Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 867
  • 926
  •   1
Отговори
# 615
  • Замък сред облаците
Тоест можете да кандидатствате за инвитро въпреки телк, ако е по мъжки фактор, така ли, Наси ?

# 616
  • На изток от Ада
Тоест можете да кандидатствате за инвитро въпреки телк, така ли, Наси ?
да това разбрах
2402, О аз само питам мн скъпи ми идва за Деси Костова. Хем е акушерка...

# 617
Тоест можете да кандидатствате за инвитро въпреки телк, така ли, Наси ?
да това разбрах
2402, О аз само питам мн скъпи ми идва за Деси Костова. Хем е акушерка...

Може да направите четири инсеминации

# 618
  • На изток от Ада
Да знам инсе и ако не са положителни инвитро по фонд..
Всъщност бях готова в Надежда за инсе но не беше това идеята

# 619
Empathy много силни прегръдки, вярвам че много, много скоро ще ни зарадваш❤️
Mila и теб все още те чакаме
Аз за витамини пия Центрум за жени, не знам да си много добри, но ми ги препоръчаха в аптеката

# 620
Този път имах повече надежди защото си пия добавките, отслабнала съм 6 кг, ползвахме перфект гела, хванах овулация. Ама…. Каквото е казал този отгоре.

# 621
Аз не мога да кажа същото за Деси Костова, писах й и то когато имах най-голяма нужда, но само прочете съобщението ми. Писала съм в удобен час и не в почивен ден🤷🏻‍♀️

Жалко Емпати.
Момичета знаете ли Деси Костова онлайн акушерката? Има разни групи и подпомага забременяване!били естествено или инвитро

# 622
Ее, и аз бях с повече надежди, защото направих грешката да изгледам една купчина американски видеа тип "Миналият месец имах химическа бременност и на следващия забременях"... "My rainbow baby" и подобни тъпотии. За пореден път си казвам, че не трябва нищо повече да чета, гледам и да се ровя.

# 623
Съжалявам, момичета, само лоши новини напоследък в темата.
2402, стискам палци всичко да мине леко и да е успешно!  
Snowflake, аз попаднах в този “капан” миналия месец, заради мита, че се забременявало по-лесно след БХ. Сигурно при някои е така, ама не съм намерила доказателства да е вярно и при мен не беше.
V_gs чакаме да каже при нея дали в положителен резултата Hug
Шантал, при вас какво става, още ли почивате от процедури?
Между другото, golden stone не съм я виждала от няколко теми…

Едит, за да добавя: Потресена съм от прочетеното в тази “книжка” със съвети за забременяване на Щерев, конкретно в една част. Без да навлизам в политически спорове, тази информация не знам от къде са я взели и звучи като пропаганда против абортите:
Скрит текст:
Интересното е, че говорят за кюретаж, който се налага и при спонтанен аборт понякога, а по желание аборт може да се направи и с хапчета. И коя класация води, че не намирам статистики? Joy

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 17:17 от mommy22

# 624
Момичета, може да пуснете палците, и този месец няма да е нашият. Не съм пускала ЧХГ, като отивах към работа си взех един шуър, защото исках да избегна излишно ходене в лаборатория при все, че има толкова болни, направих го преди обед и беше категорично -. Утре трябва да ми дойде, не ми е зацапало още, но почна с дискомфорта преди малко, та ще си дойде явно.
Много шум за нищо стана работа, но много ви благодаря за подкрепата! ❤
Empathy, съжалявам и за твоя резултат! ❤
Мила❤ Фей❤
Успех на всички ❤

# 625
Момичета, дали в един месец може да се пият два антибиотика? Знаете ли? До сряда съм на доксициклин заради хистирото, а после от сряда УНГ иска да пия друг, защото излезе, че имам една бактерия на гърлен секрет….оф… а другия месец съм за трансфер евентуално

# 626
  • София
mommy22, ММ е на очни до края на месеца и определено няма къдде да вкарам и процедури Grinning а и май имам нужда от повече почивка.... искам да отидем и на Сурва, и общо взето януари реших, че ще почиваме. Ще видим дали и февруари няма да починем. Хем и Боуена уж да даде някакъв ефект, хем яйчниците ми да си починат, че обмислям да настоявам по възможност да гоним максимума от 4 фоликула. И добавките ми привършват, а не съм решила дали пак със същото да продължаваме. Або само си кисна в темата за сега...

# 627
  • Замък сред облаците
Вики, ти оше си преди датата за М, а не си правила и теста с първа урина, а шуър не са надеждни преди закъснение. Няма как да не е бил отрицателен просто. Един вземи за утре с първа урина.

Момичета, дали в един месец може да се пият два антибиотика? Знаете ли? До сряда съм на доксициклин заради хистирото, а после от сряда УНГ иска да пия друг, защото излезе, че имам една бактерия на гърлен секрет….оф… а другия месец съм за трансфер евентуално

Може щом се налага.

# 628
Скрит текст:
Пускам си другите резултати в скрит текст, ако на някой му е интересно, приемам препоръки.
Вики, + 1 за мнението на АА.

# 629
mommy22, ММ е на очни до края на месеца и определено няма къдде да вкарам и процедури Grinning а и май имам нужда от повече почивка.... искам да отидем и на Сурва, и общо взето януари реших, че ще почиваме. Ще видим дали и февруари няма да починем. Хем и Боуена уж да даде някакъв ефект, хем яйчниците ми да си починат, че обмислям да настоявам по възможност да гоним максимума от 4 фоликула. И добавките ми привършват, а не съм решила дали пак със същото да продължаваме. Або само си кисна в темата за сега...

Аз утре съм при мацката за боуена.

Общи условия

Активация на акаунт