Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 108 179
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 150
Поръчах 2 чанти, дънки и портмоне.
Нищо не ми трябва, но трябваше да поръчам. Grinning

# 151
Детските на Десигуал отговарят ли си? Мисълта ми е дали не са умалени.
Вероятно ще пусна нещо на детето, аз нямам нужда от нищо...

Също така, ако някой мерне хубави детски дрехи за зимни спортове, термобельо, среден слой - интересувам се Simple Smile Бях харесала някакви дрешки в Ансуер на Реима и подобни, но още в началото на зимата нямаше номерация.

# 152
Здравейте!
За първи път поръчах от About you, до личен адрес.Само с Еконт ли доставят?
Получих смс, че пратката ми е изпратена с Български пощи и съм забравила да пиша номера на улицата.И за да я доставят искат ми по банков път да заплатя 0,53ст.
Аз посочих, че ще заплатя с НП.

# 153
Страхотни сте

# 154
  • Пловдив
Дънките, или поне тези, на които пише Slim, ми се видяха много умалени. Миналата седмица получих едни номер 42, при положение, че нося 38-40, и ми бяха много тесни. Сега поръчах най-големите 44.

Надявам се с това голямо намаление да не станат грешки - да изпращат грешни артикули примерно, щото много ще ме е яд.
Снощи поръчах чанти за по 57лв, днес ги пуснах същите за 38 Simple Smile

# 155
  • Бургас
А обувките им как са на Десигуал? Дали си отговарят и като удобство?
Пуснах едни гуменки - https://www.aboutyou.bg/p/desigual/niski-maratonki-11921368
Не ми харесва това, че са изкуствени, ама ако не биват ще ги върна.

# 156
Здравейте!
Получих смс, че пратката ми е изпратена с Български пощи и съм забравила да пиша номера на улицата.И за да я доставят искат ми по банков път да заплатя 0,53ст.
Това е фишинг измама и няма общо с пратката от АЮ. Ще дойде с Еконт, а на това съобщение или имейл не натискай нищо.

# 157
Благодаря! И аз така предположих, но все пак реших да попитам тук! Simple Smile

# 158
Мария Имам обувки с изкуствена кожа и според мен си отговарят. Супер удобни са ми.

И за половинката
https://m.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/teniska-13961398

Все пак трябва да се подмажа, че ще мъкне кашони.

# 159
А обувките им как са на Десигуал? Дали си отговарят и като удобство?
Пуснах едни гуменки - https://www.aboutyou.bg/p/desigual/niski-maratonki-11921368
Не ми харесва това, че са изкуствени, ама ако не биват ще ги върна.
Имам маратонки и гуменки - велур и плат (текстил). И двата чифта си отговарят иначе.

# 160
Здравейте!

Какъв смс сте получили? Abaut you не изпращат смс-и. Само с еконт изпращат. Български пощи - абсурд. Учудвам се как са ви пратили смс. Фишинг атаките са по имейл. Аз редовно получавам от DHL за някяква пратка,от 2 банки в които нямам сметки. Направо трия тези имейли,но за първи път от абаут ю,смс,БГ пощи,СМС.

# 161
Обаче преди обяд като направих поръчка с неща от Desigual и ми хвана кода на Ясмин, а сега не.

# 162
# 163
Обаче преди обяд като направих поръчка с неща от Desigual и ми хвана кода на Ясмин, а сега не.

Кода Yasmin25 още важи,но трябва  да го ползвате разумно. Трябва продукта да няма екстра намаление или да е по малко от 25% за да е добре за Вас. Иначе ако екстрата е по-голяма от 25% кода е излишен - ще ви увеличи цената (или по точно ще ви намали само с 25% а не с 50% както е в момента с Desiqual с екстра 50% на повечето неща).

# 164
..

Странна чупка в кръста прави това яке...на снимките имам предвид.

Ясмин25 не хваща защото има екстра сега. Преди обед нямаше още.

Общи условия

Активация на акаунт