👜Нови придобивки в гардероба - 70

• 160 338
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Как е като качество панталона на Попов? Плътен ли е,не лепне ли по краката? Не съм запозната с марката.

# 136
  • София
Още не е при мен, би трябвало утре да е в офиса на Спиди и тогава ще го видя. Като цяло отзивите от клиентите са добри.

# 137
  • София
Последна поръчка от Зара. За сега.
Без ръкавно пуловерче с вълна и алпака и къси бели панталонки за морето:

# 138
  • София
Reserved

Къси панталони

# 139
Взех си първата поръчка от SHEIN

И два чорапогащника, като първият е ватиран

# 140
Ватираният чорапогащник горе-долу телесен цвят ли е или чернее? Добре ли изглеждат като цяло, че и аз съм харесала няколко и се чудех дали да поръчам? И умалени ли са? Благодаря. Blush
Ето и моите последни покупки. Дънки и блузка Only от Aboutyou.

# 141
Седи все едно съм сложила черен чорапогащник отгоре, тези с малка плътност. За жалост на снимките не излиза в действителност цвета. Ватираната част е като клин, т.е на стъпалото не е ватиран. Взех S/M и ми става, но е по-тесен на бедрата в сравнение с ватираните чорапогащи от Lidl. От HM взимам S или М и ми стават, но са им доста некачествени. За сега от  Lidl-ските съм доволна като качество.
Скрит текст:

И едни пухкави крачета

# 142
Благодаря. Много добре изглежда. Blush

# 143

Пълнолуние как е роклята , днес я заглеждах , но в Тему ?

# 144
Ел_си Не очаквай чудеса 😁 Роклята ми допада въпреки, че не е перфектна. Обичам разкроените рокли, каквато в тази и ми харесва как седи. Подплатата лепне по чорапогащника. Горната част е изрязана малко зле на 1-2 места. Пеперудките са сладки. Взех S размер и ми е широка под мишниците, но не си личи заради кройката. Ще си я нося.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 18:10 от Пълнолуние

# 145
  • Бургас
Всичко от Бестсикрет. В темата съм сложила и линкове, ако някой го интересува

Скрит текст:
Чудесна кройка, лека подплата. Перфектно изпълнение. На дължина ми е до кокалчетата. Глезените ми са слаби и крачола идва малко широк, а не по крака. Бедрата и задника ми обаче са големи и го опъват. Определено на моята фигура паталон каре би седял добре, ако е свободен. Ще го нося обаче. Поръчах 40 р-р, отговаря си, ръста ми е 162-164 см, килограми няма да напиша и под смъртна заплаха

Скрит текст:
Супер мекичка кожа, перфектен, горе е на ластик и нищо не ме стяга и притеснява. Вътре е леко като ватиран. Пише да се поръча номер надолу, така постъпих, 38 р-р ми е добре, дължина отново до кокалчетата.

Скрит текст:
Роклята е супер, отговаря ни на размера, много съм доволна.

Скрит текст:
Елека е с дебела вата, надявах се това което се вижда отпред да е скрита връзка за вталяване, но се оказаха джобове със скрито тик-так копче. Надявам се дъщеря ми да го хареса. Взех и го да го носи върху яке. Тя е много зиморничава, до степен да захвърли всяка суета и да се овъртоли в десет ката за да и е добре. А преди ходеше с кожено яке и къса тениска цяла зима. Явно вече израстна този период.

# 146
Тези дни си взех и по-малкият размер на това палто, което ще оставя. Първо взех М и е доста голямо.

Скрит текст:

# 147
  • в Кошера
Mary Jane 🖤

# 148

Скрит текст:

Скрит текст:

# 149

Две тениски, малко по-малко да подменя ежедневните блузки за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт