КАРТИ ТАРО - ТЕМА 32

• 27 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 510

Вчерашните ми карти за деня.
Първата ми мисъл с тази 10м+Света беше за смърт и честно казано малко се притесних какво ме очаква през деня с тези карти... но ето, че картите могат да показват и събития, които не са свързани лично с мен, но понеже приех тежко случилото се, стана ми тъжно и вероятно затова тази енергия се е отразила в картите, визирам кончината на Патриарх Неофит.
Света показва светска фигура вероятно в случая, както и края на жизнения му цикъл. Плюс 10М а и 10 Ж, все карти на края...

# 511
Здравейте.
Попитах картите как ще се развият отношенията между М (жена )и С ( мъж)  следващия месец ?
Двойка чаши , Отшелника и Рицар мечове . Като пояснителни към всяка изтеглих 10 чаши , 3ка мечове и Слънце .

# 512
Applesz, не е нужно да теглиш пояснителни за всяка карта. Лично аз го правя много рядко, защото каквото има да излиза, си излиза и без още сто допълнителни карти.
Какви са отношенията между тези двамата - имат ли връзка, нямат ли?
Това, което аз виждам е ситуация тип "топло-студено". Някой от двамата се появява и изчезва, не знае какво иска или пък просто си подханва нарцисизма като размотава другия.

# 513
  • София
Здравейте,

Моля за помощ за разтълкуването на картите.

Въпросът ми е: Ще бъдем ли заедно с К.?

# 514
MariDe, това е твърде генерален въпрос, който търпи развитие в дълъг период. А картите таро е хубаво да се питат за по-кратки периоди. Примерно попитайте какъв е потенциалът ви да бъдете заедно или как ще те развият отношенията в следващите три месеца.

И съобщение до Antoniq5, ако чете тук! Моля те, изчисти си пощата, защото не можеш да получаваш съобщения.

# 515
Добър ден. Бях при една тароложка, каза ми много лоши неща. Не искам нищо като гледане. Само да питам мога ли да променя бъдещето си попринцип или това, които казват картите е 100 процента неизменимо и за какъв период може да виждат картите? Извинявам се, просто съм уплашена и не разбирам.

# 516
Добър ден. Бях при една тароложка, каза ми много лоши неща. Не искам нищо като гледане. Само да питам мога ли да променя бъдещето си попринцип или това, които казват картите е 100 процента неизменимо и за какъв период може да виждат картите? Извинявам се, просто съм уплашена и не разбирам.
Ще загина просто.

Имате свободна воля и таро няма влияние върху нея. Всичко тече, всичко се изменя и вие сте господар на съдбата си. Дишайте спокойно и се успокойте. Силно се съмнявам картите да са показали някакви особено фатални неща.

Коя е тази тароложка и на каква тема ви гледа? От таролог до таролог има огромна разлика. Една немалка част са просто печелбари без понятие от картите. Един съвестен човек и добър таролог 1) няма да ви плаши, 2) дори да излезе нещо негативно, ще ви насочи как вие да реагирате.

# 517

Да не е Ася таро? Винаги можете да си промените бъдещето, това е личната воляна човек. Картите показват най-вероятното развитие на дадена ситуация

# 518

Успокойте се, няма такова нещо като 100 процента в гледанията на таро или каквото и да е. Свободната ви воля и вярата ви е най мощната сила. Използвайте я градивно. И да,  самият факт, че един таролог(или който и да е друг вещ в занаята си)си е позволил да ви наплаши по този начин не говори добре за него.
На теория тарото дава прогнози само за близко бъдеще. Около година...
Бъдете спокойна! 🤍

# 519
Не се доверявайте на 100%, дори на 50% - пълно е с хора, изкарли по един курс и почнали да консултират като мятат едни смели прогнози, за да изглеждат голямата работа. И тук в темата ще видите колко пъти теглени карти, прочитът им и развитието нямат общо.
Не подчинявайте живота си на таро, звезди и кристални топки - може да са ви интересни, да са хоби, но съм виждала хора, които не излизат от вкъщи преди да хвърлят едни карти и спират да бъдат активни, защото картите показали друго.

Свободната воля иначе е относително понятие. Ако питате невробиолози и психолози, ние почти не разполагаме с такава или тя е много малка. Мозъкът е "машина", която работи с предиктивни модели. Мирогледът, постъпките, решенията често са предварително "програмирани" от средата, в която сме израснали и опита, който сме придобили. Ние ги прилагаме несъзнателно, разбира се.

# 520
Благодаря Ви, не знам просто от както чух прогнозите й съм много уплашена и просто съм в едно състояние, в което сякаш ги чакам да се сбъднат, а не искам да правя това и ми пречи много на психиката. Постоянно съм тревожна. С нея се свързах от общ кръг познати, не е тази жена,Ася. Дори не е разпространено името й, гледа на близки хора и тъй като горе-долу позна някои неща от миналото, не с пълна точност, но имаше и истина, много се уплаших от прогнозите й за бъдещето.

# 521
Благодаря Ви, не знам просто от както чух прогнозите й съм много уплашена и просто съм в едно състояние, в което сякаш ги чакам да се сбъднат, а не искам да правя това и ми пречи много на психиката. Постоянно съм тревожна. С нея се свързах от общ кръг познати, не е тази жена,Ася. Дори не е разпространено името й, гледа на близки хора и тъй като горе-долу позна някои неща от миналото, не с пълна точност, но имаше и истина, много се уплаших от прогнозите й за бъдещето.
Миналото е най-лесно. Много "врачки" си имат определени реплики, които поедин или друг начин всеки може да приведе към своя случай. Или пък обезателно казват мъж с буква И (Иван). Предвид че това е едно от най-разпространените имена в България, то всеки познава по някой (даже по няколко човека) с това име. Или:
- второ дете ще имаш
- ама аз нямам деца
- значи две породени ще са

И т.н. Изобщо не се впрягайте и ни пишете след няколко месеца да ни разкажете как нищо не се е случило.

# 522
Здравейте ,вие вярвате ли в периферните способности на картите ?

НЕ познавам философията на карти Таро , но имам един купен дек
/ Чета през Астрологията /

Започнах да разглеждам големите Аркани и не намерих 3 от тях -
Мага, Императора и Висшата Жрица...някъде съм ги запокитила

Според вас този факт говори ли за сегашното ми енергийно развитие ...може би ,че в момента не успявам да правя трансформация  и да контролирам живота си ?

Благодаря предварително на тези ,които споделят мнение по този казус
🌹

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 11:47 от румид

# 523
Здравейте ,вие вярвате ли в периферните способности на картите ?

НЕ познавам философията на карти Таро , но имам един купен дек
/ Чета през Астрологията /

Започнах да разглеждам големите Аркани и не намерих 3 от тях -
Мага, Императора и 4 / не се сещам коя е тази карта / ...някъде съм ги запокитила

Според вас този факт говори ли за сегашното ми енергийно развитие ...може би ,че в момента не успявам да правя трансформация  и да контролирам живота си ?

Благодаря предварително на тези ,които споделят мнение по този казус
🌹

Какво значи периферните способности на картите ?!
Картите Таро са инструмент за четене на информация.

Какво значи започнах да разглеждам големите Аркани и не намерих три от тях ?! - в Гугъл има информация за абсолютно всичко

Никой няма как да знае какво е състоянието Ви в момента и кое как Ви влияе

# 524
В случая картите просто са се изгубили, залепнали са една за друга или са останали в кутийката. Не е нещо нечувано. Една приятелка редовно губи карти от различните си колоди. Не означава нищо по-различно от това, че е разсеяна и ги разхвърля навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт