Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 309
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 720
Емилия нямало да обяви локацията на детската градина,но иначе ни я  показа.Като не иска да разкрива подробности защо въобще коментира.Какво ги интересува хората Емели къде е на градина,че да ни информира,че я е сменила.Или искаше да ни покаже,че с Дани пак са в една градина,или просто няма какво да снима.А може и Даниел да е настоял децата да са в една градина.Все пак е по-лесно за водене и взимане когато Емели е при него.Предполагам,че той плаща таксата,така че каквото той реши става.

Видя се двор и част от сграда. За Вас не знам, но аз не бих я разпознала тази градина никога 😄

Аз живея в Дружба и затова веднага я разпознах. Освен това често засичам в квартала колите на Атанаска, Даниел и Антон. Веднага се набиват на очи. 😁

# 721
Знам, че интервютата и разказването на лични истории и е част от "играта", когато си тръгнал да ставаш известен, но вече почвам да губя симпатии към Емилия, която пак е в поредния подакст и обяснява как е простила. Даже Атанаска ми е по-симпатична вече. Това е като история с Дебора, която пък станала фолк певица.

# 722
Ми хората като я питат ще отговори.Плюс това там си го каза,че изневерил ли е с теб ще изневери и на теб.Препратка към Наска
Знам, че интервютата и разказването на лични истории и е част от "играта", когато си тръгнал да ставаш известен, но вече почвам да губя симпатии към Емилия, която пак е в поредния подакст и обяснява как е простила. Даже Атанаска ми е по-симпатична вече. Това е като история с Дебора, която пък станала фолк певица.

# 723
Такова нещо не се прощава, всичко е поза.

# 724
  • София
Такова нещо не се прощава, всичко е поза.

Точно така, Вие знаете най-добре. Щом сте казала, че не се прощава, значи Емилия лъже 😄

# 725
  • София
На мен Емилия ми изглежда по- осъзната, адекватна, справяща се с публичността.
Атанаска не ме дразни със самоизтъкването, даже ми става малко мъчно за нея, напоследък даже повече се набива на очи, явно целия хейт много и се отразява и избива.

Хората сме различни, това че вие не може са простите нещо, не значи че друг не може. Лошата емоция остава, ако не успееш да продължиш. Когато си по- щастлив в настоящето, отколкото в миналото, прощаваш и още как.

# 726
  • София
Ее, 50 страници, време ни е за нова тема ♥

# 727
Да простиш и да продължиш не значи точно да забравиш обидата, в случая има едно дете и то не трябва да е потърпевшо. А и според мен кой колко е простил, в колко добри отношения са и тн си е субектвна преценка. Емилия и да не е простила е продължила и е в отношения с Даниел, които устройват и двамата, Даниел си плаща за спокойствието, давайки финансова сигурност, ако всичко, което се изговори е истина, разбира се!

# 728
  • София
Не се прощава, но се преодолява. Надали Данко умира да получи нечия прошка. Дреме му на мухите от сакото.

# 729
Точно така, Емилия не е простила, просто иска детето й да претърпи възможно най-малко щети от това и да има връзка както с баща й, така и с братчето й. Не на последно място е и финансовата обезпеченост, която  се полага на детето и я получава (надявам се).

# 730
Има подкаст от днес с Емилия в YouTube в канала на TheVoiceRadioTVBulgaria. Споделя интересни неща, включително, че колата е на нейно име, решила е да остави брандирането заради признателност към Даниел, но скоро предстои да брандира за реклама за собствения си бизнес.
Също така споделя, че непрекъснато са я питали “Защо не си гледа детето; защо детето не живее с нея”, благодарение на видеата, които качва всекидневно Бачорски.

# 731
Не знам Емилия как ще е сега по отношенията си с Георги нали бяха приятели, с майката на Даниел. Интересно ми е какво ще е развитието 🤔 Защото тук имаше коментари как Петър нямало да иска да ги свързват, да комуникира и т.н. със сем. Бачорски.
Защото според мен Емилия нарочно е поддържала тези отношения и те са изкуствени, за да е близо. Това е МОЕ мнение, на нея толкова и харесва и и се иска според МЕН да е на мястото на Атанаска.. Искала е да живее това с Даниел, което вижда в момента. Все пак затова се се събрала с него и е направила дете.

# 732
Изкуствени отношения? За мен също би било важно детето да има връзка с баба си, това е добре за детето, нека не бъдем егоисти. А с Георги, доколкото показаха, са се познавали преди връзката им с Даниел. Както се вижда и отношението към нея е различно от това към Атанаска, така че аз също на нейно място не бих го прекратила. И от тази гледна точка пък на Наска много би ѝ се искала да е на нейното място, сигурна съм, но ще се задоволи с признанието единствено на дъртия Бачор.

# 733
# 734
Емилия е осъзната и знае, че с Даниел е нямало да го бъде с или без Атанаска.

Общи условия

Активация на акаунт