Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 887
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 470
Момичета, някоя има ли преходно яке на marikoo или navahoo?

Моето днес ще го нося да го връщам, ама искам да си поръчам друго. Искам наистина вталено, да има някаква линия. Гледам ги сега и не мога да определя кое да поръчам.

Това ми хареса:

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/marikoo/prehodno-yake-lowenbaby-8595624? … _campaign=product

Това също

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/navahoo/prehodno-yake-4442618?utm_medium … _campaign=product

Ако някоя от вас притежава подобен модел да сподели инфо, моля! ❤
Късо силно вталено имам Ragwear Novva, доволна съм, от мин г ми е. Даже ми идва твърде топлещо. Пиши ми ако харесаш, ще ти премеря р-р М.

# 1 471
  • Пловдив
Благодаря на АнЗл от темата!!!
Heart Eyes
Вече си имам портмоне Дизигуал от изтърваната от мен промоция

Трябва да свикна с новото разположение на нещата си. Според първите три цифри на баркода е произведено в Испания. Очаквах да е код на Китай.

# 1 472
  • София
Айде и аз поръчах Khujo. Големи сте инфлуенсърки Wink  За дъщерята ще е, не за мен,  защото завчера след пране нейното яке Зара, почти ново е с тотално разместена вата, просто нямам думи на какво прилича.

# 1 473
  • Melmak
Айде и аз поръчах Khujo. Големи сте инфлуенсърки Wink  За дъщерята ще е, не за мен,  защото завчера след пране нейното яке Зара, почти ново е с тотално разместена вата, просто нямам думи на какво прилича.

И аз имам едно такова на reserved. Ще пътува към кофата за рециклиране. И пари струваше, бях го взела без намаление. Вече тия тъпи якета от зара и резървд ги пропускам.

# 1 474
  • София
О, аз съм се зарекла от reserved, колкото и да ми харесват като дизайн направо дори да не ги поглеждам. Колкото неща дамски съм взела, после все съм съжалявала. Детските май ставаха.
Дано Khujo се държи добре на пране, че пак взех светличко.

# 1 475
Снощи изпрах моето, изсъхна бързо -  за няколко часа.
Разместване леко има, при мен винаги има, казвам му Пренареждане Grinning /по аналогия от  Матрицата: Презареждане Stuck Out Tongue Winking Eye
Вижда се като го вдигна отворено срещу прозореца...

И при Фрида и Фредис имаше, та не е до марка, по мое мнение.

# 1 476
  • София
Якетата трябва да са по-нагъсто поставени шевове при капитонирането, за да е по-малък рискът от разместване на пълнежа. Това от моя опит го твърдя. Лично аз харесвам с по-широки ивици на капитониране, по-актуално ми стоят, но май ще ги избягвам. Освен ако производителите не усъвършенстват технологиите.

# 1 477
Бях взела едно бяло яке на Зара за 160 лв., реших да го дам на химическо и ми отказаха да го вземат точно защото ватата се размества и не става за носене. Ядосах се и го изпрах сама, голям зор беше да наместя така нещата, че да става за нещо, и след прането от тази вата миришеше много лошо.
За да е по темата ще кажа, че якетата на Томи с естествен пух са много хубави. Леки са, не особено дебели, но топлят много.

# 1 478
Wellensteyn и безброй пранета не мърда нищо не се размества ни вата ни конци. Жалко че Абаут Ю не предлагат марката.

# 1 479
Аз имам и късо с естествен пух, тънки ленти от шев до шев, и пак на места е шушляк в шушляк положението, без вата помежду им.

# 1 480
Почти всичката вата се събира, освен ако якето не е нашито на малки квадратчета. Пуха също се събира, но след като напълно изсъхне се оправят нещата. В сушилнята с топки винаги се възстановяват. Има ли топки, значи пуха е мокър. Аз имам проблем, че сушилнята ми отказва да ги суши, защото мери влага, а реално такава няма от външната страна на якето. И се налага да слагам мокри кърпи или да стоя до нея и да я пускам, докато изсъхне всичкия пух и си дойде по местата.
На Зара пухени якета също съм сушила и нямат проблем. Проблемите ми са с ватата, без значение от марката.
И да не е изцяло спам и втора поръчка пуснах днес :
149 лв с код.

# 1 481
Здравейте,скоро не съм влизала и поръчвала ,а вие сте доста напред 😊😅има ли код който важи заедно и с намалението?

# 1 482
# 1 483
За ватата е много важна центрофугата, максимум 800 пускам, но няколко пъти забравям и едно на Ризървд е “ тука има, тука нема”. Мъжки съм купувала от АЮ, елек и преходно не помня точно марката , май едното е Jack&Jones, нищо им няма и с 1200 оборота.А тези с пуха ни са само на The North Face, там качеството си е на ниво.
Програмата също е важна, едно е да се полюшва на някоя за ръчно пране или деликатни, друго е свят да му се завие на 60 градуса.

# 1 484
Винаги на ръчна програма/за деликатно, пера якета.

Общи условия

Активация на акаунт