Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 398
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 540
Сайта на Атанаска  като направен за 1 час и от двете. Като всяка е написала, че го е правила тя.
Сега кое е вярното?
Жената "чудо", която разбира от маркетинг, докато работи медицински козметик, че и интериори прави и по екскурзии ходи.

#Дрийм към тру Blush

# 541
Защо ли не ѝ вярвам на Насето, дето "пуска" друг бизнес, че разбира нещо от маркетинг🤔

# 542
Сайта на Атанаска  като направен за 1 час и от двете. Като всяка е написала, че го е правила тя.
Сега кое е вярното?
Жената "чудо", която разбира от маркетинг, докато работи медицински козметик, че и интериори прави и по екскурзии ходи.

#Дрийм към тру Blush
Атанаска не виждам да е написала че е направила сайта,а офиса - две различни неща са

# 543
А за мърсотията, сигурна съм, че всичко е с разрешение и законово както трябва. Това е голяма, известна фирма, да не е да чисти Бай Ставри?
Как си представяте незаконно да пускат?
Даниел обясни много добре за чистенето на матрак след
Скрит текст:
разложен труп
, когато даваха за рибата в последния епизод. Не го ли гледахте?
Какво мислите, че чистят? Прах от библиотека от дъб? А кой чисти след болни хора, след много възрастни самотни хора, които оставят апартаменти в центъра на София? Наследниците ли?

# 544
Нещо много фриволно започнаха да боравят с думата "бизнес" хора от типа на Атанаска, не само жени.

# 545
Абе хора, подтикнахте ме да видя профилите на Аида и Яна Средкова, като казахте, че втората има нещо с Георги според вас.
Че тя е много секси тази жена. Изглежда си точно като .. жена. Хубава, показва естествено поведение, абе секси е отвсякъде.
Сега ми става една идея по-ясно защо кралицата си изфабрикува нужда от офис в офиса на мъжа си.
Не намеквам нищо за Яна и Даниел, просто жената е огън.. и аз ще искам да съм край мъжа си при наличието на такива жени Grinning
    Според мен, и аз ако съм мъж и аз ще искам такава Жена! Тя е повече от очарователна, харизматична и от нея струи страст.. има доста богата биография и е Мисис България и Европа…няма какво, Жена на място!

# 546
    На тази снимка не мога да отместя поглед от чорапогащника !😀

# 547
    И Аида е хубавица. Страстна, гореща, екзотична. Каква коса има- уау?!

# 548
    Разгледах снимките на Яна и не ми хареса силикона ѝ. Бюста  не стой добре на фигурата ѝ. Атанаска ми харесва, че не се е загрозила с огромни балкони.

# 549
    За сметка на това си в сложила два бейби кренвирша за уста.

# 550
    При Атанаска да послъгва и крие си е нещо стандартно затова не ме учудва, че масово маркетинг частта не е нейно дело, нея цялата й работа е такава фалшива. А Даниел беше много некоректен, когато захапа Емилия за тематиката на Барби партито, защото точно той и Атанаска правят най големите и показни изхвърляния по тематичните им поводи!

# 551
    Офис Бачорски се е преместил от зеленият диван в бг-мамма.  Animal Rabbit2

# 552
    За сметка на това си в сложила два бейби кренвирша за уста.
      Да, само устните я загрозяват. Иначе има хубава външност.

# 553
    Да, преди е била по-хубава. С тия устни се е загрозила.

# 554
    Много хубаво момиче е външно, но за мен душата й не е красива, масово хората не я понасят и явно и да прави мили очи, има защо да не я харесват!

Общи условия

Активация на акаунт