Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, това е моята коагулация след използване на Клексан 0.4 - около десетинка дни. Какво мислите? Май това си е моята доза (не се налага друга), нали или бъркам нещо, че не съм много запозната (Д-димер преди Клексана точно беше 1.51, затова почнах веднага биене)?

# 466
  • Замък сред облаците
Артт е по-скоро ниско, та бих пуснала и антиХа вече задължително. Останалите са ок.

# 467
Мерси, АА! Какво значи, ако АПТТ е ниско? Имаш ли препоръки как да си зиместя инжекциите, сега ги бия в 8 всяка вечер, трябва да си закарам някак напред или назад, за да мога да пусна Анти-Ха след 4ч.?

# 468
  • Замък сред облаците
Значи че кръвта е сгъстена. За изместването - можеш да изместиш рязко - инжекция в 8 вечерта, следващата в 8-9 сутринта. И после няколко дни поред бий сутринта преди да пуснеш антиХа. Друг вариант е биеш вечерта, после на другия ден по обяд и на третия сутринта. Но поне няколко дни сутрин бий преди да пуснеш антиХа, не в деня на изместването директно. Изместване с по час-два по-рано да биеш инжекциите и постепенно да изместиш сутрин също може, но отнема между 5 и 10 дни и е хубаво да не чакаш толкова.

Правилото е - между 2 инжекции не трябва да имаш по-малко от 12 часа при профилактична единична доза!

# 469
Чакай да видя дали те разбрах с моят бременен мозък:

Днес я бия в 8 вечерта

Утре, я бия след 12 часа - в 8 сутринта

После я бия така до края на седмицата примерно

След това пускам Анти-Ха, бия в 8 и после пускам към 12 наобяд?

# 470
  • Замък сред облаците
Точно си ме разбрала. Към 11:30ч е хубаво да пуснеш изследването Simple Smile

# 471
Много благодаря! Simple Smile

# 472
Bms, съжалявам за загубата ти. Във форума има тема за жени с късна загуба, помага като знаеш че не си сам. Също има хуваби истории на бебета, родени след загубата. Ако искаш пиши ми на лична да не спамя тук.
За следваща успешни бременност ти трябва активно проследяване и лечение от самото начало. Избери си лекар специализиран в рискова бременност, с който да начертаете план за действие. В темата има различни предложения. Виж изследванията на първа страница, те ще ти дадат отправна точка как да подготвиш тялото за успешна бременност.
Съжалявам отново, потърси подкрепа в семейството и се радвай на детенцето си. Това също лекува! Заедно ще се справите!

# 473
  • На изток от Ада
Billybo, аз още търся моят док, сега съм в Селена Пловдив да видим... Макар че не харесвам това че не иска контролна биопсия за хроничен ендометрит...

# 474
Наси, от моя опит, хроничния ендометрит може да е доста спорна диагноза. И лечението е антибиотик. Ти нали изпи антибиотика, повече Не можеш да направиш. Може като решите да правите опити да направиш още един курс антибиотик, за да е чиста средата. Чела бях изследване, че в този случай приема на антибиотик увеличава шансовете. Ровенето в матката може да доведе до други проблеми, то не е като да ти щипнат бузата.
 Вие имахте и други изследвания да правите, така че виж тячух а не биопсията.

# 475
  • На изток от Ада
Мерси!
Ами имах имунологични изследвания да правя но ме боли гърлото известно време...
Пих Аб да, и в Надежда правих курс с противозачатъчни средства и Фемара.
Аз имам още 2. Биопсии... В Надежда.
Да, точно това каза док е Селена, че тези биопсии не са ок, защото се взимало от матката...

# 476
Здравейте. Някой дали е ползвал тези тестове за домашна употреба за tsh, vit D и тн. Случайно ми излезе реклама и ми стана любопитно до колко са достоверни. https://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0 … D0%BB/advent-life

# 477
  • На изток от Ада
Аз не бих се занимавала с тях .

# 478
  • Замък сред облаците
И аз не бих. Дори да се ползват, не показват точни нива в организма и за да се определят нива и дози за лечение пак ще е необходим лабораторен тест.  А в периферната кръв (тази от пръста), която се ползва за тези тестове, концентрацията обикновено е различна, неслучайно се държи на венозна за достоверни изследвания.

Разгледах им сайта: https://www.adventlife.net/products

Ето как се тълкуват резултатите за вит Д:

И тези за ТСХ:

Представи си сходен тест за бременност, можеш ли по него да определиш колко ти е ЧХГ в организма?

# 479
Момичета, от няколко дни ме боли корема като за цикъл, обаче цикъла не идва. След два дни ще станат 30 дни от аборта.
Нормално ли е това ?

Общи условия

Активация на акаунт