Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 220
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 225
И за Атанаска се прекалява с коментарите , и за Eмилия .
Доста злобни и изсмукани от пръстите коментари има и за Атанаска , но за нев може 😀

Аз съм на мнение , че никой не е длъжен да помага на Емилия или на Атанаска .
Както ми бяха в поеме коментарите , че връщали Емели болна ( сякаш нарочно са го целели) , така и не виждам никаъв проблем , че майката е оставила детето на приятелка .

# 226
Vivvs , благодаря за отговора!
   Аз не харесвам и двете, изобщо цялото чалга фемили не харесвам. Не вися нон стоп в ИГ , за да ги следя, но гледам епизодите.И като са решили да показват нещата от "живия живот" , ще си понесат последствията. Ще коментирам, ще питам , нищо няма да им спестя.Те не знаят за моето съществуване, на мен изобщо не дреме за това.
   Изобщо не е проблем приятелка да гледа детето, даже е супер,че има на кого да разчита.Казах го,защото по-назад се твърдеше,че никога не е оставяла Емели. И аз съм опирала до приятелки, и те до мен, това е толкова нормално и естествено.
 Аз наистина попитах без заяждане защо не й помагат на Емилия, защото не съм навътре в семейната й история. И разбирам родителите й, аз също имам внучка, но съм работеща и не мога да помагам.

# 227
Ами връщали са я..След Рдто на Наска , те си хванаха пътя за Кипър и я върнаха на майка й да се оправя., пък те си веят дупетата насам-натам.Оставиха Дани на Сийчето и вей баджак
И за Атанаска се прекалява с коментарите , и за Eмилия .
Доста злобни и изсмукани от пръстите коментари има и за Атанаска , но за нев може 😀

Аз съм на мнение , че никой не е длъжен да помага на Емилия или на Атанаска .
Както ми бяха в поеме коментарите , че връщали Емели болна ( сякаш нарочно са го целели) , така и не виждам никаъв проблем , че майката е оставила детето на приятелка .

# 228
История, завършила е НГДЕК все пак.
А после какво?
Със средно не може да е преподавател

# 229
  • София
А после какво?

Очевидно е в университет сега и следва педагогика? Да не мислите, че в СМГ са пуснали някаква случайна жена ей така в класните стаи? 😄

# 230
Емилия е на 27-8 години. Родителите са и около 50-55 годишни. Значи е нормално е да работят.
Гледала съм приятелски деца, и моето е гледано от приятелки.. Какъв е проблема?
Иначе евала на Емилия. НДЕК не всеки може да завърши.

# 231
Отворете профила на Дани..Еме и Дани пеят По-по-по и турболенция качени на дивана Grinning На кого ли са се метнали Grinning

# 232
  • София
Емилия е на 27-8 години. Родителите са и около 50-55 годишни. Значи е нормално е да работят.
Гледала съм приятелски деца, и моето е гледано от приятелки.. Какъв е проблема?
Иначе евала на Емилия. НДЕК не всеки може да завърши.

И самата тя каза, че се е изнесла на 18. Тя е родена в началото на годината значи още в 11ти клас някъде. Работеше  като промоутърка вечер и ходеше  на училище сутрин. Поне там са от 08:00 часовете 😄

# 233
Гледката невръстни дечица да пеят как се напивали като куче и били ненужни никак не е смешна.

поне Емели е щастливка, че прекарва малко време с баща си и това не й е ежедневието.

# 234
А после какво?

Очевидно е в университет сега и следва педагогика? Да не мислите, че в СМГ са пуснали някаква случайна жена ей така в класните стаи? 😄
Аз откъде да знам какво е завършила Емилия
Щом някой й знае средното (история; НГДЕК), защо да не знае и висшето
Нормален въпрос

И аз съжалявам че няма реакции на публикации, някои хора нямат връзка с кораба-майка май, ако очакват всички дружно да сме свързани с база данни към МОН и видиш ли, да знаем на всеки образованието.

# 235
Казах го,защото по-назад се твърдеше,че никога не е оставяла Емели. И аз съм опирала до приятелки, и те до мен, това е толкова нормално и естествено.
 Аз наистина попитах без заяждане защо не й помагат на Емилия, защото не съм навътре в семейната й история. И разбирам родителите й, аз също имам внучка, но съм работеща и не мога да помагам.

Никон никъде не е казал, че тя е неотлъчно до детето нон-стоп. Но го отглежда сама за разлика от Наска, която има помощ от майка си. Няма лошо да имат баба под ръка, а на Емилия майката е доста млада- около 47 годишна е и явно не може да отсъства от работа. Те децата се разболяват внезапно- и ако неочаквано е вдигнала температура, а е имала ангажимент я е оставила. Това сигурно се случва инцидентно, а не я оставя системно на приятелки. За снимката на стълбите- ако си снима кафето е скучна, ако се снима на друго място пак не е добре. Изглежда доста професионално в този костюм и не виждам нищо в снимката, че се била хванала над гърдите. Тя все още не е действаща учителка, че да стои като икона на снимката.

# 236
Много ме кефи бизнес центъра , с рецепция долу , на последния етаж нон-стоп купон..там някъде помежду другото се бачка Grinning

# 237
Учи история, гледах едно нейно видео, където между покупки и др глупости се отбиваше да 'вземе един изпит, който преди не била взела, към  СУ май  караше.
В СМГ ще я побъркат учениците:  със знания, визията и няма да бъде оценена подобаващо там.

И Наска, само повтаряше, че е отличничка, как я приели по единствено желание, пък се оказа не толкова грамотна една обява да напише, по-лесно щеше да я препише от някой сайт за работа..

# 238
Тези сторита с децата как пеят и слушат чалгия са отвратителни. На какво ги учи този Даниел, срамота.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 00:38 от Adriana11

# 239
Ами такива са му ценностите. Такова му е възпитанието. Малкият Даниел ще стане точно... бащичко.  За съжаление и майката не се противопоставя на това пускане на чалга вкъщи и в колата. А децата попиват като гъби.

Общи условия

Активация на акаунт