Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 583
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Съжалявам, Файона... Тежко е, но правите всичко възможно и сте на правият път. Аз съм ползвала същият пакет споделен от теб за абортивния материал, разширен вариант. Резултатите ще излязат в профила ти към геника, и по спомен, ще ти се обадят като са налични.
Подкрепям пускането на допълнителните изследвания и ако нямаш от близките 6 месеца бих добавила АМХ.

# 331
  • На изток от Ада
Да ѝ в нас не е

# 332
Съжалявам, Fayona... бъди силна и нека следващият път е без тревоги...

# 333
Фей, много съжалявам и прегръдки от мен🫶🏻❤️
Често ми излизат видеа от сорта на .."Преди изгрев е най-тъмно" и смятам, че е добре да си го повтаряме

# 334
Момичета, на вас кога ви дойде цикъла след аборт? При мен имаше кървене 30 дни след процедурата, след това ми дойде цикъл на 14-тия ден. Сега ми е 32 ден от този цикъл и още няма никой. Притеснявам се.

# 335
  • Замък сред облаците
Тоест първия ти цикъл е бил след 44 дни и сега втория вече кара 32 дни?

Нормално е иначе. При мен всеки път различно.
След първия аборт ми дойде на 37 ден, после нормално на 30-32 дни.
След втория аборт първия МЦ беше на 50 ден, после на 29 дни и след това се почна между 32 и 35 дни за няколко месеца докато почна витамини - след тях се урегулира на 29-30 дни, което ми е обичайното
Сега след третия аборт ми дойде след 33 дни.

# 336
Тоест първия ти цикъл е бил след 44 дни и сега втория вече кара 32 дни?

Нормално е иначе. При мен всеки път различно.
Аз не знам дали кървенето след аборта се брои или не за цикъл. Всеки казва различно. Ходих две седмици след болницата при аг и каза, че всичко е нормално. Ясно е, че тялото още е в шок и трябва да се регулира. Странното е, че усетих овулация на 19 ден.

# 337
  • Замък сред облаците
Не е цикъл след А, ако не е спирало или не се е усилвало. Принципно може да се слее, но така както описваш и после след 14 дни пак не е било.
Иначе О след аборт е нормално (както е нормално и да няма). Хормоните играят голяма роля - остатъчното ЧХГ действа като спусък за О много често (заради сходната си структура с лутеинизиращия хормон).
Няма какво да се тревожиш, разбутването на около 3 цикъла след А си е стандарт за женското тяло. Ако се забави над 45 дни отиваш на преглед да се отхвърли функционална киста.

# 338
Благодаря. Мислих, че трябва да си ми дойде стандартно между 21 и 35 дни. Лекарката ме вика февруари , за да ми пусне изследвания. Много ми се иска вече да идва време да правим пак опити и да стане чудото. Не че ми е сексуално.... Ама ще се наложи.

# 339
AA казваш на ръба на тератозооспермия, ами моят мъж е с такъв резултат. Докторът каза СГ била ок Rolling Eyes

Какво мислите за тези резултати

Едва го убедих да направи СГ, добавки не мога да си го представя да пие... изобщо много е труден. А аз все повече си мисля ,че сме за инвитро клиника.  То и при мене не се знае какво е качеството..ама аз поне вземам мерки

За това и питах за нещо в по-малки количества, като хапове в началото, защото явно повечето мъже на тема пиене на каквото и да е мъка.. за спермограмите да не говорим и аз сега ще се мъча да го накарам да отиде.

Съжалявам за Фей, стискам палци при всички да има успешна бременност!
Хем четейки научавам нови неща, хем май допълнително се стресирам, колко много може да се обърка..
Нямам търпение отново да започнем опитите същевременно много ме е страх от пак такива неща и сигурно ако пак забременея ще си мълча докато не тръгна да раждам пък ако ме питат, ще казвам, че просто съм си дебела 😁
Опитвам се да съм малко по над нещата, но е трудно, успех момичета

# 340
Привет момичета, мина и моят първи преглед след трансфера. Мога да се похваля с пулс и отговарящо си ембрионче - 6та седмица Relaxed Дано всичко се развива все така до финал. Следващият ми преглед е след 2 седмици.
Хвърлям позитивизъм във вашата посока и дано темата се напълни с добри новини.

# 341
Страхотни новини, Джелато 🥰 нека е така до финал!

# 342
  • Замък сред облаците
Джелатооо ❤ хайде, пухкав финал! Ама едно по едно, де - ще чакам да се отчетеш от първата ФМ с нетърпение!

# 343
Честито, Джелато 😊

Аз пак се включвам с моите терзания... в групата на детето има болни от скарлатина. Няма да го пускам известно време сега, но ако евентуално се е заразил и го предаде на мен опасно ли е и какво мога да направя? 🥺

# 344
  • Замък сред облаците
Може да питаш АГ дали взимаш омнибиотик имунД. Съдържа щам дето прави някакъв защитен филм и до голяма степен предпазвал от стрептокока на скарлатината. В Германия изписвали подобен пробиотик с този щам. И на детето може да даваш иначе.

Общи условия

Активация на акаунт