Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
И ние сме болни. Аз не знам от какво и май се оправих. Детето е с грип А. 3ти ден с над 39 градуса температура. Пазете се, защото е пълна отврат. Бълвам огън и жупел, че не дадоха ваканция на децата.
От лудостта ме отдалечават пъзелите. Наредих няколко пътуващи и реших все пак да направя и един мой, защото само трупам.
Отвличането на сабинянките, 1799, Жак Луи Давид.
Блубърд 1000

# 526
Бързо оздравяване на всички болни!
Наистина е пълна отврат този грип и аз също съм в потрес защо не пуснаха децата ваканция, при положение, че са най-уязвими.

От мен малко лятно настроение, че тези дни такова хубаво слънчице е напекло.

Waiting for High Tide, Trefl Prime, 1500

# 527
  • София, България
Аз наредих един абсолютно страхотен Гибсънс, от хубавите:

И започнах с един от популярните на Кобъл - този с кучетата и пикапите.

Искам да ви покажа какво купих на мъжа ми от ибей, пристигна вчера, много ме кефи!

Скрит текст:

# 528
Чудни са ви пъзелите.

И мен ме хвана нещо, не е страшно само съм изтощена и трудно мисля, плюс хрема.

Този красавец ми е от Тони, благодаря, тревата ме озори няма да лъжа.

# 529
  • София
В Хиполенд има промоция за пъзели Клементони: Избери 2 пъзела и вземи 22% отстъпка,  Избери 3 или повече пъзела и вземи 33% отстъпка.

# 530
Много хубави пъзели показвате. Аз имам работа през седмицата и съм оставила пъзелите за почивните дни (въпреки че уж се заричах да си почина от тях този уикенд). Тресе ме яка пъзел-треска от Коледа насам, не мога да се спра и купувам ли, купувам. Нямам представа вече къде да ги слагам. Дано ми попремине манията, че с тези темпове ще се зарина в кутии.

Бързо оздравяване на болните!

# 531
  • София
А аз се забавлявам с едни 3000 части Simple Smile

# 532
Slowdown puzzles 1000

Ето този си се нареди сам.

# 533
  • София, България
Супер е, Весе!
Аз започнах пикапите, много е лесен, забавен и най-вече с много по-хубави цветове, отколкото на кутията.
Ето този редя:
https://www.puzzle-mania.de/farmers-market-trucks-1000-teile-cobblehill

# 534
Мона Лиза, може ли за мен този с пикапите, или поне да го наредя.

# 535
Къде сте всички?! Трифон Зарезан ли празнувате Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз празнувам, но не съм именичка.
Макар че, до колкото знам Трифон Зарезан се празнува на 14 февруари или поне така е било миналият век, когато съм родена...не че има значение, все съм в месеца на виното и любовта Grinning

По стара традиция всяка година си подарявам удоволствието да наредя пъзел на Black Sea. Тази година избрах това.

Кокичета в снега, 500 части
Black Sea

# 536
  • Варна
Наредих си текущия пъзел, но излизам по тъмно и се прибирам по тъмно, та чака уикенда за снимка на дневна светлина. Не снимам на лампа никога.

# 537
Надявам се всички болни да сте оздравели или поне да сте много по-добре!:praying_hands:

Прекрасни са кокичетата!

От мен един моряшки Равенсбургер. Петстотин елемента, но успя да ме подразни, чак извадих накрая и лупа.

# 538
  • София
Аз пък на този му се бях изкефила Simple Smile

# 539
Снощи го завърших, но и аз като HighSpeed снимам на дневна светлина, на лампа стават едни жълти грозни снимки и не може да се види красотата на цветовете.
Хубав уикенд на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт