Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мили каки и лели, в 8:42 днес се роди Виктор - 49 см, 2980 гр. Обичам го Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 10:10 от ToniShu

# 541
Честито Тони! Да е жив и здрав, с интерес към пъзелите🤪

# 542
Е, на моя моряшки пъзел цветовете и на естествена светлина не ми харесват особено. От снимката в интерет, по която го поръчах, бяха по-ярки и сини. Може би затова го почнах без особено желание и като цяло не се изкефих на реденето. Ако днес се засечем със слънцето у нас, може да снимам и на дневна светлина.

Докато се обяснявам за моя пъзел, каква хубава новина...

Честито рожбичка, Тони! Да расте здраво и спокойно бебе! И бързо възстановяване на теб.

# 543
  • София
Юхуууу!!! Тониии! Прекрасна новина! Добре дошъл на Виктор!!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 544
  • София
Да е жив и здрав Виктор! Бързо възстановяване на мама Тони!

# 545
  • София
Тони, да Ви е жив и здрав Виктор! Да сте живи и здрави с таткото да му се радвате, да го гледате и да се гордеете с него!

# 546
  • Варна
Тони, честита да си, майчице! Да ти е живо и здраво синчето, да расте умен, щастлив и късметът да е с него в живота.
На младите мама и тати пожелавам много семейно щастие и с любов да си отгледате детенцето .

# 547
  • София
Добре дошъл на Виктор! Честито на мама, тате и близките! Да ви е жив и здрав, много радост да ви носи!

# 548
Тони, прекрасна новина! Да е здрав и щастлив Виктор. Желая му вълшебно детство и приказен живот!
Прегръщам те! Heart Eyes

# 549
Честито Тони! Да сте живи, здрави и щастливи цялото семейство!

# 550
  • София
Тони, честито бебче. Много да ви радва с таткото. Голяма прегръдка на тебе и Виктор :*

# 551
  • Варна
Надявам се, че се чувстваш добре, Тони ❤️ Майката е много важна, а повечето хора го забравят това. Желая ти да е здрав, кротък, поспалив и ящен Simple Smile

# 552
  • София
Тони, здрави и щастливи да сте, в любов и разбирателство да се гледате Simple Smile

Вокс, имам спомени, че и твоя рожден е този месец. По писанията ти от вчера с малко закъснение ми светна една лампа Bulb та ако съм права, честита да си и зло да те забрави! А ако предстои, си връзваме гащите че мислим за теб Blush

# 553
Тони, колко хубаво е това. Честити да сте и тримата заедно. Много здрави и обичащи се.
Днес е голям празник, Сретение Господне и бъди сигурна не е случайност. Heart

# 554
  • София, България
Тони, много се радвам! Да ви е честит малкия Виктор! Ще ви носи много радост и ще преобърне живота ви, но колкото и да е трудно, това е най-готиното нещо на света! Да е жив и здрав и да спи, да няма много колики и да му растат лесно зъбите! Heart

Общи условия

Активация на акаунт