Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 35 561
  • 525
  •   1
Отговори
# 465
Кой модел на Jura да взема за вкъщи ? Сега сме с филипс еп 2220 и нещо ми омръзна…..мисля, че ще е по добре кафето с Jura

# 466
Щом мислиш, а и щом ти е омръзнал стария автомат, няма какво да се поташ.

Иначе няма разлика от автомат до автомат , еднакви са, само цените и какво пише на него е различното.

# 467
  • Сред мелниците
Малко странно може би ? в темата за автоматите, но пък може някой да го намери полезно.

Приключихме с автоматите,  ние.

Отиваме на вариант еспресо машини с мелачка за кафе със степени. Не знаех че така се е развил този сегмент. Изумена съм от толкова много добри машини с изключително много опции.
А , да и важно уточнение, цените на еднакви модели у нас и например в амазон са с по 200 - 300 евро отгоре.
Как се докарахме до тук, не знам.

# 468
Здравейте,в избор съм на кафеамтомат за подарък за ценител на хубаво силно кафе,не съм много наясно ,може ли да препоръчате. Гледах Крупс ,но прочетох, че сте недоволни /не съм чела цялата тема/,за до към 600лв

# 469
Аз препоръчвам Делонги, имат различни цени спрямо това колко напитки може да прави.

# 470
Здравейте!Имам кафеавтомат делонги магнетита ево,каничката не пуска мляко ,въздух има.Може ли проблема да е от каничката,чудя се дали да поръчам друга.
Преди да я сменяте, проверете дали не става дума за някое тривиално запушване някъде по каничката

# 471
Здравейте,в избор съм на кафеамтомат за подарък за ценител на хубаво силно кафе,не съм много наясно ,може ли да препоръчате. Гледах Крупс ,но прочетох, че сте недоволни /не съм чела цялата тема/,за до към 600лв
Аз не познавам ценител, който да предпочита автомат. Не съм попадала на нито един автомат, който да прави силно и хубаво кафе. Да не се чуди човекът как да се оттърве от автомата....

# 472
Здравейте!Имам кафеавтомат делонги магнетита ево,каничката не пуска мляко ,въздух има.Може ли проблема да е от каничката,чудя се дали да поръчам друга.
Преди да я сменяте, проверете дали не става дума за някое тривиално запушване някъде по каничката
Мъжа ми два пъти я разглобява ,няма запушване .Дано да е ат каничката поне ,да не е друг проблема.Поне може да се смени .

# 473
petiaivanov, това че вие не познавате не означава, че няма! Нужно е да прочетете малко назад.

# 474
petiaivanov, това че вие не познавате не означава, че няма! Нужно е да прочетете малко назад.
Не си спомням да съм се обръщала към Вас.

# 475
Темата не е персонална, включва се всеки, който има какво да каже по нея. За други има лични съобщения!

# 476

Няма нужда се чете назад, нито да се пита AI, както е модерно.
Автомата има плюсове, най-големия е, че кафето става след натискане на един бутон.
На всеки е ясно, че автомата прави от лошо до посредствена напитка, който иска да се самозаблудата и вярва, как е топа.
Който не държи на добро еспресо, автомата е добра опция.

# 477
Кои са тези всички, стига изпадайте в крайности! В къщи пием уникално силно и ароматно кафе от автомат, познатите ни които ползват също.
Това, че някой е взел кофти машина, некадърен е да я настрои или ползва кофти кафе си е негов проблем.
Това плюене по автоматите го срещам само тук и само от няколко човека!

# 478
Важното е да си вярваш!

# 479
Че нали темата е за кафеавтоматите. Не е за дизнайнерски машини за еспресо. Споделяме мнения. Ние в къщи също сме доволни, имаме съвсем прилично кафе, бързо и чисто.

Общи условия

Активация на акаунт