КАРТИ ТАРО - ТЕМА 32

• 27 314
  • 743
  •   2
Отговори
# 495
Разделям се със следните колоди, ако някой има интерес към тях пишете ми
Tarot of the golden wheel
Ethereal visions
Tarot of the divine
Erotic fantasy
Yuletide tarot

Всичките са оригинални, с книжки и кутии.
Туинки, дай снимки! 🙂

# 496
Топли, пресни,вкусни, парят да ви заговарят 🌝

# 497
Аууу, че са красиви🤩👌

# 498
innasn много благодаря за коментара. Не се бях замисляла числото 22 в таро да го разглеждам по начина, който описа. Не зная дали ще има начало за тях, но според мен варианта, че всичко е в неговите ръце и зависи от него е по-вероятен. Той според мен няма желание да е с нея, тя има, доста го преследва и му се натиска, но удря на камък. Може да пиптам дали той иска ново начало с нея и ще пусна пак картите, ще дам и обратна връзка, ако случайно има такова начало. На тях точно затова не им се получи - тя иска много повече от него, но той не иска да й предлага повече. Просто колкото и грозно да звучи като "разнообразие, за веднъж".

# 499
С една дума еднодневка.... 😒
innasn много благодаря за коментара. Не се бях замисляла числото 22 в таро да го разглеждам по начина, който описа. Не зная дали ще има начало за тях, но според мен варианта, че всичко е в неговите ръце и зависи от него е по-вероятен. Той според мен няма желание да е с нея, тя има, доста го преследва и му се натиска, но удря на камък. Може да пиптам дали той иска ново начало с нея и ще пусна пак картите, ще дам и обратна връзка, ако случайно има такова начало. На тях точно затова не им се получи - тя иска много повече от него, но той не иска да й предлага повече. Просто колкото и грозно да звучи като "разнообразие, за веднъж".

# 500
За тази ситуация, карти не ти трябват. Тя е ясна като бял ден.

# 501
[/quote]

Никога не знаем къде какъв нов шанс ще се даде..Хората имат избор, с действията си променят понякога ситуации. Тя действително не се спира към него, тоест винаги може да го промени. Въпреки, че изтеглих карти дали той иска и ще даде нов шанс на отношенията им и излезе това:

На дъното на колодата е Кралица чаши, но това мисля че тук е тя и той я вижда като влюбена в него. Докато неговата енергия по Смъртта, 8 меча и Отшелника е отново отръпване, пасивност и пазене на дистанция от нея и ситуацията. Сега тук тази тройка жезли дали не значи дори, че той търси нови отношения вече, с други жени, нови перспективи и хоризонти или шансове. Аз тройките все ги свързвам с триъгълници любовни и затова така го тълкувам, а заради жезлите като търсене на нови приключения. Сега докато бърках картите 2 пъти се обърна Асо мечове, но аз така не го отчетох и го прибрах. То може би значило някакви мисли от негова страна за събиране или поне за някакъв разговор с нея, изясняване на нещо..Не зная и аз защо не го извадих към картите. Но явно нямат особена перспектива, поради неговото нежелание и пасивност.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:39 от mnegrevska

# 502
  • sofia
Момичета, моля за малко помощ в тълкуването на картите
Въпроса ми е за молба към преминаване на 4 часов работен ден в сегашната ми работа ( където има такива случай)
Първите три карти в реда се паднаха, после изтеглих разяснения към тях.
Сърдечно благодаря!🥰

Много приятна колода
Въпросът Ви е дали ще Ви разрешат ли?
От 8 да минете на 4?
Шеф е мъж или жена или са семейство?
По принцип не е нужно да изкарвате пояснителна карта на всяка карта така само увеличавате количество хаос в главата си ,но не се отменя основната комбинация.
Няма нито една негативна карта или карта, която да стопира процеса.
С това Слънце , аса и пентакли би трябвало да се съгласят стига егото (Слънце) на шефа (КП) да не попречи. По 8 жезли би трябвало и да стане бързо.

Благодаря ти от сърце🌷

# 503
mnegrevska, тройка жезли означава, че човекът е поел по нов път и е оставил колебанието - двойка жезли, зад гърба си.  Наивно е да се смята, че всяка тройка в таро означава любовен триъгълник. И така да е в случая, факт е че човекът гледа в друга посока.
Асо мечове не означава, че ще говори с нея и ще изяснява нещо. Тази карта отсича ситуацията, трезво и прагматично.

Човек с действия може да промени само собствения си живот и много успешно да се вкара в големи илюзии и объркване. Жената по-скоро да си хвърли карти как да преодолее ситуацията и да продължи напред. Колкото повече карти хвърля върху една илюзорна възможност човекът да й обърне внимание, толкова повече ще се пуска по спиралата на объркването.

# 504

Попитах картите за отношенията между двама човека, аз не съм една от страните в случая. И също за нейните и неговите чувства.

За отношенията им по Света и Крал Мечове, който бе на дъното на колодата бих казала, че са точно такива, каквито и аз мислех - има край, студенина, разделечаване. Но пък 9 жезли..

Нейните чувства са Смъртта, Асо Пентакли и Рицар Мечове, струва ми се, че тя иска някакво ново начало или нов шанс, след края, но се натъква на хлад и бягане от негова страна.

Неговите чувства - има някакво претегляне на отношенията им, може би смята, че е правилно да не са заедно, че така е трябвало да стане. Но пък по 5 чаши е възможно и да съжалява, че са се стекли така обстоятелствата, да е разочарован..

Дали го тълкувам правилно?
Аз не виждам никакво ново начало по тези карти. Но виждам вкопчване - както по 9 жезли, така и по Рицар меч. Жената държи на своето, не се интересува особено от желанията на мъжа, просто го иска, точка /може и с краче да тропа вътрешно/! Не се интересува, че всичко е свършило, а го гони.
И без сборуване е ясно, но като съберем първите карти получаваме Луна, а ако сборуваме само ГА - Отшелник. Няма ново начало за мен. Има объркани емоции и самота.
По картите за мъжа също всичко е финито. Справедливостта не говори за чувства, а в компанията на 5 чаши е раздяла. То тя си е малката смърт, така или иначе. Ако сборуваме, МА дават отново 11 - Справедливостта и имаме повторение на аркана. А всички дават Лудия, който във всеки момент може да се увлече по друг и да изчезне яко дим.
Сборът на всички карти е 10 - Колелото на късмета, което за мен значи "Днес нещата са така, утре се преобръщат. Нищо не е сигурно."

Цитат

Никога не знаем къде какъв нов шанс ще се даде..Хората имат избор, с действията си променят понякога ситуации. Тя действително не се спира към него, тоест винаги може да го промени. Въпреки, че изтеглих карти дали той иска и ще даде нов шанс на отношенията им и излезе това:

На дъното на колодата е Кралица чаши, но това мисля че тук е тя и той я вижда като влюбена в него. Докато неговата енергия по Смъртта, 8 меча и Отшелника е отново отръпване, пасивност и пазене на дистанция от нея и ситуацията. Сега тук тази тройка жезли дали не значи дори, че той търси нови отношения вече, с други жени, нови перспективи и хоризонти или шансове. Аз тройките все ги свързвам с триъгълници любовни и затова така го тълкувам, а заради жезлите като търсене на нови приключения. Сега докато бърках картите 2 пъти се обърна Асо мечове, но аз така не го отчетох и го прибрах. То може би значило някакви мисли от негова страна за събиране или поне за някакъв разговор с нея, изясняване на нещо..Не зная и аз защо не го извадих към картите. Но явно нямат особена перспектива, поради неговото нежелание и пасивност.

А тези карти са потвърждение на това, което мисля по горните.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 15:21 от Silky_soft

# 505
  • там, където ми харесва
Здравейте, имам две подредби за двама различни човека. Първата е за мъж и жена в личен план, както и втората.
Какви са отношенията в момента между В и У?
Асо жезли Девет жезли Два мечове

И втората: какви са отношенията в момента между В и Г? Като тук жената е същата от първия въпрос а мъжът е друг.
Петица чаши Четворка чаши Сила

# 506
Здравейте, имам две подредби за двама различни човека. Първата е за мъж и жена в личен план, както и втората.
Какви са отношенията в момента между В и У?
Асо жезли Девет жезли Два мечове

И втората: какви са отношенията в момента между В и Г? Като тук жената е същата от първия въпрос а мъжът е друг.
Петица чаши Четворка чаши Сила

Женичката е с две греди егати 🥹

1. От желание (Асо) някой вече го боли главата (9ж) и не може да вземе решение да го бъде ли или не (2м)
Даже се чудя дали тук не е само един от двамата, като че ли другия въобще го няма и решението е дали да се отдаде на желанието на Асото , защото имаме много огнена енергия Асо жезли и 9 жезли - 9 жезли е вече гроги ама държи фронта , може самото желание (може би чисто сексуално) да дава сили на 9ката, но така или иначе не е карта, която искаш да видиш в отношения
Повече инфо за връзката ще даде наклон кой от всички варианти е
2. Абсолютен тупик - тя седи жалее и чака господина да се раздвижи , а него вече му е додяло , тук вече мисля , че ги имаме двамата - и любимия ми в кавички голям аркан за отношения Силата - иска ми се ама не ми стиска и затова ще си трая , може и самата жена въпреки разлятите чашки да продължава да търпи и да проявява воля, сила и търпение чакайки го да се активизира

Може спокойно да ги разкарва и двамата и в двете питания няма баланс , няма хармония на отношенията
В единия може да става дума само за секс и тя пък да не иска само това
А в другия единия иска, а другия не му е до това

# 507
~lina~, кофти карти са излезли и за двамата мъже. Какви са й отношенията с всеки един - никакви. Тя навсякъде излиза сама, както отбеляза Twinklestar. Първите карти говорят повече за секс, може и бурни скандали да са имали, но към момента ситуацията е блокирана.

По вторите карти - имала ли е изобщо нещо общо с този човек? Някак ми изглежда, че или той изобщо не е осъзнал тя какво отношение има към него, или нещата между тях отдавна са приключили. Дори да не е нито едно от тези двете, жената седи и си фантазира някакви неща. Тази Сила ми изглежда доста притеснителна в така подредилата се комбинация от карти. Излиза вкопчена в нещо, което е само в главата й.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:58 от innasn

# 508
Може да се каже, че съм съгласна с другите момичета. Аз лично при чудене между двама мъже бих направила една вертикална подрежда в две колони, за да бъде по лесно сравнението. Примерно първа позиция да е как го възприема, втора - как я кара да се чувства, трета - неговото отношение към нея, четвърта - какво остава скрито/съвет и пета евентуално развитие на отношенията им и така по една колона за всеки. Ще бъде и по лесно за сравнение.
Специално по тия карти... Единият е затворен, а другия - депресиран Joy
Първия ред вторите две карти, Деветка Желзи и Двойка мечове, в комбинация си показват да се отбраняваш, да се затвориш. Асо жезли според книжката е по насочено към работа и успехи в тази сфера. Да не би тези двамата да са колеги? По тези карти (и ако приемем, че се познават от работна среда) и на база формулировката на въпроса си мисля, че между тях има поставена бариера, която ги възпира. Не искам да се обвързвам с това кой от двамата е затворения, защото и въпросът е за отношенията между тях, а не отношението на единия към другия.
Същото важи и за втория - говорим за самите отношения. Те са си в застой. Нямаме пряко свързани карти, но и петицата и четворката чаши говорят за застой и отдалечаване. И да е имало нещо между тях, то си е отишло, нещо е бутнало чашите на петицата и си остава само блян по четворката. Тая сила не знам защо ми идва да я тълкувам като инат. Дори момата на изображението е една такава апатична, полегнала си е до кроткия лъв.

Включвам се и аз с една любовна подредба. Става дума за една дама, която от доста време е сама, но най-после е срещната човек, привлякъл вниманието и. Не знам много за него все още. В предна подредба от края на миналата седмица, той излезе в енергията на крал Чаши.

Тези карти ми изглеждат хубави, но тая звезда накрая направо си ме заби. 

# 509
Ir0ny, много интересна подредба и то именно заради Звездата накрая. Поне според това аз как я тълкувам.

На първо място ми прави впечатление, че самата подредба не дава информация за другия човек, а за това как питащата го възприема. Страхотни карти наистина, но в тази подредба според мен те са един огромен червен флаг с размерите на знамето на Рожен. Жената вижда срещу себе си абсолютния идеал, сродна душа, husband material, идилия, цветя и рози. Очите на влюбения човек гледат през розови очила.

Звездата е мечта, но тя е и далечна и студена. За мен тя тук поставя резонния въпрос "не е ли твърде хубаво, за да е истина".

Аз бих извадила карти какво остава скрито, за какво да внимава жената с този човек, недостатъци....изобщо, да се потърси повече информация какъв в действителност е човека извън нейните представи на влюбена жена.

Общи условия

Активация на акаунт