КАРТИ ТАРО - ТЕМА 32

• 27 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Ок, в такъв случай сигурно говори за колебанията или че ще има най много някакво заиграване в чувствота, но ще е на ниво флирт, без да има някаква стабилност между вас.

# 481
Благодаря Силфида.

# 482
kikimiki12, солидаризирам се с тълкуването на Силфида, като искам да допълня две неща.

На първо място по първия ред според мен ситуацията е нестабилна и в двете крайности, като по-скоро превес взима енергията на 10 мечове, предвид че натам е ориентиран Рицар жезли, който показва енергията на мъжа.

В допълнение, Вие сте Кралица чаши и емоциите са по-скоро от Ваша страна. Мъжът по Рицар жезли е обърнал гръб на емоциите. По отношение на бъдещето мъжът не се появява. Най-много да получавате смесени сигнали, които да Ви вкарат в енергията на 2 пентакли, но картите показват изцяло Вашата енергия и по-скоро нищо във физическия свят.

Вие се явявате Кралица, а той Рицар и то в посока 10 мечове. Каквото и да очаквате от него, според мен той на този етап не е склонен да го даде.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 13:57 от innasn

# 483
Благодаря много innasn . Колкото и да не ми се иска, това е реалността Sad.

# 484
  • София
kikimiki12, солидаризирам се с тълкуването на Силфида, като искам да допълня две неща.

На първо място по първия ред според мен ситуацията е нестабилна и в двете крайности, като по-скоро превес взима енергията на 10 мечове, предвид че натам е ориентиран Рицар жезли, който показва енергията на мъжа.

В допълнение, Вие сте Кралица чаши и емоциите са по-скоро от Ваша страна. Мъжът по Рицар жезли е обърнал гръб на емоциите. По отношение на бъдещето мъжът не се появява. Най-много да получавате смесени сигнали, които да Ви вкарат в енергията на 2 пентакли, но картите показват изцяло Вашата енергия и по-скоро нищо във физическия свят.

Вие се явявате Кралица, а той Рицар и то в посока 10 мечове. Каквото и да очаквате от него, според мен той на този етап не е склонен да го даде.

Рицар няма,а е паж на горната снимка,но все тая ,само до комуникация се стига .
kikimiki12 не се отчайвай,много пъти ,,лошите,,карти са за наше добро и ни предпазват Simple Smile

# 485
Факт. Simple Smile  В още по-ниски енергии е мъжът.

# 486
  • София
Факт. Simple Smile  В още по-ниски енергии е мъжът.

с моя малък опит ,вече се убедих ,паж жезли ли е,рицар или крал жезли-бягай надалеч Simple Smile

# 487
Благодаря mimi-1977. Ще го имам предвид.

# 488

Попитах картите за отношенията между двама човека, аз не съм една от страните в случая. И също за нейните и неговите чувства.

За отношенията им по Света и Крал Мечове, който бе на дъното на колодата бих казала, че са точно такива, каквито и аз мислех - има край, студенина, разделечаване. Но пък 9 жезли..

Нейните чувства са Смъртта, Асо Пентакли и Рицар Мечове, струва ми се, че тя иска някакво ново начало или нов шанс, след края, но се натъква на хлад и бягане от негова страна.

Неговите чувства - има някакво претегляне на отношенията им, може би смята, че е правилно да не са заедно, че така е трябвало да стане. Но пък по 5 чаши е възможно и да съжалява, че са се стекли така обстоятелствата, да е разочарован..

Дали го тълкувам правилно?

# 489
Скрит текст:

Попитах картите за отношенията между двама човека, аз не съм една от страните в случая. И също за нейните и неговите чувства.

За отношенията им по Света и Крал Мечове, който бе на дъното на колодата бих казала, че са точно такива, каквито и аз мислех - има край, студенина, разделечаване. Но пък 9 жезли..

Нейните чувства са Смъртта, Асо Пентакли и Рицар Мечове, струва ми се, че тя иска някакво ново начало или нов шанс, след края, но се натъква на хлад и бягане от негова страна.

Неговите чувства - има някакво претегляне на отношенията им, може би смята, че е правилно да не са заедно, че така е трябвало да стане. Но пък по 5 чаши е възможно и да съжалява, че са се стекли така обстоятелствата, да е разочарован..

Ще започна с малко поясняващи въпроси. В сериозна или по прясна връзка са?
Така като гледам май са в прясна връзка, но приета сериозно, това си е чисто предположение понеже по картите виждам една цикличност, събиране разделяне, преминаване през различно етапи. Може и да греша, че не съм задълбавала много в тълкуването.
Първо няма как да кажем правилно ли ги тълкуваш, хиляди пъти сме говорили, че правилно и грешно в тарото няма. Всеки си има свои методи и разбирания и всичко надолу е изцяло моето мнение и НЕ твърдя, че то е правилно. А и това, че някое тълкуване ни звучи мега смислено и логично, картите се проиграват по съвсем друг начин. Това е според мен нещо, срещу което и най-добрия нищо не може да направи.
Следващите ми думи с риск да ми се поразсърдиш (не си мисли, че съм забравила Wink ) но ги казвам като съвет и ще е полезен, надявам се, на начинаещи, които ни четат. Потърси малко по-дълбоко значение на картите. Без да ми се обиждаш, но малко това тълкуване ми е като разказ по картинка. Да, изображенията са важни, но картите имат общи значения и закодирани, така да кажа, послания, които не се виждат на пръв поглед.
За да дам конкретен пример за горния абзац, ще използвам рицар мечове. Тази карта има следните тълкувания - необходими са действия, бърза промяна, прогрес, смес умен мъж, да спасиш положението, амбиции, упоритост (последните три са от ръководството към конкретно тази колода). Ето как рицар мечове може да не означава "бягане от негова страна" (предполагам си имала предвид - излизане от ситуацията), въпреки че мъжът на картинката бяга, а всъщност показва желанието на жената да се бори за мъжът, че е ако иска да продължат трябва да предприеме действия сега и веднага и трябва да вземе част от качествата на Рицар мечове, а именно - упоритост, смелост. И, разбира се, как да се разбере кое точно тълкувание отговаря на ситуацията - това става чрез въпроса, контекста на ситуацията и околните карти, на последно място, разбира се, и усещането. Тук няма да изпадам в тълкуване на всяка карта и ред подробно.

В обобщение и пряк отговор на въпроса в края на поста - не, мисля, че трябва да задълбаеш повече в тълкуването на картите и техните послания, понеже за сега е повърхност.

# 490
Скрит текст:

Ще започна с малко поясняващи въпроси. В сериозна или по прясна връзка са?
Така като гледам май са в прясна връзка, но приета сериозно, това си е чисто предположение понеже по картите виждам една цикличност, събиране разделяне, преминаване през различно етапи. Може и да греша, че не съм задълбавала много в тълкуването.
Първо няма как да кажем правилно ли ги тълкуваш, хиляди пъти сме говорили, че правилно и грешно в тарото няма. Всеки си има свои методи и разбирания и всичко надолу е изцяло моето мнение и НЕ твърдя, че то е правилно. А и това, че някое тълкуване ни звучи мега смислено и логично, картите се проиграват по съвсем друг начин. Това е според мен нещо, срещу което и най-добрия нищо не може да направи.
Следващите ми думи с риск да ми се поразсърдиш (не си мисли, че съм забравила Wink ) но ги казвам като съвет и ще е полезен, надявам се, на начинаещи, които ни четат. Потърси малко по-дълбоко значение на картите. Без да ми се обиждаш, но малко това тълкуване ми е като разказ по картинка. Да, изображенията са важни, но картите имат общи значения и закодирани, така да кажа, послания, които не се виждат на пръв поглед.
За да дам конкретен пример за горния абзац, ще използвам рицар мечове. Тази карта има следните тълкувания - необходими са действия, бърза промяна, прогрес, смес умен мъж, да спасиш положението, амбиции, упоритост (последните три са от ръководството към конкретно тази колода). Ето как рицар мечове може да не означава "бягане от негова страна" (предполагам си имала предвид - излизане от ситуацията), въпреки че мъжът на картинката бяга, а всъщност показва желанието на жената да се бори за мъжът, че е ако иска да продължат трябва да предприеме действия сега и веднага и трябва да вземе част от качествата на Рицар мечове, а именно - упоритост, смелост. И, разбира се, как да се разбере кое точно тълкувание отговаря на ситуацията - това става чрез въпроса, контекста на ситуацията и околните карти, на последно място, разбира се, и усещането. Тук няма да изпадам в тълкуване на всяка карта и ред подробно.

В обобщение и пряк отговор на въпроса в края на поста - не, мисля, че трябва да задълбаеш повече в тълкуването на картите и техните послания, понеже за сега е повърхност.

Благодаря! Не, нямат в момента връзка, дори не комутикират често. Преди е имало нещо за един път да го кажем. Та затова моето тълкувание е такова, че той бяга. Защото за нея знам, че има чувства.

# 491
Разделям се със следните колоди, ако някой има интерес към тях пишете ми
Tarot of the golden wheel
Ethereal visions
Tarot of the divine
Erotic fantasy
Yuletide tarot

Всичките са оригинални, с книжки и кутии.

# 492
mnegrevska, аз също виждам цикличност по Света и Колелото. Или най-малкото потенциал отдалечаването по Света да се промени по Колелото. Ро 9 жезли някой е в защитна позиция и стои на разстояние. Много често картата се свързва със страхове, но в тази колода заради оградата на изображението аз лично я възприемам повече като разграничаване.

По Смъртта и Асо пентакли и аз мисля, че жената иска тов шанс за отношенията. Видяхме мъжа като Крал мечове на дъното и съответно този Рицар мечове аз го виждам като негова енергия. Също мисля, че бяга от ситуацията.

В отношението на мъжа виждам по-скоро апатия. По Справедливостта и 6 пентакли според мен той разсъждава, че е дал достатъчно. Достатъчно не в смисъл, че повече няма да се занимава, а че не може да предложи повече от това, което вече е предложил.

В обобщение, в подредбата е излязла само енергията на мъжа като Крал мечове. Жената никъде не те вижда. Отделно, номерираните карти горе и вдясно давата 4. Императора. Това на мен ми говори, че контролът на ситуацията е у мъжа и каквото той каже, това ще бъде.

Цикличността я виждам потвърдена не само в първите карти, но и в картите за отношението на жената и за отношението на мъжа. Номерираните карти при жената дават 14. Умереността - моята "любима" карта, която поне при мен най-често се е проявявала като преливане от пусто в празно.

Номерираните карти за отношението на мъжа правят 22, което от една страна е Императора, но аз тълкувам числото и по-друг начин, който си е лично мое възприятие, не ангажирам никого с него и не твърдя, че е правилно. 21+1=22 По 21 Света имаме край и 1 е ново начало.

Може да имат "втори рунд", но жената не може да очаква повече отколкото вече е получила.

# 493
  • sofia
Момичета, моля за малко помощ в тълкуването на картите
Въпроса ми е за молба към преминаване на 4 часов работен ден в сегашната ми работа ( където има такива случай)
Първите три карти в реда се паднаха, после изтеглих разяснения към тях.
Сърдечно благодаря!🥰

# 494
Момичета, моля за малко помощ в тълкуването на картите
Въпроса ми е за молба към преминаване на 4 часов работен ден в сегашната ми работа ( където има такива случай)
Първите три карти в реда се паднаха, после изтеглих разяснения към тях.
Сърдечно благодаря!🥰

Много приятна колода
Въпросът Ви е дали ще Ви разрешат ли?
От 8 да минете на 4?
Шеф е мъж или жена или са семейство?
По принцип не е нужно да изкарвате пояснителна карта на всяка карта така само увеличавате количество хаос в главата си ,но не се отменя основната комбинация.
Няма нито една негативна карта или карта, която да стопира процеса.
С това Слънце , аса и пентакли би трябвало да се съгласят стига егото (Слънце) на шефа (КП) да не попречи. По 8 жезли би трябвало и да стане бързо.

Общи условия

Активация на акаунт