Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 362
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 645
Искаш да кажеш,че на Насито 100 и кусур хиляди последователи са реални и харесващи я Grinning
Доста хора харесват Бачорски; Емели и Дани ще имат шанс главно тях да срещат, за това Наска и Даниел вероятно не се притесняват за останалите, които не ги харесват.

Просто тия хора, на които Бачорски са им приятни, не стоят в темата, аз също като вляза, се учудвам на непрекъснатата работоспособност на няколко човека да пишат против Наска и сие, та като цяло, темата не е огледало на реалното обществено мнение.

# 646
Зарежете апартаменти, тяхна си работа.
Според вас какъв беше смисълът от тоя цирк, нито  са се сдобрили, нито се оказва, че ни представят живота си, “не искам деца”, пък после, друго….
Сигурно следващите “реалити” ще са Ни Ло и вратаря.

# 647
Мои съчинения, но допускам Наска да се е отбила в този апартамент по някаква си работа и е решила да снима и да пусне сторита, за да дразни. Няма как, ако е на Емилия, да го обзавежда тя. Знаем Наска как обича да дразни Емилия със сторита.

# 648
Доста хора харесват Бачорски; Емели и Дани ще имат шанс главно тях да срещат, за това Наска и Даниел вероятно не се притесняват за останалите, които не ги харесват.

Просто тия хора, на които Бачорски са им приятни, не стоят в темата, аз също като вляза, се учудвам на непрекъснатата работоспособност на няколко човека да пишат против Наска и сие, та като цяло, темата не е огледало на реалното обществено мнение.

В живота си винаги ли срещате само хора, които Ви харесват? Предполагам не.
Няма как да знаем от какви хора ще бъдат заобиколени децата.
За мен лошото в случая е, че правят публично достояние теми, които следва да бъдат лични и неприкосновени.
Показността и информацията, която изливат пряко засяга тези две деца. Те ще пораснат, ще гледат, четат, слушат. Идва момента с училище, а децата са жестоко откровени. Как ще ги предпази тогава Даниел?
Ще ги запишат вероятно в частно училище и тогава - успех. Рязка среща с реалността.
Защото Бачорски нито е милионер, нито е капацитет.
Жалко за децата и ценностите, на които ще ги научат Даниел и Атанаска.
За Емилия единствено ще кажа, че от видяното до тук поне на достойнство и решителност ще си научи детето.

# 649
  • Paris

Понеже не съм влизала отдавна в темата, видях снимката и коментарите ви и бих искала да добавя, че снимката е генерирана с AI app. Няма перуки и т.н 😀😀😀 там може ако искаш и Луната да си сложиш на заден кадър.

# 650
Не знам в какъв свят живеете, че да смятате, че Даниел и Наска са лоши родители, а всички останали - съвършени.
В училищата децата имат премного причини да се смеят едно на друго и съм убедена, че нито едно от децата на Бачорски няма да пострада от известността на родителите си.

Освен това, децата сигурно ще са в училища, в които ще са и децата на Богданска например, на тая-оная фолкпевица, на някои политици - а там премного клюки и достатъчно причини за обиди на тема родители.
Което ми се струва, на никой няма да му пука.

# 651
Не знам в какъв свят живеете, че да смятате, че Даниел и Наска са лоши родители, а всички останали - съвършени.
В училищата децата имат премного причини да се смеят едно на друго и съм убедена, че нито едно от децата на Бачорски няма да пострада от известността на родителите си.

Освен това, децата сигурно ще са в училища, в които ще са и децата на Богданска например, на тая-оная фолкпевица, на някои политици - а там премного клюки и достатъчно причини за обиди на тема родители.
То не се знае, може и да са в кварталното училище в Абдовица или в това в Дружба например. В днешно време нищо не ти е гарантирано, днес си богаташ, утре наемен работник. Но записите остават. Както и споделяниците тип искрено и лично  за "изгубеното бебе".

# 652
Никога не би ме било срам, че майка ми била изгубила бебе. Нито, че са се разделили с баща ми. Нищо в Бачорски не е за истински срам.
Нито са убили, нито са откраднали, нито са се събличали за пари и прочее. Всички останали глупости, чалги, гащи и прочее, са абсолютно поносими за деца, еле пък за тийнейджъри.

# 653
Никога не би ме било срам, че майка ми била изгубила бебе. Нито, че са се разделили с баща ми. Нищо в Бачорски не е за истински срам.
Нито са убили, нито са откраднали, нито са се събличали за пари и прочее. Всички останали глупости, чалги, гащи и прочее, са абсолютно поносими за деца, еле пък за тийнейджъри.
За пореден път си измисляш някакви неща, които не са написани. Не че майка ти е изгубила бебе, а че го е споделила това по телевизията ухилена четири дни след "събитието". Адски нелепо поведение. Но ако и ти си в същия социален и емоционален спектър, няма как да го усетиш това естествено.

# 654
нито едни от изброените обаче не правят пари пускайки клипчета на децата си. Тези клипчета им носят огромната гледаемост, не нещо друго. Виж статистиката - сумарно топ 5 клипчетата на Емели в профила на Даниел са няколко пъти по-гледани от всички епизоди на реалитито дотук.

и Даньо пуска тъпотии - как бебе Дани дърпа бастуна на бабичка уж на игра, как сина му се напикава в гащите в магазин, на рождения си ден, върху баба си; как реве в мола на земята, а баща му го снима.

Петканова имаше скандал, но успяха да не замесват детето си и да има нормално детство, което не е на показ. Бачора обаче продава детството на децата си за пари. Съучениците им няма нужда да обиждат родителите на Емели и Дани, в интернет ще има стотици клипчета, на самите деца, за които връстниците ще им се подиграват.

# 655
За мое голямо съжаление много деца вече имат такъв живот на показ, така че, докато децата порастнат, средата ще е такава, че подобни заснети епизоди от живота ще са нещо обичайно.
Така че, сигурна съм, за тях няма да има лоши последици.

Неприятно е, но вече масово се губи уважението към личния живот на детето. Бачорски са едни от многото такива родители.

# 656
Факт е, че прекалено много използват децата за събиране на лайкове, което е отвратително. Доста инфлуенсъри се “възползват” от децата си, за да получават пр пратки. Личи си по рекламните им постове, всички рекламират едно и също - килимчета, колички, детски кухни..
Може би ще се повторя, но в интернет е пълно с какви ли не изроди и специално хора като Даниел, Атанаска и Емилия, които имат финансови възможности не виждам защо си качват децата в интернет..

# 657
За мое голямо съжаление много деца вече имат такъв живот на показ, така че, докато децата порастнат, средата ще е такава, че такива заснети епизоди от живота ще са нещо обичайно.
Така че, сигурна съм, за тях няма да има лоши последици.

Неприятно е, но вече масово се губи уважението към личния живот на детето. Бачорски са едни от многото такива родители.
Защо си сигурна?
Моля те, за да има контекст, посочи дете в България, което да е по-показвано от Емели. Отива в Абдовица и хоп рекламен модел на дрешки и аксесоари, за да може Атанаска да заработи хонорара. Даниел веднага почва да я снима и цяла седмица пуска клипчета с нея. не е нормално милиони гледания за всяко едно от клипчетата на Даньо с Емели.

в подкаста майка й споделя в прав текст, че й се отразяват прожекторите, не й е приятно, когато непознати хора я разпознават, отиват при нея, говорят й, пипат я. В момента очевидно има лоши последици, защо си мислиш, че после няма да има. Сигурно има някой, който ще каже, че тези изброените неща не са лоши последици, кой знае...

Следя бг инфлуенсъри, но такова продаване на децата не съм виждала. Да намери друг начин да изкарва пари, нали е велик бизнесмен, не да продава децата си.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 17:07 от FreesiaR

# 658
Ох адски ми е интересно защо и Емилия , и Атанаска да са били за пари с Даниел ?

# 659
Много, много деца се изтипосват в интернет, моля ви се, няма да ги изброяваме едно по едно, последното по спомен възмутително беше на Деса Цонева, която танцуваше полугола по ботуши, а детето twerk-ваше отзад по немислим за дете начин

Дори само това да поставим на другата страна на везната, Дани и Емели нямат такива видеа и като цяло са всеобщи любимци, не мога да си представя кой би ги нарекъл другояче освен сладки деца.

Общи условия

Активация на акаунт