Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 161
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 165
Бащичко Grinning

# 166
Ами не мога да повярвам, че са чак толкова успешни. Тя Емилия за себе си не може да пусне добро съдържание, пък какво остава за клиентите й.

# 167
А какво е това сутрешно кафе преди 2 часа? И Емели не била доволна от ранното ставане. Забравила е да го публикува сутринта и е решила привечер ли? 😅

# 168
  • София
Сумата е просто смешна.
Е, хайде сега, нека влезем в затрудненото положение на Атанаска, все пак цял апартамент ще изплати тая година!

# 169
Тази тема в толкова отношения е като паралелна вселена, че най- искрено се надявам да не е представителна извадка на обществото.

# 170
Представям си колко взимат редовите чистачи, на които впрочем се гради бизнесът на Бачорски.

# 171
Приятелката на Наска нали организира мероприятия.Дали тя не го организира мероприятието за книгата,пък Наска само помагаше малко.

# 172
Йоанчето и Норчето разсъждават за Даниел, Атанаска и Емилия от този момент на видеото.  Йоанна казва, че симпатизира много на Атанасия (както я нарича),  интелигентно момиче била (WTF?), но леко не е съгласна, че тя отмъкнала мъжа на Емилия така набързо, млада била, бла бла бла... "Ами изчакай малко, не пресирай нещата"... Ама какво да изчаква? Дори и да си хлътнала ,щом разбереш, че този, когото си харесваш е женен или има връзка, чака дете и т.н., директно блокираш и спираш всякаква комуникация.  Страхотна логика извади Йоанна... един вид.. няма лошо да разваляш семейства, ама да не бързаш толкова, хахаха.
Била приятелка на Емилия, харесвала я, но не било редно да кара кола, купена от Даниел и т.н. Щом си скъсал/а с някого, не приемаш никакви подаръци. (Тук и аз съм съгласен). Голяма психоложка се изкара Йоанна, само менторства. А Норчето до нея само "Да, да.. абсолютно, да.. ами така е, да" Grinning Grinning Grinning  Eдната сестра мели нонстоп, другата само се съгласява от време на време.

# 173
Никой не забеляза в какъв нов офис ще работи бъдещият спец - дизанът е измилила Наска! Индустриалият стил ми харесва. И зеленото!  Но тия снимчици с целувки и натискания нещо не са ми за офис, по-скоро за в къщи.

Скрит текст:

Насе, иди при Капитонова (Ергенът2) - тя сега се занимава да учи хора как да продават в Интернет, ама взима пари за съветите.

# 174
Е защо д сне кара колата от Даниел ?

# 175
E... като вече си се разделил с някого, идеята е да не приемаш подаръци от него, дори и една стотинка да нямаш, ако имаш достойнство, разбира се.
Направо е безумно да коментираме "реакция" на тези две сестри. Ама при липса на реакции и подкасти за това предаване, така ще е Grinning  За Игри на волята, Фермата, Къщата на инфлуенсърите е пълно с коментарни подкасти, дори за Maximal Revenge. Но за Бачорски, за Miss Plus Size - нищо. А как ми липсва Кукушев да каже нещо за това семейство...

# 176
Ох на мем Кукушев не ми беше грам забавен , гледала съм няколко видеа покрай Ергенът .
То какво реакции да има , психолог ще в интересно да ги коментира .😀

# 177
Йоанчето и Норчето разсъждават за Даниел, Атанаска и Емилия от този момент на видеото.  Йоанна казва, че симпатизира много на Атанасия (както я нарича),  интелигентно момиче била (WTF?), но леко не е съгласна, че тя отмъкнала мъжа на Емилия така набързо, млада била, бла бла бла... "Ами изчакай малко, не пресирай нещата"... Ама какво да изчаква? Дори и да си хлътнала ,щом разбереш, че този, когото си харесваш е женен или има връзка, чака дете и т.н., директно блокираш и спираш всякаква комуникация.  Страхотна логика извади Йоанна... един вид.. няма лошо да разваляш семейства, ама да не бързаш толкова, хахаха.
Била приятелка на Емилия, харесвала я, но не било редно да кара кола, купена от Даниел и т.н. Щом си скъсал/а с някого, не приемаш никакви подаръци. (Тук и аз съм съгласен). Голяма психоложка се изкара Йоанна, само менторства. А Норчето до нея само "Да, да.. абсолютно, да.. ами така е, да" Grinning Grinning Grinning  Eдната сестра мели нонстоп, другата само се съгласява от време на време.

Тези момичета и без да съм ги гледала ги отчитам като “малоумни”.
Какъв подарък е тази кола?! Тя е нужна да обслужва НЕГОВОТО дете, което си е тръгнало с торби Джъмбо от родния си дом.. заради една провинциална к**рва, която е прилапала баща му.
И изобщо не ме е срам от тона ми.
Хайде малко да се успокоят тези новоизлюпени “звезди”, никой не им желае анализите.

# 178
Дубай 2017

# 179
Офф това момиче Атанаска направо се е обезобразило, тук изглежда много добре, а май и момчето хваща окото доста повече от Даниел, май верно е истинска любов иначе защо й е този Даниел, тя стърчи почти една глава над него!

Общи условия

Активация на акаунт