Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 365
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 630
А може и да е възможно Даниел наистина да е купил два идентични апартамента на едно място за двете си деца и сега Наска да се е развихрила

# 631
  • София
А може и да е възможно Даниел наистина да е купил два идентични апартамента на едно място за двете си деца и сега Наска да се е развихрила

Ако е така, значи говорим за три апартамента - този на Емилия и Емели, този втори купен от Даниел и този, който Наска си е купила.

# 632
Ако Даниел ги е купил, то те най-вероятно са на името на децата. Има логика в това да иска и за двете едно и също, както и има логика Наска да иска отделно един за себе си, с цел да се подсигури. Според мен или това е причината, или са различни апартаменти и просто си приличат, но не вярвам Емилия да позволи Атанаска да ѝ обзавежда жилището.

# 633
Сградата изглеждаше стара. Шанса да намери в стара сграда два еднакви апартамента, които се продават, за да ги купи, е нищожен.

# 634
Забележете снимките от стълбището. Железните парапети еднакви са, както и размера на стаята и прозорците.
Ако имаше и за малкия Дани ап. със сигурност щяхме да знаем.
Този пост е провокация - определено.
Емилия беше казала, че ап. е в центъра в стара сграда.
А като се сетите Наса как и беше пускала постове и сторита да и загатне с кой е. Няма да се учудя и сега това да е адресирано към нея. А драгия последовател да смята, как Наса разгръща потенцияла си в новия си ап.

# 635
Добре де, тоя апартамент ще го видим ли ремонтиран вече, че снимките са от лятото, а като гледам сторито на Наска той си е пак на шпакловка и замазка.

# 636
Кой купува апартаменти на имена на деца? А ако после искат, като станат на 18 да го продадат?
Имали са осигурен апартамент за Емили, на негово си име разбира се, няма да е на името на бившата му жена. Нанасят се при новия мъж и веднага нуждата от апартамент отпада. Наска е пусната да обзвежда неговия апарамент. Емили, като има нужда ще получи нов или този.

# 637
Е може Емилия да не иска Наска да обзавежда апартамент предназначен за детето й. Само си разсъждавам тук. Като ще даваш жилище на бившата си и детето й, го правиш както трябва, не следващата ти жена да се разпорежда там.

# 638
  • София
Кой купува апартаменти на имена на деца? А ако после искат, като станат на 18 да го продадат?
Имали са осигурен апартамент за Емили, на негово си име разбира се, няма да е на името на бившата му жена. Нанасят се при новия мъж и веднага нуждата от апартамент отпада. Наска е пусната да обзвежда неговия апарамент. Емили, като има нужда ще получи нов или този.

Хора, детето е ЕмЕли, моля ви 😄

# 639
  • София-Лагера
Даниел каза в епизода, че и колата И апартамента са на името на Емилия. Няма как да бъдат на 4 годишно дете. Може, но до навършване на пълнолетие един от родителите трябва да е вписан. Като почнете, че не е за Емилия, а за Емели ми става смешно. Та Емилия е майка на Емели, и живеят заедно. 4 годишно няма да живее самостоятелно и да прави ремонт. Върнете си епизода и чуйте какво казва Даниел.
Прави се дарение в полза на детето,майката има право да живее в апартамента.

# 640
На мястото на Емилия си взимам детето и бягам далеч от тия комплексари.
Ако са взели апартамента на дъщеря ѝ, ще я видят само на снимка и във вайбър!
Ама аз не съм емоционално интелигентна...
Според мен Атанска нарочно го обработва Даниел, защото тя не иска Емилия и дъщеря им да са близо около тях и чака на Емилия да ѝ писне тоя цирк и сама да си вземе детето и да им каже Баста!

# 641
  • София
На мястото на Емилия си взимам детето и бягам далеч от тия комплексари.
Ако са взели апартамента на дъщеря ѝ, ще я видят само на снимка и във вайбър!
Ама аз не съм емоционално интелигентна...
Според мен Атанска нарочно го обработва Даниел, защото тя не иска Емилия и дъщеря им да са близо около тях и чака на Емилия да ѝ писне тоя цирк и сама да си вземе детето и да им каже Баста!

Иска ѝ се на Насето, обаче Емилия има нерви от стомана 😄

# 642
То пък файда, че има нерви и ги похабява с тия идиоти. И дъщеря ѝ да израсне сред такива комплексари...

# 643
  • София
То пък файда, че има нерви и ги похабява с тия идиоти. И дъщеря ѝ да израсне сред такива комплексари...

Вие искате да си отдели детето от баща му? Какъвто и да е, обича си детето, полага някакви грижи за него, бебе Дани ѝ е братче. Емилия просто ги оставя да си копаят сами гроба на общественото мнение. И не излага Емели по този начин, че да се налага детето да се срамува от нея един ден.

# 644
Доста хора харесват Бачорски; Емели и Дани ще имат шанс главно тях да срещат, за това Наска и Даниел вероятно не се притесняват за останалите, които не ги харесват.

Просто тия хора, на които Бачорски са им приятни, не стоят в темата, аз също като вляза, се учудвам на непрекъснатата работоспособност на няколко човека да пишат против Наска и сие, та като цяло, темата не е огледало на реалното обществено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт