Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 484
  • 849
  •   1
Отговори
# 495
Купих боровинки за малката. Взех и чушкова паста в тубичка от тематичната седмица. Не помня дали сме я коментирали, надявам се да е хубава. Обожавам чушки под всякаква форма. Огледах се и за сухи, няма. В Кауфланд също не намерих.

Хубава паста от чушки, и люти и сладки търсете в турските магазини.

# 496
Да,пазя бележките,не видях името,но смятам че ако толкова искат може да видят и на камери или по някакъв си техен начин,ще пиша сега.
Направо им снимай бележката, те ще си го намерят касиера.

# 497
Подарявам купони за: Прясно мляко Pilos  3% / 1 литър - 20% отстъпка, сурови орехи Alesto / 200 грама - 33% отстъпка, както и седмичните купони.
Скрит текст:

# 498

Подарявам.

П.п. Подарен.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 16:30 от alina_si

# 499
Подарявам купоните: орехи -33%, пърленка 4+1, вода, тортиля питки -20%, соленки (бутерки) 3+1, -20% chef select, салата булгур, безглутенов хляб, ребра, ножици, детски играчки, бормашина и тиксо ..

# 500
  • ВАРНА

Подарявам.

П.п. Подарен.
А тази напитка става ли? Доближава ли се до кола или не?

# 501
  • София
За нищо не става тази серия напитки. И дори за 1 ст., не си струва влаченето вкъщи.

# 502
Здравейте,днес имах неприятна случка с касиер в Лидл,и друг път ми се е случвало,но днес реших че няма да мълча и просто да кажа 2-3 думи на касиера,говорих с управителя на магазина,но се чудех дали да не подам оплакване и в писмен вид.Проблема заради ,който се разигра скандала е дребен,но грешката е тяхна,това което ме ядоса беше отношението на касиера и как се държа с мен,все едно съм някакакъв просяк,не търся глоби или уволнение,но въпросния човек не за първи път се държи така ,чувала съм и от други клиенти проблеми докато са на касата и искам да престане да се държи така с клиентите.

Задължително се оплачете.
И на мен ми се случи.. Служителката явно се подиграваше и то без причина, говореше си с колегата зад нея и направо си се гавриха с клиентите… Кипна ми…
Веднага след покупката им оставих отзив, като описах ситуацията.. Заслужават си глобите, та да започнат да се държат възпитано , но явно първите 7 им липсват Neutral Face
Отговор , извинение , нищо не получих. Но за мен остана удовлетворението,че съм си написала , каквото исках да им кажа и се надявам да са го прочели.

И да се оплача ‼ Детето ми получи страшна уртикария от мокрите кърпички Lupilu comfort , не бях купувала до момента от този вид , лицето му пламна.
Чудя се, ако им сигнализирам , в Инста или къде?!
Едва ли ще обърнат внимание.. Уж натурални съставки , но явно има нещо, което не го пише на опаковката…. До момента не беше проявявал никакви алергии 🤷🏻♀

# 503
  • София
За какви глоби и оплаквания/отзиви иде реч:rolling_eyes:
Пп. При нас не съм виждал изцепки.

# 504
  • Пловдив
Утре ще пращам благоверния до Лидл и ми се ще да му заръчам нещо от Kuljanka. Понеже до сега все съм се разминавала с тях, та са ми напълно непознати. Само кнедли със сливи съм взимала
и май успях някак да ги пробутам с усилие на масата.
 Посъветвайте какво да опитаме. Кои колбаси, салати, консерви да пропуснем?
Хубава вечер!

# 505
Тази вечер купих салата с пуешко и праскови на Kuljanka. Интересен вкус, хареса ми.

# 506
Течния прах за пране на Perwoll предлаган от лидл дали е хубав?

# 507
И да се оплача ‼ Детето ми получи страшна уртикария от мокрите кърпички Lupilu comfort , не бях купувала до момента от този вид , лицето му пламна.
Чудя се, ако им сигнализирам , в Инста или къде?!
Едва ли ще обърнат внимание.. Уж натурални съставки , но явно има нещо, което не го пише на опаковката…. До момента не беше проявявал никакви алергии 🤷🏻♀

Моят син е с атопичен дерматит ползваме главно мокрите кърпички на lupilu, но вземам когато пуснат ххл пакетите. Няма никакви проблеми.

# 508
  • shumen
При моя също е нямало проблем с мокрите кърпи.

# 509
  • Mostly in my mind
Здравейте. Сигурно сте го коментирали и преди, но съм пропуснала. Сега реших да купувам. Има ли някой от уреда за гледане на пара и доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт