Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте , има ли код за обувки.бг за намалени ?

# 136
Здравейте,
Код за Parfium.bg - Parfium5

# 137
Здравейте, търся код за Ozone или Emag, за закупуване на смартфон.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 12:17 от feriya

# 138
Здравейте момичета!
Търся код  за Букинг и ще съм много благодарна ако имате да ми го споделите на лично съобщение.
Предварително благодаря. Поздрави

# 139
Здравейте,за Гален аптеките дали някой има код?

# 140
Търся код за ненамалени за answear

# 141
Здравейте,за Гален аптеките дали някой има код?

Моля да се чете стр.1 от темата.

# 142
Извинявам се.За Ремедиум знам,но защо в такъв случай при поръчка има предложение да се използва код? Няма значение-благодаря за насоката.

# 143
Кодовете са само за служители.

# 144
Имам въпрос свързан с букинг. Искам да направя резервация, за която търся код от няколко дни, но все още не съм намерила, както и да е, продължавам да търся. Обаче въпросът е, че имам кредит в портфейла от предишно пътуване, който искам да използвам, но не виждам бутон за целта. Някой ако може да ми обясни как се случва това и мога ли за една резервация да използвам вече натрупан кредит и да използвам и код, който дава кредит за следваща резервация? Надявам се ме разбрахте.
По принцип може, но не за всички места. Трябва да има опцията Платете с портфейл. На повечето места го има, но не е навсякъде.
Примерно два хотела, за единия може, за другия не:
Скрит текст:
Благодаря, проверих и видях, че за този хотел не може да се плаща с портфейл 😒 В този ред на мисли някой да е виждал инфлуенсърски код за отстъпка за Чукара Трявна? По едно време имаше, но не съм срещала скоро. 
Продължавам да търся код за букинг. Ако някой се отзове, моля да е на лично. Благодаря.

# 145
Някой да има същия проблем ? Не дава да се използва ваучера , с който и метод за доствка да избереш ??? 🤦♀

# 146
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета, имам код за букинг, който е валиден до 12.01.2024. При интерес ми пишете на лично.
Изпратен е вече!

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 20:34 от Черита

# 147
За Angel cosmetics. Още повече красота през 2024. А ние ти подаряваме 10% за всички ненамалени продукти с код: ANGEL10
Кампанията е активна само за периода 11.01-15.01 вкл.
*Кампанията не включва ел. уреди

# 148
🌸Даден🌸
Имам свободен код за Booking, валиден до 13.01 😊

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 21:26 от Bryce🌸

# 149
  • Около Костинброд
Здравейте, може ли код за booking, ако някой има свободен?

Общи условия

Активация на акаунт