Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 220
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 900
  • София
След този епизод усещам, че си взех дозата чалга за години напред.

Колкото повече гледам Даниел, толкова повече се убеждавам, че е злобен гадняр. Изобщо не е толкова позитивен и широкоскроен за колкото се представя. Погледът му и интонацията докато говори са кофти и неприятни. Визирам най-вече частта, когато се беше позиционирал отдалечен на 6-7 шезлонга от служителите и коментираше това, което говорят за него. Уж се майтапи, но не съвсем. А и с тази дежурна, ехидна усмивка...

# 901
  • Paris
Аз го изгледах с превъртане този епизод. Прочетох иначе едно мнение в темата, че Даниел е теле и затова стои с Атанаска, въпреки че от семейството не я харесват. И на мен така ми се струва. Има го това при някои мъже все да правят на обратно.

# 902
  • В страната на мечтите.
Ядем суши с ръце в автобус и спираме неправилно на магистралата, за да ни дадат въпросносто суши и да направим егати тъпата реклама. Поне тоя дядката Бачорски да беше дал един бакшиш на момчето и момичето дето дойдоха да им го донесат, а не само да им каже да са живи и здрави, нали уж големия бизнесмен, нали уж е много важен и богат??

# 903
Не знам за вас, но аз на такъв тиймбилдинг не бих отишла. Хотелът добър, всичко скъпо, платено - добре. Но тази чалга и това виене на Бони цяла вечер са далеч от представата ми за добър купон.

# 904
  • В страната на мечтите.
Аз също не бих отишла, защото нямаше да издържа. На нашия тийм билдинг, когато започна чалгата и аз просто отидох и си легнах въпреки, че беше 11 вечерта, но знаех че няма да издържа дълго. А цели 2 дни да слушам само това... ще напусна още в понеделник Sweat Smile

# 905
Дъртият Бачор как зяпаше певицата.... Явно е почитател на чалгата, затова харесва Наска.

# 906
Да, това щях да коментирам - спирането в аварийната лента на магистралата. Да бяха отбили на някоя бензиностанция.
Иначе купона изглеждаше добре представен и сбирката на басейна също. По сторитата си личеше голямата селения. Тука беше много добре даже 😃 Аз не бих работила в такава среда.
Иначе на нашите сбирки чалгата е вече в бара към 1-2 часа. Неизбежно е, но не и от 8 часа докато вечерям, кака ти Бонка да ми вие снага. Абсурд.

# 907
Ми те така казаха, че им харесва. По кило на човек се освинват и после им е все тая какво ще правят.
Даниел на пияна глава деца прави.

# 908
Не знам за вас, но аз на такъв тиймбилдинг не бих отишла. Хотелът добър, всичко скъпо, платено - добре. Но тази чалга и това виене на Бони цяла вечер са далеч от представата ми за добър купон.
.
Точно това мислех да пиша. Аз в тази фирма не мога да работя и милиони да ми дават.

# 909
Като казахте, че Даниел на пияна глава деца прави се сетих, за аборта на Наска и дали не е било отново заченато на рожденния ден на генерала.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 11:27 от dani-ela-80

# 910
И аз така го смятах.

# 911
Стига бе, хора, прекалявате! Трополинка, към теб - нямаш право , не е етично,възпитано и квот се сетиш . Имай си мисли в главата, но някои неща е добре, да не се изричат/ пишат.
    Дори и да не иска сега дете, това си е нейна ,само нейна и на Даниел работа.
   За тийм билдинга -  ако съм гост на хотела , ще си тръгна и ще си искам парите. Слушаме всякаква музика , най-вече сръбско като се съБерем, но тази дандания, без да са ме предупредили, не бих издържала.
   Особено свирачите около басейна.  
   За отношенията по време на тия купони, някак си  не ми е много окей тая разюзданост. Може би Шефът трябва да си тръгне по някое време, тогава да се освободят страстите. Но явно при тях работи , а това е важното.
   Антон , ако Рени го спира, не е гот.Обаче и никой да не му се обади за освещаването, и това не е гот. Атанас като не е спал цяла нощ да го мисли,що не му звънна,не му писа поне, за часа , за дрескода/ който най-вероятно не е супер задължителен , а пожелателен от Монакото/ .
   Атанаска добре е направила,че не е отишла на тийм билдинга.Ама тя май някъде с приятелки беше тогава, ако правилно си спомням. Тази русата мацка с многото кубици/ Яна ?/ е доста близка с Джулиана Гани май, виждала съм я по снимки.

# 912
Откакто почувстваха хейта са супер неактивни в инстаграм. Дори не разбрахме дали празнуваха рождения ден на генерала. Според мен глупава стратегия защото с по голяма активност можеха да увеличат гледаемостта.

Атанаска никога не ходи на събиранията на фирмата. Спомням си имаха едно в Петрич, тя замина за Париж.

На мен обзавеждането на офиса ми прилича на Спа център. В никакъв случай корпоративен офис. Но пък и те с тази чалга са една сериозна фирма…

Стана ясно, че фирмата се крепи на Михаела. Явно и механата на нея се крепи.

В LinkedIn Аида си търси работа.

# 913
Обаче доста показателно, че никой от семейството не е честитил празника на Атанаска, а честитиха празника на Емилия.
СлучаЕнОст? Не мислА Stuck Out Tongue Winking Eye

# 914
Да, И аз останах с впечатление,че Михаела е гръбнакът на фирмата.  Чисто любопитство ме гложди, каква е истинската причина за напускането на Аида. Евала,че не се оплюха, засега.

Общи условия

Активация на акаунт