🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 - ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ - ТЕМА 2

• 21 319
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,толкова много неща сте споделили! Едва сега успявам да ви прочета.
Благодаря за всичко- информация, снимки, музика! Страхотни сте!
За мен няма никакъв шанс да започна да гледам необезпокоявано в 19ч., за съжаление.
Най-вероятно ще гледам повторението веднага след това.
Жаки,сигурна ли си,че ще го има?

Сега имам малко свободно време и мисля да го посветя на Kübra.
Както Гери писа, сериала никак не е лек и трябва да се гледа с внимание.
Не коментирам нищо ,освен играта на Чачо засега, защото, както той каза, трябва да се изгледат всички епизоди и тогава да се коментира. Явно нещата ще се изяснят съвсем в края.
Това,което мога да кажа в момента е, че за пореден път съм възхитена от смелостта на Чаатай да експериментира и да избира роли, които носят силни послания!
А с тези снимки от фотосесията, направо ме довършихте! Heart Eyes

# 631
Слагам я в папката с мострите Wink
Нова порция снимки от новата фотосесия на Чачо

Цвети страхотни са, но тази снимка е трепач

# 632
Да, Нези!
Винаги, когато съм гледала 1 епизод на сериал онлайн, винаги е бил без реклами и се пуска два пъти един след друг.
Не вярвам да е променено. Може да се види програмата на ФОХ, ако свършва след 12ч., значи е така и сега. В един и съши час ще започнат, озетите на другите сериали и нашият. Много се надявам като почне, да го загледат и феновете на другите сериали, докато започне техния и да ги увлече и да останат на Гадар.
Цвети, ако има онлайн превод на руски, ще пусне линк.

# 633
А има ли някакъв линк за Фокс и гледане на живо?
На страницата на канала къде да кликна? Горе в ляво където има мигаща червена точка ли?

# 634
# 635
На страницата на канала къде да кликна? Горе в ляво където има мигаща червена точка ли?

Гери, а ти къде гледаш Кюбра?

# 636
Момичета, Simple Smile
Дойде и нашият ден Simple Smile
Благодаря за всичко споделено, снимките са трепач, впечатлена съм, уникална визия,
слаб, стегнат....това е НЕШЕТО МОМЧЕ 😍
Отново се влюбвам....😍🫣🫠

Жаки, Благодаря за линковете на Фокс
Аз ще се опитам да съм на линия ....нямам търпение за емоцията от онлайн гледането Simple Smile
П.п. нямам време за Кюбра , срещи, срещи, обучения.... Sad
Аз нямам нищо против да споделяте когато го изгледате.....

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 17:00 от nanni_123

# 637

Гери, а ти къде гледаш Кюбра?

В нетфликс на големия телевизор. Ама много бързо говорят. Аз не чета бързо на английски и имам нужда от голяма концентрация. После ще го гледам втори път дублиран, че ако има нещо пропуснато да го разбера. То това не е турски сериал. Световно кино ми е. Не съм гледала много неща, но това е нещо напълно различно от всичко досега. много ми харесва.
А и гледам, когато имам време. Стигнах до четвърта серия в началото и ми спрях. След малко продължавам.
Ама как му отива да играе психически нестабилни хора...

Жаки, благодаря! Аз до там стигнах, но не бях сигурна дали е старо или в момента го дават. Но на турски аз нищо няма да разбера. Само ще се дразня

# 638
Споделям мнението ти,Гери! Това не е турски сериал!
И аз гледам бавно, спирам,връщам,търся думи... Ужас! Но ми е интересно.
В началото на 6 -та серия съм.
Малко снимки от моя екран.

# 639
Момичета, аз също нямам против да споделяте за Кюбра!
На мен не ми пречи да знам какво се случва....сигурно, защото съм много любопитна.
Може да слагате в скрит текст, за тези които не желаят да са информирани.

# 640
Момичета, аз също нямам против да споделяте за Кюбра!
На мен не ми пречи да знам какво се случва....сигурно, защото съм много любопитна.
Може да слагате в скрит текст, за тези които не желаят да са информирани.

Момичета, аз просто нямам какво да споделя. Още съм без думи. Това е съвсем различна игра. Смесица от хартиен живот, Пеями за някой неща и нещо съвсем ново.
За мен религиозната тематика е много чувствителна. Това е и нещото което ме спира да коментирам. Аз не съм запозната с тяхната религия много. Вярващ човек съм, но винаги съм имала проблем с религиите. Мога да критикувам и моята даже. И пак имам вяра.

Ще добавя, че за мен това не е сериал, а един много дълъг филм. не го разглеждам като отделни серии.

# 641
Аз ще коментирам след като изгледам всичко.
Със сигурност има какво да се коментира.
Румънките вече го изгледаха.
Ето какво е споделила Габи в групата.
Браво!
Кубра се появи в топ 10 на Netflix Romania Platform! Най-накрая! вече е на 5 място!
Щастлива съм, че тя направи нашия топ 10!
Надявам се да влезе и в други държави!

Писах и ,че при нас това няма как да стане,защото ние още нямаме превод на български.
Толкова ли сме по-зле от румънците, че за тях в Нетфликс има субтитри, а за нас -не!?
Rage
От Енгин бей: Опасност!

# 642
В свтовен мащаб, Кюбра е на 7-мо място, днес.
В България е на 5-то място, само в Турция е на 1-во място.

П.П. Забравих да напиша, че в 42 страни е в топ 10.
В страни като Германия, Испания, Франция, Швейцария, Австрия, Белгия е на 6-то място

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 17:53 от jackie.

# 643

Жаки, има стори,
Може ли да го качиш?

# 644

Всички ли ще гледате сега?

Общи условия

Активация на акаунт