Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 22 947
  • 372
  •   1
Отговори
# 345
Ето линк към обсъждания Krups с 250 лв. по-евтин, отколкото в Емаг, Зора и Технополис.
Няма го Simple Smile

# 346
Ето линк към обсъждания Krups с 250 лв. по-евтин, отколкото в Емаг, Зора и Технополис.
Няма го Simple Smile

Добавих линка Simple Smile

# 347
След две седмици ползване на Krups EA875U10, мога само да благодаря за препоръката. Ежедневно правим различни напитки с мляко и всички са чудесни за нашия вкус. Чистото еспресо също е силно Почистването е лесно, единствено бих преместила бутона Настройки, а не да превъртам всичко, за да стигна до изплакването. А и цената беше под 700лв. Супер доволна съм от покупката

# 348
  • София
...единствено бих преместила бутона Настройки, а не да превъртам всичко, за да стигна до изплакването...

Вижте дали не може да се превърта в обратната посока - на моята машина опцията, която е последна в менюто при превъртане надолу, става първа, ако превъртя нагоре.

# 349
От седмица имам DELONGHI ECAM290.21.B
Доволна съм. Не се ориентирам обаче има ли вариант да махна автоматичното изключване. Много ме дразни😃

# 350
От около месец съм със същия модел.Предварително изтеглих упътването,да го разуча 😁

# 351
  • Sofia
Здравейте , може ли някой да сподели мнение за тази машина
https://www.tehnomix.bg/kafemashina-wmf-perfection-660-cp813d10
Определено клоня към нея 🤔

# 352
  • София
Здравейте , може ли някой да сподели мнение за тази машина
https://www.tehnomix.bg/kafemashina-wmf-perfection-660-cp813d10
Определено клоня към нея 🤔

Хубава е машината, има множество функции и удобства. Марката не е сред най-популярните и едва ли ще получите отзиви от първа ръка. Произвежда се от Groupe SEB и е нещо като скъпа версия на Krups. Кафеблокът е вграден, което опростява ежедневното обслужване, но пък носи риск от бъдеща необходимост за обслужване в сервиз.

При такъв бюджет, преди да взема решение бих проучила обстойно както този, така и конкурентните модели, най-вече по отношение на надеждността и обслужването.

# 353
Здравейте!Днес смених филтъра на кафеавтомати делонги магнифика ево,но знака за сменяване за стой.За първи път го сменявам.

# 354
Изключете от контакта за няколко минути и после включете машината отново.

# 355
Здравейте!Днес смених филтъра на кафеавтомати делонги магнифика ево,но знака за сменяване за стой.За първи път го сменявам.
Как точно го сменихте?Влязохте в настройки?Докоснахте символа за филтър и после ,че го премахвате,и след това излязохте от настройките? После като сложите новия (преди това е текло поне няколко минути вода през него и сте сложили новия в контейнера) пак влизате в настройки и като докоснете символа за филтър натискате там при трите зрънца ,че сте сложили филтър .После машината мига за да се обезвъздуши…..Те са доста стъпки ,по книжката или по ю туб клипчета се водите.

# 356

Мисля че този знак е за настройки,но не може да се натисне.Ако някой има такъв кафеавтомат,да помага.
Как точно го сменихте?Влязохте в настройки?Докоснахте символа за филтър и после ,че го премахвате,и след това излязохте от настройките? После като сложите новия (преди това е текло поне няколко минути вода през него и сте сложили новия в контейнера) пак влизате в настройки и като докоснете символа за филтър натискате там при трите зрънца ,че сте сложили филтър .После машината мига за да се обезвъздуши…..Те са доста стъпки ,по книжката или по ю туб клипчета се водите.

# 357
# 358
Благодаря оправих това с филтъра.Сега имам друг проблем,при правене на капучино млякото няма грам пяна.Какъв ли може да е проблема ?

# 359
  • Бургас
Какво е млякото?
Ползвайте обезмаслено или такива, на които пише "бариста".
Alpro имат такива ядкови млека.

Общи условия

Активация на акаунт