Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 33 736
  • 926
  •   1
Отговори
# 810
Бързо да оздравявате всички болни!

# 811
Много готино заглавие се получи Heart

Манди, надявам се в най-скоро време всички неразположения да са само неприятен спомен. Също и на останалите бързо оздравяване! На мен май ми се размина боледуването.

И аз ще се запиша в списъка за следващата тема, да видим ще имам ли повече късмет.

# 812
Манди ❤️

Да ви попитам, че днес съм на зъболекар, а без упойка е невъзможно просто при мен. Та дали може да е проблем тази упойка с тромбофилията?

# 813
Тити, упойката не е проблем, но ако пиеш някакви кръворазреждащи лекарства е хубаво да ги пропуснеш днес и да ги предупредиш.

# 814
  • Замък сред облаците
Ако се пие аспирин, се спира 3 дни преди зъболекар ако се вади зъб, да знаете.

# 815
  • София
Боуен терапията за забременяване можело да се направи успоредно със стимулацията, ОБАЧЕ аз не съм сигурна, че искам другият месец да правим нещо. Честно чаказано ме е хванало шубето, че пак ще е неуспешно.....

# 816
Да оздравявате бързо момичета! 🩷

И на мен тази сутрин ми зацапа една капка розово, от вчера вече нищо не ме боли, така съм била и друг път като е закъснявало, но предните пъти имах и бодежи със ЗФ. Най-доброто, на което се надявам в момента е онази ми версия, че е тръгнало да се захваща, но не е успяло, да се окаже вярна, това ще е голям напредък! И се надявам да ми дойде още днес, не искам да се заблуждавам, че може точно пък на мен да се е паднал фалшив тест.
И пак ще се успокоя с това, че явно Бог така е решил, бебчо да закъснее с още един месец и го е решил за наше добро! 🍀

# 817
  • Ст Загора
В_гс, мн положително мислиш, аз и на Бог се разсърдих, последният път се молех ,и не пореден аборт... Мн трудно го приех...
Шантал, стегни се, може пък да е успешен опита

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 12:20 от nasito8988

# 818
И аз днес, най-късно утре предполагам си чакам цикъла... мисля да говоря с някого, че като чуя за някоя нещастна случка веднага я свързвам със себе си и изпадам в някакви състояния.. почвам да плача и ме е страх 🙄
И покрай това се завърна и тежестта в гърдите.. Абе не знам какво да кажа

# 819
tity, това са си типични проявления на тревожност (anxiety). Казвам го като човек, който от много години е така. По принцип след спонтанен аборт често се наблюдават повишени нива на тревожност (това го казвам, за да не се чудиш откъде ти е дошло). Добре си решила да поговориш с някого, аз винаги съм "за" работата с психолог.

nasi, разбирам те добре.

v_gs, много ме радвам нагласата ти, наистина. Не искам да те нахъсвам излишно, но дано пък да си нацелила кофти тест (за отрицателния говоря).

# 820
  • Ст Загора
Иначе ви черпя
За имен ден

# 821
Боуен терапията за забременяване можело да се направи успоредно със стимулацията, ОБАЧЕ аз не съм сигурна, че искам другият месец да правим нещо. Честно чаказано ме е хванало шубето, че пак ще е неуспешно.....

Аз няма да успея да го направя това този месец, защото мацката няма да я има за последната процедура. Другият месец пък аз няма да мога за последната. Но и тя ми каза, че се правело 1 месец и следващия (ако няма бременност) не се прави нищо, т.е. Не се правят изобщо опити с цел ментална почивка, което го разбирам, но и малко ме стресна... Не знам ще издържа ли да знам, че съм в О и да не пробваме Grinning

Наси, честит празник! 🎉 Най-съкровените мечти да ти се сбъднат!

# 822
2402🫶🏻❤️
Наси, да си жива и здрава ❤️

# 823
  • Замък сред облаците
Пусни ЧХГ. Иначе само са теории и никога няма да тазбереш имало ли е опит за имплантация.
Да оздравявате бързо момичета! 🩷
Скрит текст:
И на мен тази сутрин ми зацапа една капка розово, от вчера вече нищо не ме боли, така съм била и друг път като е закъснявало, но предните пъти имах и бодежи със ЗФ. Най-доброто, на което се надявам в момента е онази ми версия, че е тръгнало да се захваща, но не е успяло, да се окаже вярна, това ще е голям напредък! И се надявам да ми дойде още днес, не искам да се заблуждавам, че може точно пък на мен да се е паднал фалшив тест.
И пак ще се успокоя с това, че явно Бог така е решил, бебчо да закъснее с още един месец и го е решил за наше добро! 🍀

Аз и преди съм писала 😂 преди няколко години, преди да правим опити за Б, 3 дефектни теста на Шуърчек от 2 различни аптеки. На нито един не се позитивира и контролната черта! 😂

# 824
Момичета излязоха ми резултати за тромбофилия, може ли мнение?
Необходима ли ми е консултация с добър хематолог?

Общи условия

Активация на акаунт