Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 504
  • 849
  •   1
Отговори
# 690
Май тези подаръци за РД са нови

Скрит текст:

За първи път ми се случва да взема стек газирана вода, от тяхната марка и една от бутилките в стека да е празна. Не е спукана, не е отваряна, просто е празна. Много изненадана бях. Grinning Имаше само един стек от тази вода и бях много щастлива, защото от доста време пак не мога да я намеря, само малки бутилки има. Сега ако се сетя и за това ще гледам.

# 691
Хоп-Троп, на това му се казва изненада!😅 Човек за всичко трябва да гледа, но за такова нещо нямаше да ми хрумне да проверявам...🤪

# 692
От готовите пици най-хубавите са на Dr. Oetker.😄

А какви цени им нафраскаха…
През пандемията бяха 3.99. Сега наскоро ги гледах във Фантастико 7.49 Joy

И в Била са толкова, а в Лидл понякога ги има на 5.49 последно взимах. ( миналия месец)😄

# 693
Подарявам всички седмични купони. При желание, пишете на ЛС.

# 694
Цял ден си комуникирам чрез имейли с Лидл, след като в събота откзаха да ми върнат продукт, който бях закупила преди няколко часа. Все по-често се ядосвам с невъздържаните им служители и ще ги отсвиря или ходя в друг магазин, дори да ми е по-далече
Днес яйцата бяха 9 в кутията, добре че погледнах...
Лаваш няма от седмици. Краставици нямаше. Хляб със семена също нямаше...За какво пускат купони, като стоките липсват?

# 695
Подарявам+ всички седмични:

Лазанята, хляба и колбасите са дадени.

# 696
Цял ден си комуникирам чрез имейли с Лидл, след като в събота откзаха да ми върнат продукт, който бях закупила преди няколко часа. Все по-често се ядосвам с невъздържаните им служители и ще ги отсвиря или ходя в друг магазин, дори да ми е по-далече
Днес яйцата бяха 9 в кутията, добре че погледнах...
Лаваш няма от седмици. Краставици нямаше. Хляб със семена също нямаше...За какво пускат купони, като стоките липсват?

Хумус също няма, протеиновото мляко също го няма.
Днес питах служител за протеиновите топчета, каза че не са получили. Сега видях на брошурата са им лепнали жълтия стикер, че не са налични..

# 697
Те ако идват от Германия, има много стачки, блокажи по пътища, закъснения големи на доставки (поръчвам от амазон).

# 698
Ако някой има излишен купон за лазаня, ще съм много благодарна да го ползвам. Simple Smile
От "Избрани за теб" предлагам хляб със семена, влажни кърпички 4+1, шоколадови яйца 3+1, немско масло -1 лв., изворна вода 5+1.
Не разбирам как си правят таргетирането. Отвреме-навреме купуваме тази лазаня, купон нямам. Вода от Лидл съм взимала инцидентно по една бутилка от малките, ползваме филтрираща кана, но имам купон за вода. Преди няколко седмици имах котешка тоалетна. Нямаме домашен любимец и точно един път съм купувала лакомства за кучето на родителите ми. Rolling Eyes

# 699
Нямам и аз лазаня, но имам за лешниковия крем с -47% - за 2.90лв., ако някой го иска изтича утре

# 700
Pinko, ще помоля за купона с лешниковия крем Simple Smile
Благодаря ти!

# 701
Ако някой има излишен купон за лазаня, ще съм много благодарна да го ползвам. Simple Smile

Пращам.

# 702
Ако може и аз бих искала за лазанята.

# 703
Pinko, ще помоля за купона с лешниковия крем Simple Smile
Благодаря ти!
пратих!

# 704
Вчера бяха намалили кафето в шоколад, което коментирахме тук, та викам хайде да го пробвам, и аз да съм в тренда😎😄
Не е моето обаче, първо те удря яко сладко, и после не може да усетиш нищо от кафето, освен горчивината, или поне аз така го усетих. Пък си трябва и похрупване, а аз вече гледам да си пазя зъбките, та така.

Общи условия

Активация на акаунт