Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 414
  • 849
  •   1
Отговори
# 765
Лукът е чудесен - хрупкав и ароматен. Краставички не съм вземала.
Отвратителен е.
Взех го миналата година по препорка от темата. Никой не го хареса, стои си в шкафа, напомня ми да го метна в коша.

# 766
Подарявам:
Скрит текст:

# 767
За кашите: при нас, София Искърско шосе, се появиха временно и после изчезнаха. Сложиха ги на мястото на адаптираните млека, които първо бяха Аптамил, след това Хип, после пак Аптамил. Под първо имам предвид миналата година по това време. Тогава започнах да ги следя тези неща.

# 768
Момичета /и момчета/, някой да е виждал някъде тези лепенки:

Видях такива днес в билата на Г.М.-то, имаше много бройки и ги бяха намалили на 5 или 3 лв не помня

# 769
  • Другата България
Понеже не съм от София, може ли да ми кажеш коя конкретно БИЛЛА?
Да изпратя някого?

# 770
Понеже не съм от София, може ли да ми кажеш коя конкретно БИЛЛА?
Да изпратя някого?
Билата се намира на адрес ж.к. Дианабад, бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 65, много близко е до спирката на метростанция "Г.М. Димитров"

# 771
  • Другата България
Много благодаря! Hug

# 772
За размера им изобщо обаче нищо не мога да кажа, аз само ги мярнах, нищо повече

# 773
Заредили бяха днес от протеиновия мус, което беше много странно.
Защото в неделя вечерта имаше доста бройки. В понеделник естествено беше празен регала, само етикета стоеше и бях писала тогава тук в темата и за хумуса, и за него…
Бях купувала преди шоколадовия и не ми хареса.
Днес реших да дам шанс и на ваниловия. Още по-гаден.
А и като видях отзад състава, то са наблъскали ацесулфам К. Аз явно не го толерирам, защото после не се чувствам комфортно и ми се подува стомаха. Гледам да избягвам храните с подсладители, но не винаги е възможно.

# 774
# 775
  • Пловдив
Момичета, да попитам някой пробвал ли е краставичкит в сладко-пикантната марина за бургери (американски) и пъженият лук? Чудя се да ги взема за бургери, за да спестя време, но ме притеснява да не са Confounded
Най-редовно купуваме единствено това (краставичките и хрупкавия лук) + кленовия сироп от американската седмица. Супер са! На нас ни пасват на вкуса. Дори правя любимата си Муджадара с лука от Лидл. 😇😇😇

# 776
Бих пробвала това:

🙂

# 777
  • Варна
Здравейте, потърсих в последните страници, не открих - имате ли мнение за солната лампа? Благодаря 🤗

# 778
Някои има ли купон за течен шоколад.?
Подарявам избраните+ всички седмични.
Скрит текст:

# 779
Здравейте. В брошурата от следващата седмица има уред за варене на ориз. Имате ли мнение за уреда. Трябва ми за студент. Нещо друго освен ориз може ли да се свари.

Общи условия

Активация на акаунт