Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 597
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Замък сред облаците
Човек….. повтори утре изследванията без лекарства. Не те ли питаха дали не си приемала съответните сутринта? Щом си пила хапчето нито тсх нито фт4 са достоверни.

Коагулацията е за НМХ, с тоя д-димер. Горна граница за първи триместър е 0,95. Аптт не трябва да пада под 24 за бременна жена, сгъстена ти е кръвта.

# 271
Не ме питаха, аз не се и усетих... Реално ги пих 20мин преди изследванията...

# 272
  • Замък сред облаците
Принципно 10мин след прием се започва абсорбиране в тялото. Ако не беше бременна как да е, но според мен е важно да повториш и да видиш реално как трябва да се коригира дозата. Защото с такова ТСХ можеш да идеш на хиперфункция, обаче фТ4 пък е някакво средно ниво. И сега как да се коригира дозата? Какво да пиеш следващите 30 дни така че да не навредиш на бебето ако идеш в хиперфункция, ако текущата доза ти идва висока, но пък ако я намалите да не се окаже недостатъчна после? ТСХ и фТ4 в момента си противоречат и трябва да се изключи възможността изпитото хапче да е повлияло на резултатите.

# 273
Направо така се ядосвам на себе си... В бързането да изляза от вкъщи ги изпих всички...

Ще ходя пак, писах и на ендокринолога.

Ще направя сега консултация и с хематолог, бяхте споменавали Веселина Иванова, препоръчвате ли я, гледам има онлайн консултации. Отговаря ли бързо?

Благодаря!

# 274
  • Замък сред облаците
Аз ти препоръчвам за онлайн Галя Кондева. Иванова като прочетох на предната страница как е назначила 3х1 неофолик мета и ми настръхна косата…

# 275
Мерси,

Ще пиша на нея. Бързо ли отговаря или?

# 276
  • Замък сред облаците
Не мога да ти кажа, аз си ходех на живо при нея.

# 277
Аз също съм ходила, много я харесвам, но имам часове за много далеч. Ще й пиша, дано стане по-бързо.

# 278
Поговорих с др. Иванова каза, че така е назначила заради мутациите които имам, аз имам две консултации с нея отговаря в рамките на няколко часа и е доста мила

# 279
  • Замък сред облаците
Високите нива на фолат са токсични. При условие че пиеш метилирана форма е абсурдно.

# 280
ПКк, АПтТ, Д Димер и фибриноген, желязо, ТжСК и феритин... това са ми назначените изследвания от хематолога, как са според вас и дали да си пусна и нещо друго

# 281
  • Замък сред облаците
Фолат, б12 и вит Д ако от предходно изследване са минали 30 дни като принцип 🤗 (за начална Б, после може веднъж на триместър)

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 15:42 от АА

# 282
Аз също съм ходила, много я харесвам, но имам часове за много далеч. Ще й пиша, дано стане по-бързо.
Аз преди последната ми бременст бях правиа онлайн консултация с нея и Да бързо отговаря и е доста подробна Simple Smile Успех!

# 283
Направих онлайн консултация и изпратих изследванията и до ендокринолог, и до хематолог.

Както си чаках отговори, получих нотификации, че ще бъдат уведомени за съобщенията ми чак в Понеделник.

А първо ми посочваше отговор до утре...

Проблем ли е според вас? Утре наново ще си пусна и за ЩЖ, и за коагулация също.

# 284
  • Замък сред облаците
Тамън ще имаш време да ги ътдейтнеш с новите резултати. 3 дни са ок засега, не са критични в момента.

Общи условия

Активация на акаунт