Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. София

Много приятен и лесен Simple Smile

# 181
Реших аз да продавам пъзели, които не съм редила и няма да редя. Харесаха един и го приготвям аз да го пращам и взе, че ми хареса. Та седнах и на бързо го наредих преди да го пратя 😂
Masterpieces 750 части

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 10:01 от Ioana_g

# 182
Да купуваш пъзели във Фейсбук си е наистина лотария, в моя опит съм имала само един с липсващи части и жената направи същото като с Аделка, не знаела как е възможно и съжалявала. А  имаше и един друг, в който освен частите се намираха и всякакви работи, явно беше сметен от пода, но пък беше цял. изобразяваше една от картините на стената на Сикстинската капела, та си го почистих и най-старателно.

Ето с този пъзел започнах Новата година с огромно желание
Wizard of Oz 1000 New York puzzle

Подарък от Хепи за миналата Коледа, много ме изненада Heart
Пазех си го за специално време, но този сладък пъзел доста ме изпоти, наредих четири други паралелно докато го завърша. Joy

Един от тях беше
Archeologists desk 500 Ravensburger

От световното, не помня на кого точно се падна тогава. На фона на моята забивка с магьосника, на този ми се стори, че летя.

# 183
  • София
Весе този ми се падна на мен. Много бях доволна че успях и се класирах Simple Smile

# 184
  • Варна
Само един пъзел съм купувала, предлаган във Фейсбук, и той пристигна в перфектно състояние. Знаех, че не е нов, но беше така опакован, че започнах да се чудя да не би нещо да съм се объркала. Дамата, от която го купих се казва Даниела.

# 185
  • София
Добро утро. Днес събираме ли се да редиме?

# 186
  • София
аз така съм се настроила Satisfied Relaxed

# 187
  • София
И аз съм планирала идване, след 13 ч., нали?

# 188
  • София
И на мен ми е разписано разрешително Simple Smile
След 13:00 да

# 189
Да, редим днес, имам три торби с пъзели да давам и връщам Joy

# 190
  • София, България
Показвам няколко страхотни пъзела, които наредих с голямо удоволствие.

Пиза, 500 части

Аквариум, Гибсънс, 1000, много хубаво качество, обаче голям зор видях, особено накрая със зелените риби и водорасли. Точно за последните стотина части, които бяха абсолютно зелено-синьо еднакви се включиха да помагат и дъщеря ми и мъжа ми.

Шерлок на Оля, прекрасен пъзел, отново от хубавите Гибсънс. Много, много лесен, беше просто чудесен.

Ние за огромно мое съжаление няма да можем да дойдем.

# 191
# 192
И ние пропускаме днес за съжаление. Приятно редене на вас.
Едно питане, Кексчето на Cherry pazzy пътуващ пъзел ли е? Гледам доста го редят, но не го виждам във файла

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 12:15 от Ioana_g

# 193
Някой ако продава Шерлок пъзела, моля да ме има предвид.Blush
Почти преборих подправките, ама сякаш липсват части, да видим.

# 194
Black sea, 1000 части🐕🚲
Обичам да редя такова небе и море. Следващият е един от Prime серията на Trefl, интересно ми е какво е качеството. Останаха ми 7 неотворени пъзела( 6*1000 и 1*1500)Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт