Аз съм на това мнение също. Нека сме любопитни ровещи, но нали по-адекватно мнение се дава с повече контекст за ситуацията на потребителя, а форумът дава достъп до хронологията му, така че... Трябва да е готов и за въпроси и за различни мнения даже и за критика. Между другото човекът защо да не е просто в Русия? Но предположения, не е това важното. Мен лично ми остана усещането, че жената си има някаква несигурност, въпросите я провокират. Вместо да каже нещо дори лъжа да постави на място любопитните /познаваме се, виждали сме се, преценила съм/ скача с нападки и контра въпроси, това ми е достатъчно. Не съм по зодиите, но в нейната ситуация търсене на оправдание за "червените му лампички" с това, ОК... Жената пърха и търчи хлътнала, много добре лови с въдицата този мъж, не ми вдъхва доверие.
Авторке, колко го познавате, наистина? С 2 деца сте в осъзната възраст, а с най-трудната възможна връзка сте се хванали, вие да го гоните този мъж на майната си. Допуснете и лош сценарий, имате ли сигурност за такъв? Дано помислите и прецените добре.
П.П. На основния въпрос нямам отговор понеже така зададен ситуацията е патова. Няма как да убедим бившия мъж.