Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 384
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 570
Емилия никога не е имала апартамент. Има апартамент, който е предназначен за Емели, но вече 4 години Даниел не е предприел ремонт.

Накрая ще се окаже, че Наска ще направи "дизайна" по пинтерест на жилището, което е предназначено за Емели. Ако е така - това би било супер унизително за Емилия.

# 571
  • София
Емилия никога не е имала апартамент. Има апартамент, който е предназначен за Емели, но вече 4 години Даниел не е предприел ремонт.

Накрая ще се окаже, че Наска ще направи "дизайна" по пинтерест на жилището, което е предназначено за Емели. Ако е така - това би било супер унизително за Емилия.

Не мисля, че ще е унизително за нея. Това говори повече за Даниел, отколкото за нея. Ако наистина е така, господина се излага до нови низини.

# 572
Но е пак за Емилия и Емели. Като кажете никога не е имала

Не се знае
.. колата е на името на Емилия, жилището 100% ще е пак на нейно...

# 573
Има ли доказателства, че е прехвърлена на Емилия? Всичките коли, които Даниел купува за лична употреба са с номер 1111, били сме на съседни каси на бензиностанции. Тя е фирмена, сигурно още се води на фирмата, съдейки, че е на около 5години. Разходите за бензин сигурно минават като фирмени разходи, това си е стандартна практика.

Даниел иска да дава едва 150 долара за сватбена рокля на кралицата - голямата му любов, облича я и общия им син в най-евтините реплики на несъществуващи дори модели, не й е купил апартамент на нея, никога няма да "подари" апартамент на името на Емилия. А и от видяното на рд на Емели той си иска да си контролира Емилия и никак не се кефи, че вече е независима и си има сериозен приятел. Всичко й е дадено за временно ползване, според мен Емилия затова не му прави и проблеми. Пак стандартна практика е да се купи апартамент на името на детето, който може после да бъде продаден или след като детето стане на 18 или след сложна процедура. А и ако данъчните подгонят бизнесмена, няма как да вземат имущество, което се води на детето му.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 00:12 от FreesiaR

# 574
Медицинска козметика МУ Пловдив
"Специалността Медицинска козметика е създадена през 2015 г. Срокът на обучение е три години (шест семестъра). Завършилите специалността притежават професионални умения, даващи им възможност да изпълняват различни дейности за поддържане на здравето на кожата, подбора на необходимите медико-профилактични, физиотерапевтични и лечебни процедури, които да подобряват и забавят възрастовите промени и коригират кожните несъвършенства.
Завършилите Медицинския колеж имат възможност да продължат образованието си за придобиване на ОКС Бакалавър и Магистър в професионалното направление Здравни грижи и да повишават квалификацията си в други форми на следдипломно обучение."
-----
Атанаска има ли бакалавърска степен?

# 575
И на мен ми се стори, че апартамента е един и същ, но не ми се занимаваше да ровя, а и си викам: Чак пък толкова ли? Абсурдно е да говорим за един и същ апартамент. Ама явно не!
Странно ми е, че говорите така за автомобила на Емилия. От къде знаете, че е служебен и че разходите за него минават към фирмата? Имате достъп до тази информация? Това, че е брандиран (с най-тъпото послание), не го прави служебен.

# 576
На мен това за апартамента ми се виждат малко свободни съчинения. Изобщо не мисля, че става въпрос за едно и също място.
Атанаска в сторитата си не каза ли, че тя го е купила? Как така ще е апартамента предвиден за Емели? Изобщо не се връзва.
Факт е, че местенето на Емилия така стремглаво при приятеля и, беше изненадващо ама кой знае, може това да е нещо обсъждано доста във времето, просто сега да са предприели стъпката.

# 577
Наска не е казала, че този апартамент от сторитата е купен от нея. Просто показва имот, който явно ще обзавежда. На мен ми приличат на много сходни.

# 578
  • София
Наска не е казала, че този апартамент от сторитата е купен от нея. Просто показва имот, който явно ще обзавежда. На мен ми приличат на много сходни.

Казва точно, че си го е купила сама, не бил подарен 😄 **

Редактирам се понеже след препрочитане мисля, че Ваня говори специално за апартамент от сторита, а не за този от поста. Не знам дали става дума за същия апартамент. 

Така като гледам, май е по-вероятно да си е взела в същата сграда Насето.

# 579
Знам, че си в купила апартамент, но този от сторитата ли е?

# 580
  • София
За да не се чудите толкова дали е един и същи апартамента... Обърнете внимание на парапетите на стълбището в двете снимки. Абсолютно един и същ е, има едно ромбче като орнамент, тоест за мен е един апартамента.
Друга опция апартаментите да са в една и съща сграда, което много ме съмнява.

# 581
Вероятно няколко апартамента са купени на зелено в една сграда. От епизода с Емилия ми се стори, че е на хубаво място със стари сгради наоколо.

# 582
  • София-Лагера
Правилно,парапетите са еднакви,и апартамента е един.
Даниел може да си е взел апартамента и да го е дал на Наска.
Едва ли ,Наска ще обзавежда апартамента на Емилия.

# 583
Вероятно няколко апартамента са купени на зелено в една сграда. От епизода с Емилия ми се стори, че е на хубаво място със стари сгради наоколо.
от епизода на Емилия това изглежда доста старо и вехто стълбище, надали е на зелено. явно има и проблеми с документацията, които са се разрешавали години наред. Тя каза, че апартаментът е купен преди 4 години. Сградите, които се виждаха от прозореца бяха в много лошо състояние, не мисля, че изобщо има такива сгради в центъра.

апартаментът с който се похвали Наска изглежда обаче в нова сграда.

Според мен става въпрос за 2 различни апартамента. "Купеният" от Наска и този за Емели, който ще се окаже, че Даньо го е поверил на Наска да се упражнява на интериорен дизайн. В крайна сметка той никога не е казвал, че е купил апартамент на Емилия, а че е взел жилище за Емели.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 00:05 от FreesiaR

# 584
Даниел сигурно ги купува с отстъпка в тази сграда апартаментите😄
Скоро ще ни обяснят в някое стори.Не вярвам Даниел да си е взел алартамента от Емилия.Тя като гледам няма намерение да живее там,а ще бъде за Емели някой ден.Така че,надали с Наска ще бъдат съседки.

Общи условия

Активация на акаунт