Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 180
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 210
Като си гледа детето, чака на парите на Даниел, като работи - защо не си гледа детето?! Разбирам я Емилия, трудно е, все пак тепърва се опитва да развива бизнес.

# 211
Като си гледа детето, чака на парите на Даниел, като работи - защо не си гледа детето?! Разбирам я Емилия, трудно е, все пак тепърва се опитва да развива бизнес.

Да, хората нямат угодия.  Изкараха Емилия търтей и готованка, че ползва парите на Даниел, сега като ходи и работи пък не си гледа детето.
Днес е на стаж във някакво училище и изглежда доста добре - децата ще се радват на такива учители като нея.
Наска когато се вихри по дискотеките едва ли води Дани с нея, и тя го оставя все някъде. Емилия не може да получи помощ и до сега си е гледала детето. Сега Емели вече е по-голяма и могат повече хора да я гледат. Не виждам защо веднага трябва да се хейти.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 11:53 от Lotus32

# 212
Емилия едва ли ще работи някога като учителка. Не и предвид начинът на живот който води и финансите, които изисква това. С учителска заплата това не може да се постигне. Атанаска също не я виждам като козметичка. Всеки търси лесното и добре платено. Ако могат да си го осигурят, добре.

# 213
Сега видях сторито на Емилия от училището. Да, много добре е облечена и най-вече - адекватно! Защото като знам как и някои въпросни млади учителки се обличат … все едно отиват на дискотека, а не на училище 🤦🏻♀

# 214
От девет реки вода.. Емилиа сама е казвала,че колата е на нейно име.. Тука 2 страници,че била фирмена 😀😀 Смях в залата са всички коментари

Тогава каква е идеята да е с надпис на фирмата, че мисля пишеше и на нея "Не е срамно да си чистач" или аз бъркам? То на теб ти е смешна и темата пък само се включваш да се посмееш...Laughing
Идеята е,че са били заедно с Даниел като и е подарена, това е логото на фирмата, ако не си запозната 🤗

# 215
Не е някакво училище, а най-желаното в България математическото СМГ. Няма да и се зарадват учениците там никак.

# 216
От девет реки вода.. Емилиа сама е казвала,че колата е на нейно име.. Тука 2 страници,че била фирмена 😀😀 Смях в залата са всички коментари

Тогава каква е идеята да е с надпис на фирмата, че мисля пишеше и на нея "Не е срамно да си чистач" или аз бъркам? То на теб ти е смешна и темата пък само се включваш да се посмееш...Laughing
Идеята е,че са били заедно с Даниел като и е подарена, това е логото на фирмата, ако не си запозната 🤗

Аз съм запозната, но не виждам смисъл да се пише на някоя кола ако не е фирмена. Капиш?

# 217
Не е някакво училище, а най-желаното в България математическото СМГ. Няма да и се зарадват учениците там никак.

Защо няма да ѝ се зарадват учениците? Тя не е там да радва някого, а да си осъществи практиката към университета.

Колата беше на Даниел, затова е брандирана. Остави я на Емилия след като се разделиха. После тя си работеше в неговата фирма, явно са преценили, че няма нужда да маха надписите и не ѝ пречат. Както се вижда - тя не е тесногръда.

# 218
  • София
За тези, които нямат инстаграм:

# 219

Защо няма да ѝ се зарадват учениците? Тя не е там да радва някого, а да си осъществи практиката към университета.

Колата беше на Даниел, затова е брандирана. Остави я на Емилия след като се разделиха. После тя си работеше в неговата фирма, явно са преценили, че няма нужда да маха надписите и не ѝ пречат. Както се вижда - тя не е тесногръда.

Да, надписите не пречат, просто Vanilis както винаги прави от мухата слон, затова уточних защо смятам колата за фирмена. Тя се смее, че има две страници за колата дали е фирмена и после изписва две страници със заядливи коментари. Няма никакво значение какво пише на нея щом е здрава и се ползва. Просто някои хора в този форум влизат да ни се накарат колко сме тъпи и се дразня вече.

# 220
  • Sofia
По какво ще преподава?
Дано не по БЕЛ 🫤
Много правописни грешки допуска 🤨

# 221
По какво ще преподава?
Дано не по БЕЛ 🫤

История...

# 222
  • София
По какво ще преподава?
Дано не по БЕЛ 🫤

История, завършила е НГДЕК все пак.

# 223

Атанаска е пуснала видео как си оформя косата. Продукта на Керастасе не е най добрата термо защота, но да кажем на нея и върши работа.

Но да обяснява, че тази преса е професионала е смешно. Въобще не е така, пресата струва 100 паунда и има много по добри на пазара. Стиймпод на Лореал е класи над тази.

# 224
На Емилия със сигурност ѝ помагат, но определено не стои някой на 100% готов да ѝ иззема функциите, когато ѝ се прищява. Родителите ѝ също са млади, доколкото съм виждала - работят, предполагам, а имат и още две деца, едното от които още незавършило гимназия. Няма база за сравнение, Даниел е поел разходите на баба Сийка, повече от сигурна съм и жената към момента ме съмнява да работи нещо - следователно е там, за да е на разположение при грижите за Дани, това ѝ е нещо като основната функция на престоя. Надали Емилия има възможността да направи същото, че да получава същата помощ. Но сестра ѝ е гледала Емели, майка и и баща ѝ също се включват, просто хората си имат и собствени ангажименти, собствен ритъм на живот.

Общи условия

Активация на акаунт