Отговори
# 570
# 571
"В паралелна вселена Суна и Пелин на спорт" 😂😂

Хората си прибират паричките и въобще не се хабят колкото някои зрители и фенки в онлайн пространствата😂

Няма как да ти стисна ръката за това което написа все едно от мен излезна понеже.

# 572
Има слухове че ще има 3-ти фраг днес. Но дали е така няма потвърдена информация на 100%,те от вчера тръгнаха подмяната в Х, ще видим тази вечер

# 573
Привет  Hug   Hug    Hug
Момичета мерси за превода на резюмето и снимките от новия епизод Heart
Хм хайде да я видим Шефика какво ще каже на Гюлгюн и Сейран  Thinking Тя от няколко серии е набрала на Ифакат и като че ли знае нещо за нея и като  се добави и спойлера на Кирилова като нищо може да разкаже за всичките и мръсотии  и тогава айде дано най-накрая да я изгонят вече от имението Hands Pray
Сега погледнах страничките на зад и видях снимката с балона сърце и вече ви разбирам недоволството на какво се дължи. Обаче чак в епизода реално ще видим какво точно ще се случи така че аз за сега няма да се ядосвам и настройвам негативно. Може  всичко да е по-невинно отколкото си го представяме. Тая Невра не е някое невинно момиче ,че да се впечатлява от балончета и както някой беше написал на зад в темата за нея Феро бей един диамант трябва да купи.Може Ферит да я преследва на всякъде и за майтап да купи балона ,може и още  друг куп причини да  има и за балона и за спорта и за вечерята. Не ми се вярва ,че  Ферит така лесно ще забрави Сейран и чак пък да се влюби в друга.Друг е въпроса ,че може да се опита да я забрави и да даде напразни илюзии на Невра и после като се присети ,че обича Сейран вече и новата да  е влюбена .Пък може и както сте писали новата да изиграе Ферит и вместо той да играе играта да е играчка в нечия друга игра.
Тази вечер дано да има трейлър ,за да се внесе малко яснота или пък още повече въпросителни да ни се появят  Thinking  ще поживеем и ще видим Simple Smile
Много ми се  иска пак да са ей така Сейран и Ферит Heart  Simple Smile

https://x.com/nathigvasquez/status/1745101530548559903?s=20

# 574
пишете,че за Невра и трябва диамант
че тя диамантите си ги иа,щом е играч в този бизнес
Може точно балон с формата на сърце да я впечатли

# 575
  • Ямбол
Снимки от Берилчето 📸 от Афра ❤️

# 576
  • Дубай
Е, че той Феро бей си е цял диамант,къв диамант ще търси Неврата. Само трябва да го вкара в правия път, нищо работа дет се казва😆
Еве, анджък де... Ще плакнем око с Феро  и радваме на Сейран, която ще стане силна, независима жена.

# 577
Оставям си го още един път 😍😍😍🔥🔥🔥

# 578
ИВ, предполагам, че имаш предвид Мерт Smirk

Нагиш на сета с Гюлгюн

# 579
# 580
Тези май са стари, но се появиха от някъде в Х 😍😍😍

# 581

Кирилова, Феро не стои мирен.YumYumYum

# 582

Липсват ми тези Сейфер в новите епизоди !! 😍❤

# 583

Кирилова, Феро не стои мирен.YumYumYum

Хахаха аз говоря за Мерт ама като гледам и той не стои мирен 😂

# 584
Здравейте,момичета!Ууууф,много бързо изписвате темите,че не успявам да прочета!Явно липсата на серия действа много негативно и на пишещите спойлери и на феновете!Аз през това време започнах да гледам "Статус на връзката:сложно е" и за пореден път се убеждавам,че "Стокхолмския синдром" продължава да е водеща сила в турските сериали.Едно и също клише,"убий ме,обичам те!"Готиния,съвършен мъж стои до теб и те обожава,а ти бягаш подир емоционалния си насилник и не забелязваш ни на йота какво се прави за теб.Но винаги е така,дори и в живота.Някой спомена филма "Моята вина".Та веднага от там ми дойде една реплика в главата:"Защо ние,момичетата,винаги си падаме по лоши момчета?"Та в този смисъл,някои от нас защитават Сейран,а други Ферит!От дистанцията на моите години обаче,аз съчувствам и на двамата и не оправдавам и двамата.Грешката на Ферит беше,че не посмя да каже за Пелин!Втората грешка,че в стремежа си да скрие стана така,че Сейран научи по най-лошия възможен начин!Третата грешка,че въобще не се усъмни в тая бременност!Най-голямата грешка обаче беше на Сейран!Може би трябваше първо тя да се усъмни!Трябваше първо да се убеди,че Пипин наистина е бременна от Ферит и тогава да решава как да действа по-нататък.Реакцията под въздействието на емоция винаги е била лош съветник.Да речем,че първоначално реагира така остро,но тя имаше после достатъчно време за да осмисли създалата се ситуация и ако наистина обича този мъж,щеше да застане и поиска доказателства,че това дете наистина е негово.Щеше да поиска обяснение от Пелин,как и кога точно се е случило и след това ДНК тест.Щеше да сподели съмненията си с мъжа когото твърди,че обича и заедно с него да разбере дали е истина твърдението на Пелин или е поредната манипулация.Какво направи тя?Първа пусна ръката на любимия си.Тръгна сама да "изгражда" живота си сякаш любимия човек до този момент е бил някакво бреме за нея и пречка в живота и!Да,първия път наистина и беше натрапен и можеше да се счита за "пречка",но втория път не даде ли доброволно обета си:"в добро и зло,в радост и болка,в болест и здраве докато смъртта ви раздели!"За интервюто пък още първия път казах,че въобще не я оправдавам.Знаете ли,даже не обвинявам Ферит за номера който и спретна с пресата.За нея това трябва да бъде урок,че не медиите ще ти бъдат защитници.Както те защитават и въздигат на пиедестал днес,така утре ще те нападнат и стъпчат в калта,зависи кой ще е по-силния на деня.С това нищо не постигаш.Всяко чудо за три дни.Единствено си наранил хората които "уж" твърдиш,че обичаш.Питам се,как ли ще се почувства когато разбере,че Пипин си е отмъщавала и любимия и човек наистина не е предавал любовта им?Някои ще кажат,а противозачатъчните?Стига момичета!Ако това го пишат мъже ще съм склонна да ги оправдая,ама жени просто не мога!Къде са тия противозачатъчни,които ще ти дават през 3 дни и няма да забременееш?Има статистика,че на всеки 100 жени,9 забременяват.Една от причините да забременееш въпреки хапчетата е :Ако започнете да приемате хапчето непосредствено след края на менструацията, тогава всичко е наред. Но да речем, че сте в средата на цикъла си и не искате да чакате до края му, за да започнете новия етап на контрацепция. Това също е съвсем наред, но Planned Parenthood отбелязва, че определено трябва да използвате друга форма на защита през първите седем дни, за да избегнете забременяване.Нали не вярвате,че Ифакат ще следи цикъла на Сейран?Лейля,преди да напише тая простотия в сценария,първо да беше се консултирала с гинеколог!Може би щеше да научи,че една бременност е 9 месеца,а не 12!Та в този смисъл,аз си искам Сейфер с всичките си качества и недостатъци!Идеални хора няма!И ние не сме съвършени за да съдим!

Общи условия

Активация на акаунт