Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 295
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Изкуствени отношения? За мен също би било важно детето да има връзка с баба си, това е добре за детето, нека не бъдем егоисти. А с Георги, доколкото показаха, са се познавали преди връзката им с Даниел. Както се вижда и отношението към нея е различно от това към Атанаска, така че аз също на нейно място не бих го прекратила. И от тази гледна точка пък на Наска много би ѝ се искала да е на нейното място, сигурна съм, но ще се задоволи с признанието единствено на дъртия Бачор.

Вие не знаете ли, че Емилия живее, за да тормози Наска? 🤣

# 736
Хареса ми Емилия, като  каза , че  след всички  първоначални емоции от раздялата , тя си отдъхнала. Сега нека Атанаска му търпи глупостите.

# 737
Емилия е казвала , че са имали проблеми и преди Атанаска .

# 738
  • София-Лагера
Емилия е казвала , че са имали проблеми и преди Атанаска .
Била е друга Атанаска ,това е ясно на всички.

# 739
Да, те са имали проблеми. След окончателната раздяла и когато гневът е преминал, тя се почуствала отдъхнала и по-щастлива.

# 740
  • София
Да, те са имали проблеми. След окончателната раздяла и когато гневът е преминал, тя се почуствала отдъхнала и по-щастлива.

Данко се е цупил, че не е искала да ходи по дискотеки с него бременна също.

# 741
Емилия доста заби Даниел, като каза в подкаста, че всъщност винаги е искала да е с Петър, както и че е била с него още преди Даниел. Тоест сега като са се събрали пак се чувства щастлива и доволна.

# 742
  • София
Емилия доста заби Даниел, като каза в подкаста, че всъщност винаги е искала да е с Петър, както и че е била с него още преди Даниел. Тоест сега като са се събрали пак се чувства щастлива и доволна.

Хареса ми и как каза за Насето “Ако не беше тя, щеше да е някоя друга” 😄

# 743
Според мен Емилия изобщо не иска да е на мястото на Наска. Тя самата каза, че е искала да станат по-обрани след детето. Да не ходят толкова по купони, докато Наска не е така.
Поддържа отношения с Георги, защото й е приятел отпреди, а с Рози и бабата, защото иска детето да има връзка с тях. Явно също й допадат като хора и комуникацията им върви. Петър не е нужно да се намества в тези отношения, могат да се поддържат и без него. Ще я слушам в подкаста.

# 744
  • София
Прясна клюка, Даниел и Насето ще се женят на 09.08.2024 УЖ.

# 745
Може ли линк към новия подкаст?

в предаването Емилия каза, че е простила, но не е забравила, което според мен е нормално. Простила е в името на най-доброто за нея и детето й. Еме ще има нормални отношения с баща си, а Емилия може да продължи живота си само ако прости и остави болката и огорчението в миналото. Иначе ще бъде Рози 2.0, вечно живееща и страдаща в миналото и с притеснение да има истински взаимноотношения, защото очаква най-лошото.

# 746
  • София-Лагера

в предаването Емилия каза, че е простила, но не е забравила, което според мен е нормално. Простила е в името на най-доброто за нея и детето й. Еме ще има нормални отношения с баща си, а Емилия може да продължи живота си само ако прости и остави болката и огорчението в миналото. Иначе ще бъде Рози 2.0, вечно живееща и страдаща в миналото и с притеснение да има истински взаимноотношения, защото очаква най-лошото.
https://www.youtube.com/watch?v=P5rxpb9irx8

Изгледах го ,много ми хареса Емилия.
Свежа ,искренна,истинска.

# 747
  • София

https://www.youtube.com/watch?v=P5rxpb9irx8

Изгледах го ,много ми хареса Емилия.
Свежа ,искренна,истинска.

Гледам го в момента. Аз също много я харесвам, много открит човек е. Също не смятам, че се изказва “махленски” както някой определи по-назад.

# 748
  • София
Сватбата чак август.. 😁 Да не се откаже Даниел дотогава, много далечна дата.

# 749
  • София
Сватбата чак август.. 😁 Да не се откаже Даниел дотогава, много далечна дата.

Не знам дали е вярно. Но това идва от човек, който е участва в подготовката на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт