още има проблеми със съня, но това, че приятел дойде при него, го кара да се чувства много комфортно. Сега те играят игри заедно и създадохме невероятна връзка. Надявам се да имам шанса да осиновя и други животни.

# 619
Това е много яко

Днес гледаме Gaddar

# 620
ИГ foxturkiye:
Може ли животът на човек да се промени за една нощ? 👀
Gaddar е по FOX с първия си епизод тази вечер в 20.00ч.

# 621
Скоро от FOХ ще започнат да отброяват часовете до началото на Gaddar

Днес е денят!

„Айдън води война срещу живота.“

# 622
Онур пусна стори за Гадар, да видим Чачо дали ще се отчете

ИГ стори: onursaylak...май с пръст го е писал от бързане Joy
Гадар тази вечер

# 623
Угур и той се отчете... в синьо като за момченце

# 624
Рекламата на FOX продължава в синьо

# 625
Нова порция снимки от новата фотосесия на Чачо

# 626
Нова порция снимки от новата фотосесия на Чачо

Цвети страхотни са, но тази снимка е трепач

# 627
Джаки, всички снимки са трепач, а прическата как я нарекоха - вирус.

# 628
Кой сериал ще гледате тази вечер?
Да не забравите, че сме с един час разлика и ще започне в 19ч.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Айдън и Шенгюл от публикацията в Instagram на Müge Bayramoğlu

# 629
Очакваме вашите коментари с тага
Gaddar

Някои хора са толкова брутални !

Общи условия

Активация на акаунт