👜Нови придобивки в гардероба - 70

• 160 296
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Всичко от hm

# 616
  • София
Панталон от лен Fabele

# 617

Очаквам тези сандали

# 618
  • Русе
Блуза и жилетка от Calliope

# 619

Очаквам тези сандали

сандалите не са равни а на платформа като гледам

# 620
От Bestsecret

Лятна пижамка от лен и памук

Чантичка

"Принцески" чехли от Sam Edelman

Часовник Fossil

# 621
Получих пратка от HM

Тази рокля ще я помисля заради ръкавите и дължината

Тази рокля е красива, но е голяма и дълга, но ще търся да я подкъсявам, ако не хвана по-малък номер.

И две колиета

# 622
  • София
На мен шарената ми е малко над кокалчетата и стои добре с обувки с коланче на глезена. Иначе аз взех размер по-малка точно защото е доста обемна + колан за талията, за да я пооформя малко. Имат и една червена и бяло такъв тип и я мисля много, но ще видим дали ще я поръчам.

Това рокле пристигна за есента:

# 623
Пълнолуние, може ли реални снимки на златното колие ? Как ти се струва, евтинее ли много? Благодаря предварително!

# 624
На мен ми се влачи по земята шарената рокля. Нисичка съм . Иначе получих и този панталон, но и той ми е дълъг и ще се връща

Редактирам се за колието. За мен е ок колието, не ми евтинее, но друг може да е на друго мнение. На мен ми харесва. 
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 15:35 от Пълнолуние

# 625
  • София
Давайте на шивач за корекция, не струва много скъпо. Просто е досадно, но ако връщах и отказвах всичко заради дължината, нямаше да имам какво да нося. Иначе в момента масово по кварталните малки магазинчета са наводнили с някакви панталони италиански се водят, по-нисък клас - с тях никакъв проблем с дължината нямам.

# 626
# 627
# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт