Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 415
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 510
Сега разгледах профила на Айда- днес е пуснала стори как брандира коли в Пловдив. Явно точно нейна заместничка търсят. Жената прави всичко от визитни картички и логота до подържане на профили в социални мрежи. Самата тя е написала с колко са се покачили последователите след като тя е поела профилите.

Друга тяхна менаджерка Яна Средкова пък има страничка за торти  𝚈𝚊𝚗𝚊’𝚜 𝙱𝚊𝚔𝚎𝚛𝚢. Пак Айда и прави всичко.
Според мен Георги има нещо общо с Яна.

Не знам колко им плащат, но май служителите не са много хепи там, щом гледат да имат и други занимания и да се измъкнат от фирмата.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 13:01 от Jules

# 511
Може ли да споделите профила на въпросната Аида?

# 512
Аида се изписва и изговаря без Й, Не звучи като хАЙДе, а като връх Аида.

# 513
# 514
Според мен Аида ще се занимава с лични проекти. Не мисля, че си тръгва заради малко пари и много работа. Понякога човек трябва и иска да поеме в друга посока.

# 515
Според мен Аида ще се занимава с лични проекти. Не мисля, че си тръгва заради малко пари и много работа. Понякога човек трябва и иска да поеме в друга посока.

Каквато и да е причината, те остават без важен човек. Тя е разработила маркетинга на Бонанза, личните им профили, под метлите. Тя е направила сайта на Атанаска, прави графичния дизайн на етикети, стикери, всичко. Грозно е, че те си преписват заслугите на жената.

# 516
Браво на жената, че се откъсва от тях. Пожелавам й успех. Явно е талантлива.

# 517
Не знаех, че Аида се занимава с това, но като гледам подхода и качеството, може спокойно да ръководи агенция и скоро тя ще набира хора. Това е графичен дизайн, поддръжка на сайтове и социални мрежи (което са различни неща),  SEO вероятно, Google adwords, заснемане и обработка на кадри, копирайт. Това е няколко пъти над 1800 лева на месец. Пожелавам й успех, браншът има нужда от свежест.

# 518
E, от тази тъпотия ще има един печеливш-Аида.

# 519
Разбирам, че тази дама им е наемен работник, но е слабо казано нагло от страна на Атанаска да се прави, че тя върши тези неща, като гледам даже и за сайта си не е отговаряла тя самостоятелно

# 520
Желая с цялото си сърце на тази разкошна, талантлива жена Аида много успехи. Да има свой бизнес и да се изявява в него. Детето и също е много умно, чаровно, добро и двете са прекрасно семейство. Познавам ги от Инста и съм очарована от тях. Браво, момичета!

# 521
Разбирам, че тази дама им е наемен работник, но е слабо казано нагло от страна на Атанаска да се прави, че тя върши тези неща, като гледам даже и за сайта си не е отговаряла тя самостоятелно

Не съм изненадана от това.
Те постоянно “крадат” чужд труд.
Като започнем от нископлатените работници, минем през плагиатството на Атанаска за обзавеждане, нейните снимки в профила и завършим с приписването на чуждия труд (Аида) за свой. Последното е съвсем обидно между другото. Бях останала с впечатление, че са си доста близки със семейството.
Защо ли имам чувството, че този нов офис и присъствието на Атанаска разбуни духовете и ще има разместване на пластовете и там.

# 522
То хубаво, сигурно жената е талантлива, на добър час в професионалната й кариера желая, но тези клипчета, които пуска не само тя, а всички от Бонанза Бачорски с ужасно мръсни апартаменти и къщи и споделяне, че миризмата е непоносима - това ми е супер непрофесионално и аз ако трябва да ги потърся никога няма да избера такава недискретна компания. Да го имат предвид Чистачите, че малко такт и смирение никак не са излишни.

# 523
  • София
Браво на жената, че се откъсва от тях. Пожелавам й успех. Явно е талантлива.

Така като гледам, всички картички и т.н. за личните празници на Бачорски ги е правила тя. Че даже и за на Насето сестрата.

# 524
Като са написали и двете, че са ги правили и всяка е написала, че е направила сайта на Атанаска за 1 час е въпрос на доказване.

Общи условия

Активация на акаунт