Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 435
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 480
Бачорски са ми много смешни като се облекат в еднакви дрехи като отбор. Някакви бутафорни ми изглеждат, като семейство само за предаването и за рекламата на семеен живот.

# 481
Благодаря за зайците...
Така както пестят от разходи за Интериорен дизайнер, така искат да спестят и от човека - маркетинг...
Резултата ще ни забавлява дъъъълго време🍹

# 482
Какво е пишело на блузите им?

# 483
Емилия май ще пуска свой продукт .😬

# 484
На нея "Кралицата е само една", на него "Щом съм до кралица съм крал" или някаква подобно тъпотия беше. Това изписано на суичър е смехотворно като всичките им там аутфити за пред публиката.

# 485
Да, доста комично звучи. 😁

# 486
Представете си някой бизнесмен и жена му да го изтипоса с такова облекло в ефир
Grinning  Няма шанс да видим някой от бизнесмените така облечени и излагащи се Grinning
На нея "Кралицата е само една", на него "Щом съм до кралица съм крал" или някаква подобно тъпотия беше. Това изписано на суичър е смехотворно като всичките им там аутфити за пред публиката.

# 487
Много си е повярвало това момиче Атанаска, ще си падне да д...то много скоро и ще боли. Очаквам още бисери в стил "Гиууд морнинг" по ИГ, понеже не виждам кой ще се заеме за 1800 лв да и извършва множеството дейности присъствено в офиса по цял ден....

# 488
Като стана ясно ,че Аида е правила доста от нещата, интересно ми е без нея какво ще пуска Grinning
Много си е повярвало това момиче Атанаска, ще си падне да д...то много скоро и ще боли. Очаквам още бисери в стил "Гиууд морнинг" по ИГ, понеже не виждам кой ще се заеме за 1800 лв да и извършва множеството дейности присъствено в офиса по цял ден....

# 489
Емилия май ще пуска свой продукт .😬
Нека да не забравяме, че е карала курса на Капитонова. 😁

# 490
Ох, ако тази прекрасна красива дама напусне, тези са чао отвсякъде. Да и се молят, да и увеличат заплата и служебна кола и да се опитват да я задържат на всяка цена.
Много готина жена е!

# 491
Тя заплатата се увеличава докато си там. Като решиш да си тръгнеш и да те позлатят, все тая. Не знаем все пак каква е причината да напуска. Може да сменя град, държава. Може да се захваща със собствен бизнес, а може просто да си е намерила нещо по-добро. Не значи, че непременно напуска за пари.

# 492
Скоро щяла да сподели с какво ще се занимава.
Тя заплатата се увеличава докато си там. Като решиш да си тръгнеш и да те позлатят, все тая. Не знаем все пак каква е причината да напуска. Може да сменя град, държава. Може да се захваща със собствен бизнес, а може просто да си е намерила нещо по-добро. Не значи, че непременно напуска за пари.

# 493
Тя тази заплата 1800 бруто или нето е? Предвид това, че плащат по хилядарка на чистачките си, не е учудващо, че искат да минат с малко пари за квалифициран персонал. Според мен тази позиция е доста натоварваща - търси оператор, монтажист, графичен дизайнер, маркетинг специалист и офис администратор. Че и опит да има във всички тези дейности.

# 494
Каза нето, но май не каза дали осигуровките ще са на тази сума.

Общи условия

Активация на акаунт