Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 894
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Това си получих днес, но ще изчака до почивните дни.

# 166

Благодаря за възможността да го наредя. Добре, че беше разделена две, защото противно на очакванията не беше лесен. По-точно павенцата на лявата половина ни забавиха с дъщеря ми почти колкото цялата останаха част с къщичките:)

# 167
Тегав, но красив Sunsout. Мисля да приключа със зимните. Остана ми само един с дядо Коледа, но ще го запазя за другата зима, че ми омръзнаха вече.

# 168
Толкова е красив, благодаря, Мона Лиза

И още една дъга, благодаря на Аделка.

# 169
  • София, България
Да не се излъжете да купите нещо от тази измамница Mimi Petrova, вижте в групата във фб как Adelka си изпрати от нея.

# 170
  • Варна
Гледам, гледам...

# 171
Направо недоумявам как може да има такива хора, но тотално приключвам вече с покупките от непознати по групите.
За да се успокоя, наредих набързо това съвършено кексче. Абсолютна наслада за сетивата беше, отново много благодаря на HighSpeed.

Crazy Cake, Cherry Pazzi 500

# 172
  • София, България
Аз имам доста пъзели за показване, а сега с Джо започнахме едни кучета на trefl prime, наистина много хубави парченца. Този пъзел от 1000 части й беше подарък за рождения ден от другарче! После ми го подари на мен за моя. Joy

# 173
  • София
В Озон няма промоция на пъзели Grinning но са заредили нови дървени.

# 174
  • София
Нали помните че се задава Ден на пъзелите в края на месеца, та ще имааааааа Simple Smile

# 175
  • София, България
За мен озон се изложиха с черните петъци и Коледата. Май купих някакви пъзели, но съвсем символично беше и то поне преди 2 месеца.

# 176
Еве, ти за къде се гласиш?!
Скоро май ще трябва да си купиш нов гараж, а не стелаж. Joy

# 177
  • София
и мен ми направи впечатление, че няма никакви промоции на пъзели. дори тези в outlet в количката отиват на намалена цена. бях добавила покрай thanks10 или там както беше, но като видях отстъпката за 10 пъзела и реших, че не си заслужава да се затрупвам.

# 178
Време беше да я махнат тази коледна промоция и да пуснат по-добра😁

Напоследък дъщеря ми започна доста активно да реди големи пъзели с мен по свое желание. Чак ми е чудно😄 Тази вечер за 2 часа преполовихме хилядарка, но много бързо ще ги свършим така 😅

# 179
  • София
Оооооооо само да знаете имам си половин празен шкаф в работата и днешната поръчка остана в него Simple Smile

Това е кашончето от днес, добре че един е за колежката и един на eleyn Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт