Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 257
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
А колко време след аборта може да се подновят опитите за бебе ? Вие кога ги подменихте ?

# 541
  • Замък сред облаците
Когато АГ каже че може.

# 542
АГ трябва да потвърди дали всичко с матката е ок.
Отделно, според мен, ако имаш други проблеми за разрешаване (имунологични, инфекциозни, наваксване на витамини и т.н), е хубаво да ги адресираш преди това.

# 543
Аз 2020 година имах мисед аборт в 8г.с и ми казаха че се случва и да не бързам да правя изледвания, че се правят при повтарящи се аборти

# 544
  • Замък сред облаците
Ами който е готов за още аборти спокойно може да не прави изследвания.

# 545
Злополука имах момичета, както си спях, мъжа ми реши да си го “навре” в мен без презерватив, а от аборта е минал само месец и една седмица. Просто ми идва да го убия…, хиляда пъти му обясних за риска от инфекции. Изобщо не мисли за последствията…, аз го бутнах веднага, но все пак имаше проникване. Какво да правя сега ?

# 546
  • Замък сред облаците
Напусни го.

# 547
Ами това май ще стане, но по-важно ми е в момента какво да направя, за да предотвратя риска от инфекция ?

# 548
Ами който е готов за още аборти спокойно може да не прави изследвания.
Аз си направих в последствие хормонални изследвания, микробиология , колкоскопия , цветна снимка защото от 1 година със сегашният ми партньор правим опити. Ходим в репродуктивна клиника и така

# 549
Не знам дали има какво да се направи. Просто отиди след М при АГ и да пусне изследвания.

# 550
Ами това май ще стане, но по-важно ми е в момента какво да направя, за да предотвратя риска от инфекция ?

Бонди, извинявай, ама този идиот ли е? Нямаше ли вече веднъж такива тревоги и след аборта? Тоя човек изобщо уважава ли те?
Моят съвет също е да го напуснеш, колкото и крайно да звучи. За инфекции не мисли сега, след месец просто си пусни една микробиология и се надявам всичко да е чисто.
Но такъв мъж не ти трябва,  мила

# 551
Явно е идиот да, не мисли изобщо за мен, а за собственото си удоволствие. И понеже сме на почивка в Боровец, ходих до болницата в Самоков, там нямаше гинеколог, всички си бяха тръгнали, само една акушерка, която ми каза, че нямало опасност (не че й повярвах). Просто я помолих да ми изпише един антибиотик за всеки случай, та ми изписа доксициклин. И освен да пия няколко дни поне да съм по-спокойна.

# 552
  • Замък сред облаците
Месец и нещо след аборта шийката вече е затворена и опасността от инфекция е почти нулева. Въпросът е, че мъжът не уважава границите на тялото ти. Представи си ако забременееш пак от него и недай боже е рискова бременност изискваща пълно въздържание от секс, пак ли ще се събудиш някоя нощ докато ти го вкарва и евентуално това може да доведе до аборт? Тоя не те има за нищо освен за секс кукла.

# 553
Напълно сте прави момичета, започвам сериозно да се замислям вече дали да не му бия шута. При положение, че съм го предупредила и обяснила за рисковете, сериозен скандал му вдигнах, а той ми разправя…ако знаел, видиш ли си мислел, че презерватива се слага, за да не забременея пак.
Какво мислите вие ? Да го пия ли този доксициклин или да се обадя на АГ  ?

# 554
Bondy07 ти не пи ли вече антибиотик след аборта. Така профилактично не се пие антибиотик, вагиналната и чревната  флора отиват по дяволите. Унищожават се и полезните бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт