“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 528
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
Какъв детектив? Няма никакъв детектив.

# 586
Мъжът с кучето, който го подслушваха.

# 587
Някой разбра ли кой бе мъжът с очилата, който говореше по телефона и когото детектива подслуша? мъжът с кучето? Заприлича ми на Наско, но може да е случайна прилика.

Според мен е този Титов, а човекът на пейката не беше детектив, а кмета. Мисля, че не го подслуша, а просто беше уговорена среща, но за да не привличат внимание с разговор очи в очи, беше така гърбом.

# 588
Геро ми се струва, че от два стола ще падне на земята.
Кой беше мъжа който говореше по телефона и частният детектив го подслуша? Приличаше на Геро, но не вярвам да е той.
Коя сцена точно, какъв детектив?? Thinking Лорд, ти май често едни странни изводи вадиш Simple SmileFlushedRolling Eyes 
Абе да не говорим за сцената мъжа с кучето и този на пейката до дървото?!  Първият е този, който изнудваше най в началото Пелагия, вторият е онзи от общината забравих му длъжността дето явно е в играта. И точно на него говореше, а не по телефона.

Иначе интересен епизод. Мен  ме дразни как уж не си говорят Зоя/Филип/Елина, или не са се разбрали кой за кое има думата. Все изненади. Малко разграден двор.

Много се смях от промото Елина спомена "церберът" италианец и после дават Антония, която верно на плаката е като цербер Satisfied

# 589
Точно кметът беше, а другият небрежно говореше уж на себе си.

# 590
  • Другата България
Точно кметът беше, а другият небрежно говореше уж на себе си.
Именно, това беше кмета, какъв детектив?
Другият със сигурност не е Титов, а човек или на Титов, или на хората, които искат да изкупят въпросните земи, и с които същият кмет явно е в съдружие.
И никой никого не е подслушвал, оня с кучето все едно говореше по телефона, но всъщност говореше на кмета.

# 591
Пелагея е опасна!🙌 Страшна пиратка💪
Как обаче се притесни за пострадалия😅, на мен пък ме напуши смях като я видях, че и на пейката пред болницата едва ли не осъмна и чак в полицията щеше да се предава!😂 Душата, страхотна е!
С Билалов в манастира също беше култов момент - да подпалят светата обител, тъкмо светица да я направят😂 Бисер след бисер!👌 А Билалов, завалийката, за изборите се моли и от километър се вижда, че е толкова набожен колкото и аз - как театрално се прекръсти пред Пелагея! Уникални и двамата!😂
Погна го и жена му, върви та се обяснявай сега…🙈
Наистина играе великолепно и образът му е изпипан страхотно!
Лилия не ми допада - има нещо крайно неприятно в държанието й!
Тя, винарката, май има нетърпимост към алкохола - на срещата със Зоя се наливаше с вода; на Наско отказа да полеят с почерпка наемането му като седяха край мотора; сега у Бончеви пак се престори че пие?!?
Зоя е майката си трака🙃
Веднага пренареди картите…
И аз имам лошо предчувствие за бебето.
Елина с право заора накрая.
Много интересно завързаха нещата.
А Наско наистина бая ще почака докато почнат да го уважават.
Младши май няма да бачка, надцених го нещо🙈 Но си пусна редовните бисери и най-накрая ги свали тез цайси та му се видяха зелените очи🙏

# 592
  • Другата България
За Дария и аз мисля, че всъщност не е точно винарка, а всичко е въпрос на истории от миналото, които или по-скоро заради които се е върнала в региона. Прекалено много се задълбава на лозето, прекалено много за него говори и дава да се разбере, че ѝ е важно, снимките, това, че не пие вино, но пък се преструва, че го прави....според мен с нея също ще се върнат в миналото и някаква драма в него.

# 593
Много яки диалози! Бисер след бисер, Веселяшка!

# 594
Радост и тя реди бисерите: "Работила съм на бензиностанция, дай нещо по-оригинално" Laughing
С глас се смях на Бончев като първо извади банкнотата с 20, обаче после се сети, че идват избори, позачуди се, че за 20 лева няма да му се чуе молитвата и ще трябва да се помоли по-щедро, та пусна 50 лева и как се договаря с иконата за изборите, направо комично.

# 595
Преди началото на първа серия, се чудех Маурицио като какъв е цъфнал на премиерата, сега вече разбрах. Явно ще е в ролята на италианския срециалист, който е пак Маурицио.
А иначе Маури е стилист, аз му викам фризьор. Бившият ми фризьор, вече живеем в рзлични градове. Душичка златна, много добър човек е. Не знаеше български, когато се запознах с него.

# 596
Лилия театралничи малко, но ролята ѝ е такава - да е мазна. Много искам да я видя в ситуация в която не ѝ се получават нещата.
Цвета веднъж като разбра за изневерите на Андрей сега му няма доверие. Разбираемо, доверието се  гради  с години, а се губи за миг. Сега той излезе "без вина виновен", а тя не иска да си признае, че е сбъркала. Временната раздяла бе най-доброто. Билета за Рим според мен първоначално бе купен, за да може Цвета да разведе Елина, но отиде за друга цел.
В епизода имаше култови реплики. Първо - препратки към други филми.
Ти знаеш ли че имаш страшни очи?

Харизанов младши - чудесно е, че ми помниш името. Ще ти потрябва като се оженя за теб.
Радост - работила съм на бензиностанция. Пробвай нещо по-оригинално.

Харизанов към Филип. Дъртия ми взе колата. За малко да се кача в автобуса

хахахахаха  - напълни ми душата, добре дошъл в моя свят.

# 597
  • Галифрей
Все още моето предчувствие,че бебето е от друг.
Всички играят велико. Определено образът на Бончев много хубово се развива и има промяна. Страхотен.

Мисля си,че май на Наско ще му излезе късмета с Мая Бежанска. Ама те си бяха много готини и в група Жигули ❤
 Оня с очилата където иска земите е известен актьор в дублажите чувала съм неговият глас много пъти ама как се казваше? Не помня.
Та кмета ли  там какъвто се води, яко е забъркал че чак се ядоса. Много ги искат тези земи да си правят незнонни неща. Кофти,че Бончев не се  усеща,че лошите са му под носа.

# 598
Моето предчувствие е, че това напрежение ще си окаже влияние върху Марта и тя ще абортира. Пак. Дано не съм прав.
Бончев взе да се усеща, но не може истински да навлезе в схемите. Разбра че някой яко изкупува земи за винарни, и че помпат Дария Томова с пази. Подозира руснаците. Обаче временно се е оттеглил от играта с руснаците, а и ако го играе ортак с Дария Томова може да уреди Елина. Освен това има избори на главата.
Отделно от това разбра, че Антония ще става общински съветник, сега разбра, че в общината са действали през главата му, и започва да подозира кмета, но няма нищо срещу него.

# 599
  • Галифрей
Цвета в промото да не би да си хвана ухажор  един Джулио Берути? 😂 Нали се правеше на примерна и упрекваше
Елина, каквото е това сега?

Много дарк ще стане ако Марта загуби бебето, колкото да ми е противна аз не искам това.

Общи условия

Активация на акаунт