Лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева

• 27 822
  • 184
  •   1
Отговори
# 165
Ден 6

Снощи не ми беше добре, причерняваше ми и ми беше отпаднало. Взех лъжичка мед, но не ми мина. Днес следобед вече съм добре. Трябваше да готвя за децата, изтекоха ми лигите. Днес усетих първи позиви на глад. Доядоха ми се 100 неща. Засега се удържам, предимно съм на череши, пия над 4 литра вода(това е по принцип, не е специално за плодуването), само сутрин пия чай с мед. Окото ми се оправи.

Килограмите не са мръднали от вчера, но и нямах никакво движение. Днес спортувах и предполагам утре ще видя минусчета.

Избутах и днешния ден, дано имам воля и утре. Чакам с нетърпение ден 10ти за да си направя бульонче.

# 166
Захранвам 9-ти ден. Всичко минава спокойно. Правих сварена киноа смесена с печени гриловани зеленчуци в шестия ден. На седмия печените зеленчуци ги овкусих със зехтин, чесън, оцет. На осмия ден към печените зеленчуци си позволих парченце 20 гр. гриловано сирене. А за днес вкарах изкиснати бадеми в менюто. За утре ще вкарам бобови. И с това приключвам десетдневката. Оттук насетне съм решила пълният контрол на яденето да продължа стриктно. Един ден седмично задължително прочистване - на плодове или само на вода.
От днес ще се пробвам да възстановя бягането. До където ми стигнат силите, няма да се насилвам.
А иначе, вчера бях на юбилей - с месо, мноооого месо. А аз си чупнах парче питка + домати, краставици и печена чушка с малко зехтин.
Днес пък ходих с дъщеря ми на тортена дегустация. Отново нямах апетити за ядене и бях само на кафе. Обнадеждена съм, дано и за в бъдеще е така.
На кантара ще се метна в сряда, за да видя дали има изменение от началото на захранването.

# 167
Ето ме и мен в 9ти ден Simple Smile

нямам много за разказване, плодувам си, килограмите спадат много бавно вече, 100-200 гр на ден. Спортувам, разхождам се когато мога. Определено съм гладна, хапва ми се всичко, изобщо не съм изгубила апетит, при мен всичко е воля. Както казах, дано се удържа при захранването и след това.
Видими промени за свалените 6 кг нямам, но не се меря, а и дрехите чак широки не са ми станали. Може би ми е по-леко и не ми стискат толкова.

Работя отговорна работа, a ми е като в мъгла, главата ми съвсем не е бистра, преглеждам всичко по няколко пъти и пак правя грешки.

Утре започвам бульона, обмислям да включа и хуск, чудя се дали не започна да пия гинкобилоба.

# 168
Отчитам днес 16-ти ден, съвсем малко ми остана. Обух и закопчах успешно най-тесните ми дънкови панталонки, които ми бяха целта, но мисля вече да ги изхвърля и да си купя по-нови и по-нормален размер Simple Smile. Като стигна до 20 дни, планирам да направя 2-3 дни глад само на вода, за по-силен ефект и афтофагия.

# 169
Отчитам днес 16-ти ден, съвсем малко ми остана. Обух и закопчах успешно най-тесните ми дънкови панталонки, които ми бяха целта, но мисля вече да ги изхвърля и да си купя по-нови и по-нормален размер Simple Smile. Като стигна до 20 дни, планирам да направя 2-3 дни глад само на вода, за по-силен ефект и афтофагия.

favina а замаяно ли ти е както на мен, от колко килограма започна и колко си сега? 20 дни ли ще го правиш? Споделяй захранването, аз след 10 дни ще то започвам, тъкмо да кажеш от опит как е.

# 170
Замаяно ми е, гладно ми е, странно ми е, правя тъпотии, но в границите на приемливото. Иначе спя като пън - много дълбоко и пълноценно, езикът ми се изчисти напълно, лицето ми светна, коремът ми се залепи за гърба. Започнах от 56 кг, след 4 дни стигнах 52, после не съм се теглила. Захранването няма да го споделям, че го правя много хаотично и едва ли ще е за пример. Simple Smile

# 171
Ден 11

Привет от мен, не знам дали чете някой.

Вчера започнах бульончето, светлавично ми подейства ободряващо. Днес главата ми е доста по-бистра. Тренирах и като цяло имам сили. Не ми е замаяно и отпаднало, явно преминах първата криза.
Килограмите бавно си заминават, от 86,500 сега съм 80, 400 кг. Видимо още не мога да усетя промяната, но аз съм максималист и трудно ще оценя малките постижения.

Продължавам напред, ще се радвам някой да се включи да си правим компания.

# 172
Аз смятам да се включа в режима от утре. Днес лека подготвителна храна. Луната намалява и периода е подходящ. Първите дни борбата с волята е жестока, поне при мен! 😘

# 173
Аз утре ще направя първи разтоварващ плодов ден. От захранването минаха 14 дни и вече трябва да се прави разтоварване. Бях решила днес, но сутринта си намерих накиснати шепа бадеми, които вчера съм забравила да хапна и реших за утре да отложа продуването.
Имам пъпеш. Ще карам на него. Дано е вкусен, че да се налага да тичам до магазина за друг плод.

# 174
Здравейте момичета, попаднах тук търсейки схема за захранването след плодово-чаен режим. Започнах н 18.07 и до вчера бях изцяло на плодове и чай. Тази вечер замених плодовото хранене с домат. За 11 дни свалих 6.6 кг като първите 4 дни свалих 4 от тях. Свалих и един номер от дрехите. С наднормено тегло съм и започнах режима заради болки в коленете и разширени вени. Веднага усетих подобрение. Исках да изкарам 20 дни но реших че не е разумно така изведнъж а и само сладкия вкус много ми омръзна. Сега ще захранвам 5 -6 дни и продължавам с по разумна диета от тази преди плодуваането. Много харесвам режима, имаше само положително въздействие върху мен, не изпитва глад и бързо видях резултати

# 175
  • София/Испания
Няколко пъти съм правила лечебно гладуване и когато вече не мога да ям сладко,хапвам домат /домата също е плод/,или едно авокадо.После продължавам с плодовете.
Тези дни мисля да мина на плодове за 20 дни.

# 176
Sparkles, как се отрази режима на вените? Аз миналата година правих 20 дена. Имам парадонтоза, разширени вени и други оплаквания, но не забелязах ефект.

# 177
Sparkles, как се отрази режима на вените? Аз миналата година правих 20 дена. Имам парадонтоза, разширени вени и други оплаквания, но не забелязах ефект.
Ами олекнаха ми краката иначе вените са си още там. Надявам се да се подобрят с времето и мисля да направя няколко по кратки курса по нататък.б В книгата на Лидия Ковачева пише че Виргиния Георгиева се е излекувала от разширените вени

# 178
Пише, че и парадонтоза се лекува, ама...

# 179
Пише, че и парадонтоза се лекува, ама...
При мен бяха започнали да болят коленете и се усещаха отеклиособено лявото а точно зад него минават разширени накъдрени вени. Сега са добре, дори и да не изчезнат със сигурност се повлияват от свалянето на килограми и консумирането на по лекс храна

Общи условия

Активация на акаунт