Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 590
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Инжекциите след като ги извадех от хладилника, ги слагах малко под мишницата да се стоплят и после боцках. Прочети си листовката, там пише че не се маха мехурчето от спринцовките, и как се поставя. Търси в Гугъл subcutaneous injection, има и схеми как/къде се поставя. Обикновено се редува дясно/ляво в корема. Ако стане синка или бучка (случва се), се поставя по-далече. Първите месеци в корема в областта под пъпа, на 2см около него, е най-подходящо. В по-късните месеци ако не може в корема, може в паласките, бедрата отстрани или ръцете (потърси схема за жени). Добре е мястото на убождане да има малко мазничко.
, 🍀

# 316
  • На изток от Ада
На мен ММ ги слага. Аз , два три пъти, че съм мн страхлива. Майка ми веднъж и в АГ няколко пъти в ръцете

# 317
AA казваш на ръба на тератозооспермия, ами моят мъж е с такъв резултат. Докторът каза СГ била ок Rolling Eyes

Какво мислите за тези резултати

Едва го убедих да направи СГ, добавки не мога да си го представя да пие... изобщо много е труден. А аз все повече си мисля ,че сме за инвитро клиника.  То и при мене не се знае какво е качеството..ама аз поне вземам мерки

# 318
Оххх, много се ядосвам като чета как мъжете на някои от нас не искат да пият добавки…нали и те искат да имат дете, как е толкова трудно да направят подобно “усилие” и “жертва”… а и това са добавки, не са хормонални препарати, не е и нещо, което ще приемат цял живот.
Не го приемайте като нападка към вас, момичета, просто генерално се чудя на мъжкото мислене в този аспект…

# 319
При мен официално вече е КЯ, вече и деформирано. Тъпото е, че въпреки това днес ще ме изпишат и утре ще ме приемат наново за кюретажа. Този път ще изследваме и абортивния материал, а после и генетични за нас и СГ за ММ.

# 320
Съжалявам за развитието, Файона! Прегръдки и кураж!
Пожелавам ти да стигнеш до положителен финал следващия път !

# 321
  • София
При мен официално вече е КЯ, вече и деформирано. Тъпото е, че въпреки това днес ще ме изпишат и утре ще ме приемат наново за кюретажа. Този път ще изследваме и абортивния материал, а после и генетични за нас и СГ за ММ.
Ех,съжалявам много.Изследвайте каквото трябва и ... кураж!!!Всичко ще се нареди.
Изписват те за да хванат клиничната пътека, иначе ще трябва да платиш нощувка.

Blueorchid, не е случайност,че жените раждат и износват ...

# 322
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Файона. Бързо възстановяване и вече търсете причината в дълбочина!

За мъжете и добавките…един дол дренки са.

# 323
Утре ще трябва да пуснем изследвания на абортивния материал - това ли е изследването и предполагам по-разширения вариант?
https://www.genica.bg/test/aneuploidii-abortiven-material
Иначе не сме пускали кариопит двамата, а знам, че при повече ранни аборти е препоръчителен, както и СГ.
Оттам нататък ще видим как да продължим.

# 324
Много съжалявам, Fayona. Бъди силна! Прегръдки

# 325
Много съжалявам, Fayona! Това е изследването, което аз пусках след кюретажа, да, разширеният вариант, който е 500лв. Предполагам, че ще ти кажат утре, но да знаеш, хубаво е да се занесе материала още в същия ден и когато излязат резултатите от Геника се обаждат и обясняват доста подробно.

Кураж и прегръдки! ❤️

Утре ще трябва да пуснем изследвания на абортивния материал - това ли е изследването и предполагам по-разширения вариант?
https://www.genica.bg/test/aneuploidii-abortiven-material
Иначе не сме пускали кариопит двамата, а знам, че при повече ранни аборти е препоръчителен, както и СГ.
Оттам нататък ще видим как да продължим.

# 326
  • На изток от Ада
Кюретаж по каса е 2 нощувки...
Файона май е това в геника

# 327
Файона, много съжалявам. Силни прегръдки. Hug
За изследването на абортивния материал ти писах в другата тема. Може и на другия ден да стане. Не са ми казвали че е добре да е на същия ден. Ние вторият път го занесохме на следващия ден. Нямаше как иначе. Мъжът ми си беше в Стара Загора, а аз в болницата. Бяха ми го прибрали в хладилника. И да, по каса са две нощувки. Вечерта преди кюретажа и вечерта след.
Кариотипи също е добре да пуснете.

# 328
  • На изток от Ада
Кариотип пуснете ,но едва ли там ще е проблема.
В геника го занесохме след уикенда ,стоя в хладилника в нас

# 329
То може да не е в кариотипа проблема, както и при нас не е, но все пак ни го искаха изследването.

Общи условия

Активация на акаунт