Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 33 724
  • 926
  •   1
Отговори
# 780
Аз този месец бях на преглед на 10-и ден и според АГ овулацията беше минала, което за мен голям шок, тъкмо трябваше да започвам лентичките. Та този месец поне пропуснах тази част, обичаме си се и без това често, каквото-такова.

# 781
  • Ст Загора
Вие записвате ли си кога сте правили секс? Аз почнах ей тъй

# 782
Аз също започнах като се включих във форума, защото видях, че част от момичетата го правят.

# 783
  • София
аз колкото и оптимистично да се опитвам да гледам на нещата и да вярвам във всякакви чудати неща все повече си мисля как да приема мисълта, че не е било писано да имаме второ дете...

едитвам се докато се гърча от болки и разглеждам добавки
https://remedium.bg/reprodukt-fertil-sashe-60br-magnalabs-069287/p
това чудо сега го видях. някой може ли да даде коментар по него?

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 15:39 от shan^tall

# 784
  • Ст Загора
Шантал,и аз съм така. Хем гледам добавки, хем се опитвам да приема нещата. Хем се чудя за док в София

# 785
Мерси за подробното обяснение, Alison.
И на мен ми се въртеше в главата тази връзка между FSH и овулацията.
Моят още преди 4-5 години гонеше 12 с нормален цикъл, сега не искам да знам колко е със скъсяващ се такъв. Grinning

# 786
И аз не исках да знам колко ми е сега (преди три години 14) но ще ми се наложи да разбера 😁 в понеделник/вторник чакам да ми дойде и ще ги пусна.
Стискам ти палци ти да не разбираш колко ти е 😁

# 787
Прегръдки на всички,  на които им е по-минорно настроението!

snowflake, малко със закъснение се включвам по въпроса с плана от Юнакова, но и според мен е в реда на нещата това, което ти е предложила. А парите, че си вървят - вървят си. Лично за твоя случай мисля, че можеш да изчакаш преди да почнеш с многото изследвания и процедури. Дай си време, колкото и да е трудно да чакаш и да се пуснеш по течението. Ние почнахме с изследванията навремето след 10м опити (тогава бяхме на 27 и 33г). С нашите проблеми може би щеше да е смислено да задълбаем и по-рано, но не искахме да си създаваме стрес от самото начало.

Вие записвате ли си кога сте правили секс? Аз почнах ей тъй

Аз си отбелязвам в приложението, което ползвам кога сме имали контакти. Ползвам Flo и то си има даже отделни опции в зависимост от това дали е с предпазни средства или не, та като са ме хващали лудите да си правя тест съм се водила по "записките" си, за да преценя дали има смисъл.

Прегледаха ме иначе днес, не е от яйчника болката в ляво, остава да са червата. Днес нямаше как да хвана друга лаборатория, за да повторя д-димер, че манипулационните покрай нас спират да приемат проби към 12, но утре ще отида. Иначе освен прочутото PBMC, ми сложиха и още някакво лекарство, свързано с имунологията. Сега си пия хормоните и на 2ри ден от новия цикъл почваме наново подготовката.

# 788
Привет от мен! Прибирам се от ревматологията... Леки артрозни изменения с наченки на малки шипове и синдром на Рейно. Изписаха ми турския Плакинил, защото само той е подходящ при планиране и евентуална бреюенност.Но направо ме заклаха като си видях изследванията - левкоцити и бактерии в урината и завишено crp на кръвта, което го дължим на скорошно боледуване, както и в момента съм хремава с конюнктивит, който лекувам... Димера на кръвта ми е в норма.Преди да ме изпишат ми взеха още веднъж кръв и стерилна урина. Предполагам каквото и да излезе на нея ще се пие АБ, както каза лекарката. Мислите ли, че до средата на февруари ще се преборя с това чудо, защото ми се иска като ида при Сенкова да съм я изчистила... Във вторник ще имам останалите резултати + гърлен и носен секрет, заради честите инфекции на дихателните пътища... Та, да видим... Притеснено ми е какво ще излезе ама трябва да чакам до вторник... Поне ММ си идва набързо за 3 дни за рождения му ден в петък, та на него да се порадвам.

# 789
  • София
аз съм споделяла преди, че имам колит или срдч /докторите не са единнодушни в това/ заради антибиотика за зъба пиех пробиотик, от който оплакванията по чревната флора изчезнаха /то затова си и позволих да пусна една мисъл, че може и да ви зарадвам/
пробиотика е най-обикновен на Софармаси. Споделям за тези с такива оплаквания.

# 790
Преди малко направих една лентичка на един ден закъснение, отрицателен е, както и очаквах.. Даже два теста взех, че ако има бледа черта, утре да направя сутринта още един ама няма нищо. Знаех си де, чувствам се точно като преди Ц и ако не беше онова зацапване, изобщо нямаше да си взема тест.
Сега ще си сипя една чаша вино и ще си го чакам, че вече нямам търпение да дойде за да запазя час. 🍷
Все още има шанс темата да завърши с плюсче, хайде, дано някоя се похвали 🩷

# 791
V_gs, при мен надеждате не умира до последно. Дори като започне да ми идва се надявам да не се засили и си мисля, че все още има шанс. На твое място бих направила втория тест утре с първа урина.
Стискам палци!

Преди малко направих една лентичка на един ден закъснение, отрицателен е, както и очаквах.. Даже два теста взех, че ако има бледа черта, утре да направя сутринта още един ама няма нищо. Знаех си де, чувствам се точно като преди Ц и ако не беше онова зацапване, изобщо нямаше да си взема тест.
Сега ще си сипя една чаша вино и ще си го чакам, че вече нямам търпение да дойде за да запазя час. 🍷
Все още има шанс темата да завърши с плюсче, хайде, дано някоя се похвали 🩷

# 792
Пфф, трябва да измислят кръвен тест за ЧХГ в домашни условия. Боцкаш си пръста и тестваш. Няма да се чудим тези пикливи тестове невалидни ли са, има ли черта, има ли Б и т.н.

# 793
Ох и аз го чакам вече Ц, чувствам се много подута, върви към трети ден закъснение. Още го няма никакъв. Обезателно ще си пусна изследвания на 3-тия ден от цикъла да видя какво се случва след Ковид.

Редактирам се да благодаря на всички за пожеланията, стоплихте ми сърцето. ❤️ Да сме здрави всички и до края на темата да има няколко положителни теста!

# 794
Пфф, трябва да измислят кръвен тест за ЧХГ в домашни условия. Боцкаш си пръста и тестваш. Няма да се чудим тези пикливи тестове невалидни ли са, има ли черта, има ли Б и т.н.
Преди имаше такива за вит. Д в аптеката, май и за Ковид. Жалко, че за бременност не сме имали.

Общи условия

Активация на акаунт