ФЕВРУАРСКА ФОРУМСКА ВЕСЕЛБА 17.02. СЪБОТА 18:00 ЧАСА- преброяване

• 8 050
  • 236
  •   1
Отговори
# 120
ЕлиТ,аз те познавам по физиономия,айде наистина да ходим заедно  bouquet е, и с Пети,ако иска де Embarassed
За искане - искам, ама сте ми много далечко Laughing Аз съм в "Красно село". А може ли да си взема 2 приятелки в "Славяни"?
Ха, и аз съм в Красно село.
Можеш да си ги вземеш и за след "Славяни" приятелките Laughing

Аз би трябвало да съм сигурна за събота, но няма да си променям гласа с първа опция за да не ми мине котка път. Аз не съм на работа, а мъж ми е до 19.00 часа, което значи, че би трябвало да дойда към 20.00 часа.

Стрелче, защо само в "Славяни"???
ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!

# 121
ми тя темата все назад отплува защото ме нямаше 1 седмица да ви ръчкам. Laughing

Както и да е..
Ла Бомба, брой ме и мен за караокето, там съм

Мърморанке, ще бъда с кола и мога да те закарам на връщане, но не мога да ти обещая кога ще си тръгна. Имам намерение да седя до края, но знам ли...

# 122
Във вторник ще се обадя на Пепи, ама искам да знам за колко човека да запазя места.10-15?

# 123

ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!

М? newsm78

# 124
  • UK
ми тя темата все назад отплува защото ме нямаше 1 седмица да ви ръчкам. Laughing

Както и да е..
Ла Бомба, брой ме и мен за караокето, там съм

Мърморанке, ще бъда с кола и мога да те закарам на връщане, но не мога да ти обещая кога ще си тръгна. Имам намерение да седя до края, но знам ли...
Ако може, аз нямам проблем с тръгването. Когато кажеш - тогава.

# 125
  • в мъжки прегръдки
Този път ще пропусна. Ако не ми мине котка път ще съм на ски.

# 126

ВЪЗМУТИТЕЛНО!!!

М? newsm78

Ох, върнах се да гледам какво съм чела и се оказа, че съм те объркала с Ия. Нали ти много дълго време беше с такъв аватар и съм решила, че си ти Embarassed

Мърморанке, ти си се все още там, до Южния парк, нали?

# 127
  • UK
Мда, тук съм си.

# 128
 ок
Ако има някаква промяна до тогава при мен и няма да идвам ще пиша тук в темата за да си мислиш други варианти

# 129
Може ли и  аз да дойда ? newsm51

# 130
Може, защо да не може Wink

Само се изгласувай в анкетата заради бройката

# 131
Не е ли време несигурните да кажат дали ще идват или не, за да се разбере точната бройка  newsm78

# 132
# 133
  • София
Аз идвам със сигурност, заедно с две приятелки, но ще сме за малко, може би към 19.00 ще се появим в "Славяни" Peace

# 134
  • някъде ... тук ...
Смених си гласа от втора на първа опция Sunglasses
Ако нищо изненадващо не се случи - идвам, но сигурно пак само за Славяни Flutter

Общи условия

Активация на акаунт