“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Мисля, че току що "Алени хълмове" спечели Елина вместо Наско, най-вероятно барабар с лозето.

# 571
Уникален епизод

Единственото нещо което ме подразни, че липсата на обоняние на Елина ще я разкриват на час по лъжичка.
За сметка на това - уникални сцени със сестра Пелагия.
Всички играха много добре харесаха ми. Бончев почва да се усеща, че Титов не се отказал от лозето.
Филип се мята в драми между Елина, Зоя и Марта. Тия хора не говорят ли?
Сцената с Харизанов младши и Радост къртеше. Хареса ми как го отряза.
Забавни препратки...ти знаеш ли, че имаш страшни очи?
Андрей и Цвета бе интересно да ги видим като родители, не само като съпрузи
В този епизод ги нямажше Харизанов -старши и Антотния, но пък ще ги видим в следващия.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 22:06 от Лорд Сняг

# 572
Екскурзията в Рим да не срещне Цвета с някой мъж? Елина ще отиде при конкуренцията, а Геро ще се върне сигурно, прекалено отрано се говори за бебето, не е ок

# 573
Геро ми се струва, че от два стола ще падне на земята.
Кой беше мъжа който говореше по телефона и частният детектив го подслуша? Приличаше на Геро, но не вярвам да е той.

# 574
Мисля, че току що "Алени хълмове" спечели Елина вместо Наско, най-вероятно барабар с лозето.

Трансфер на енолозите. Елина в хълмовете, Кецки обратно в Маркова.

# 575
В другия епизод май Бончев ще съобщи, че Елина ще участва в търга за лозето, тя така одобрително кимна.
Има голяма разлика в него, в първи сезон беше подмолен и безскрупулен, а в този все помага и е много семейно настроен. Този човек играе толкова автентично и е удоволствие човек да вижда как образа му постоянно се променя (за щастие към добро).
Блестящ Билалов!

# 576
Хаха ще бъде забавно ако стане така.
а Наско - толкова време се бореше да няма шеф (Елина) и сега да му натрапят шеф...той заради едното уважение си тръгна.

П.С. Не познахме за повода по който Филип дава пари на  Харизанов -младши, но че ще има закачка с Радост - познахме.

# 577
Мисля, че и двамата са твърде горди, за да си разменят местата. Кецки е доста обиден и все си мисля, че е по-вероятно да драсне на някъде другаде. Макар, че ако му обещаят да е "главен технолог" може и да се навие.
Елина, обаче, си мисля, че ще им тегли една и ще почива известно време.

# 578
Мисля, че в другия епизод Билалов официално ще обяви, че Елина има проблем и се налага да излезе в почивка.
Другата възможно е да ги предупреди за Титов и да поиска да се обединят срещу него.
Билалов все си е подмолен, но някак стана семейно отговорен. Хубаво е да гледаме и такива сцени. Този сезон обръка много повече внимание на двете семейства.
Всички играятт много добре, но как игуменката прасна мутра с иконата - направо издивях от кеф.

# 579
  • Галифрей
А така хехе нещата се обърнаха на 180 градуса!  Яйде другата седмица в Рим.
Наско се усети,че е прецакан. Поне си отвори очите така става от лакумия. Само като Наско чу,че някакъв италианец ще бъде шеф се отказа. Радвам се,че не подписа и каза Чао.  Е след като разбра за лозето. Не му се получи флирта с Мая, но се вижда,че си имат химия 😃❤ Ама тази Дария голяма подпазвачка ей така така нарочно го изтърси това за щанта. Само ходи и се фръцка иска това,онова. И се направи,че отпи от виното на Елина.
Харесвам сцените с Цвета,Андрей и Елина. Реалистични са, обичат си ❤
Поне сега като Филип знае за проблема с обонянието на Елина. Той сега се раздвижи. Харесва ми. Видя се накрая тревогата и притеснението му. Айде отивай да я чакаш под дъжда😂 Аз не мисля,че Елина ще отиде при Дария.
Сценките между Марта и Филип ми се виждат кридж.
Мамам Зоя здраво е подхванала. Направо кипи.

# 580
Филип наистина се раздвижи в тази серия. най-накрая. Вече почна поне малко да го играе семеен, тросна се на Елина, че кри от него, също и на Наско. Почва да се държи като шеф и като семеен мъж, само с майка си не може да се оправи.
Сцените с Андрей, Цвета и  Елина и на мен ми напълниха душата. С Пелагия - също. Радост и Харизанов младши- една сцена, ама уникална. Само дядо Станко засега има малко екранно време, остана на заден план, което не ме кефи. Искаше ми се да има повече сцени с него и Филип.

# 581
А онази Антония ще мрънка как е излязла на плакатите за изборите, но старши яко си я иронизира

# 582
  • Галифрей
Гледах промото нямам търпение за следващия епизод.
Хаха Антония на този плакат прилича все едно от “ Възграждане ” 😂😆

# 583
Да, освен при Филип, в този епизод за първи път усетих в Елина емоционална зрялост. До сега все се караше и се тросваше на всички, с нейните все намръщени погледи, тръшкаше вратите или искаше да я оставят сама, а този път спокойно изслуша майка си и после като беше с насълзени очи, беше някак смирена. После вечеряха заедно с майка си. Просто се усети като по-зряла жена, а не истерична невротичка. Изобщо в този епизод всички имат напредък като личностно развитие - особено Филип, Елина и Кецки, който се държа достойно и си тръгна.

Става все по-интересно Simple Smile)

# 584
Някой разбра ли кой бе мъжът с очилата, който говореше по телефона и когото детектива подслуша? мъжът с кучето? Заприлича ми на Наско, но може да е случайна прилика.
П.С. Даже и Марта в последните два епизода ми стана симпатична. Може да е подмолна, но определено иска да даде шанс на брака си. Само Зоя ме дразни, малко  тип Стефани Форестър го раздава.

Общи условия

Активация на акаунт