Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 372
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 615
Същият е. Епизод 4, 40:48 мин. УЖАС!

# 616
Интересно е защо Атанаска е разгърнала интериорната си страст в апартамента предназначен за Емели и Емилия, отговорът е ясен, защото Даниел й позволява и защото тя изобщо не е така хрисима и мила като се прави на видеата, 100% Даниел и Наска ще експлоатират жилището, може би за под наем..а Наска си е купила друг различен апартамент. Относно квартирата на бабата, видно е,че са някъде другаде не в Абдовица, най-вероятно пак в София под наем, за да помагат на младите родители. След толкова плюене, че къщата е малка и Емели няма лично пространство, това е резултата. Ако Даниел е прибрал обратно апартамента, постъпката е грозна, независимо къде сега живее Емилия и има ли друг мъж. Тоя друг мъж най накрая осигури собствена стая на детето, явно не е толкова лош!

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 16:59 от Victory2019

# 617
Ако наистина са направили това Даниел и Атанаска е дъно наистина. Но те лъжат доста често и се изкарват такива, каквито не са, така че...Другия вариант е още в реалитито Емилия да се казала, че този апартамент е за нея и детето, защото е била накарана, а то да не е така и това да си е жилище на Бачорски. Каквото и да е станало, Монакото не е трябвало да се фотка там и да твърди, че обзавежда, защото публиката не яде доматите с колците. Вече за нищо споделено от тях не им вярвам. Това са уонаби бизнесмени и бизнесдами, които търсят скандала и публичността като по този начин няма нищо свещено и пощадено от тях. Слагам и Емилия в този кюп ако се е съгласила да лъже.

# 618
Апартамента, който “си купи” Наска е един, този който показва, че ще обзавежда е 1/1 с този уж за Емилия и Емели.
Със сигурност не са преотстъпили на Наска да го обзавежда, защото в епизода Емилия обясняваше как иска да изглежда и че си е намислила дизайн.

По-скоро г-н Бачорски “великият българин” си е прибрал апартамента поради преместването на Емилия при Петър и ще бъде на разположение за Емели след като порастне.
Виждаме, че е абсолютен комплексар, а Атанаска е злоба, която не пропуска да захапе Емилия. Смятам, че въпроса със сторитата в апартамента, предназначен за тях, е същия - заяждане и показност.
Да не забравяме как точно е разкрила връзката си с Даниел.

Няма две мнения по въпроса - ненадминато простодушни са и двамата.
Емилия да се радва, че се отърва. Дано с Петър останат заедно дълго време и не ѝ се налага да разчита на тази мижитурка Даниел.

ДАНИЕЛЕ не си гледаш децата еднакво, определено. “Жена ти” яко ти е промила мозъка и вярвай ми, някой ден дъщеря ти ще разбере всичко, което правите с едноклетъчното до теб.

# 619
Леле, ако е вярно това,което предполагате за  апартамента, тия са дъно. Чалгии , копи пейст от пинтерест как да е, обаче след всичкото биене в гърдите как никога няма да оставиш детето си и майката, ще се грижиш за тях и сълзлвите сторита, сега вземаш жилището,това е отвратително.  Макар че аз все още не вярвам да е така.

# 620
Ако апартамента на Емилия е отишъл при Атанаска, как тогава ще го изплати до края на годината? На мъжа си ли ще го плаща?

# 621
Ако апартамента на Емилия е отишъл при Атанаска, как тогава ще го изплати до края на годината? На мъжа си ли ще го плаща?

Оффф не четете! Два различни апартамента се коментират. Наска си е взела НС, който ще изплаща. А, пусна сторита с много подобен апартамент като на Емилия, който ще обзавежда… явно.

# 622
То май става дума за два апартамента - единия на зелено дето Насето уж ще по плаща, а този ще го обзавежда и май си е вече техен, така че снимките в ИГ са само едно заяждане. Мисля, че ако е станало както казвате, всички трябва да разберат каква дребна душица е този. За голямо съжаление Емели ще ги разбере тези неща един ден и няма да й е приятно. Сега е моментът Емилия да ги съсипе ако сподели подробности. Но мисля, че няма да й позволят, а тя все още е зависима от тях.

# 623
Според мен Емилия няма да сподели подробности.
1. За да не се излага, все пак прави бизнес някакъв, не е необходимо да ѝ гледат сеира. (Видяхме какво става с онези)
2. Тя действа много обмислено, за да не се почувства Емели наранена (което е неизбежно, един ден детето ще започне да разбира, ще чуе от тук, ще прочете от там и ще ѝ стане ясно)
3. Не мисля, че мъжът до нея “ще позволи” да изкоментира това. Изглежда ми сериозен, не си пада по цирковете, очевидно, след като не се показа в риалитито по време на РД на Емели.
Той добре познава Даниел, все пак са били приятели и съдружници.

Очевидно е, че апартамента “е взет” от Атанаска да го обзавежда. Вероятно Емилия вече няма права над него, не смятам, че просто ще го преотстъпи за обзавеждане.
Според мен Даниел си го е прибрал след като Емилия заживя с Петър и сега оставя “кралицата” да сбъдва мечти от Пинтерес.

# 624
Абе хора, какво пречи да имат два апартамента в една сграда? И сега Насето да обзавежда . Не мисля,че Даниел ще лиши дъщеря си от този апартамент.
   Също така се надявам Емилия да не влиза в обяснителен режим.

# 625
  • София
А какво ще стане, ако връзката на Емилия се разпадне - на квартира ли ще я натири отново с детето? Егати селските истории. И за пореден път се убеждавам колко хитра лисица е Наска. Подсигурява се здраво и ще изцеди каквото може от Даньо, че тя ще е следващата. Освен, ако не си затваря очите за шавливата му натура. Но при всички положения няма да се остави на улицата.
И се пак се надявам апартаментът, който (уж?) е на Емели, наистина да си е нейн.

# 626
  • София
Според мен Емилия няма да сподели подробности.
1. За да не се излага, все пак прави бизнес някакъв, не е необходимо да ѝ гледат сеира. (Видяхме какво става с онези)
2. Тя действа много обмислено, за да не се почувства Емели наранена (което е неизбежно, един ден детето ще започне да разбира, ще чуе от тук, ще прочете от там и ще ѝ стане ясно)
3. Не мисля, че мъжът до нея “ще позволи” да изкоментира това. Изглежда ми сериозен, не си пада по цирковете, очевидно, след като не се показа в риалитито по време на РД на Емели.
Той добре познава Даниел, все пак са били приятели и съдружници.

Очевидно е, че апартамента “е взет” от Атанаска да го обзавежда. Вероятно Емилия вече няма права над него, не смятам, че просто ще го преотстъпи за обзавеждане.
Според мен Даниел си го е прибрал след като Емилия заживя с Петър и сега оставя “кралицата” да сбъдва мечти от Пинтерес.

И аз не смятам, че Емилия ще се изкаже. Тя за Атанаска и Даниел нищо не беше казала, когато се случваше, камо ли сега. Оставя ги да се излагат според мен.

# 627
  • В страната на мечтите.
Аз започвам да се чудя Наска колко пари взима от рекламки, като козметик и някое друго ревю??? Не че се бъркам в на хората финансите, защото всеки може да си ги изкарва и харчи за каквото прецени, но ми стана чудно как се изплаща апартамент за една година?

# 628
Не е накарана Емилия да казва в риалитито,че апартамента е за нея.Доста преди риалитито е пускала сторита от този апартамент,че текат ремонти и че ще се местят там.Даниел е такъв смешник и циркаджия.Единсвеното,което одобрявах в него е ,че се е погрижил за Емилия и Емели като им е осигурил жилище и издръжка.А сега ще се окаже,че и това не е съвсем така.Емилия надали ще коментира.Най-вероятно я притискат да не го прави.Но за сметка на това Атанаска ще дразни и захапва чрез сторита и снимки. Единствено в това я бива.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 11:56 от Emily123

# 629
Аз започвам да се чудя Наска колко пари взима от рекламки, като козметик и някое друго ревю??? Не че се бъркам в на хората финансите, защото всеки може да си ги изкарва и харчи за каквото прецени, но ми стана чудно как се изплаща апартамент за една година?
От реклама и инфлуенсърство ако си добър се печели много добре, неслучайно и двете дами от историята са се насочили натам. Така съм чувала, аз работя в съвсем друга сфера.

Общи условия

Активация на акаунт