Къде срещате нови мъже?

• 33 063
  • 880
  •   1
Отговори
# 150
Пак стигаме до там, че каквито и плюсове да са ни важни, важно е и отсреща да не срещнем някакъв непреодолим минус или направо дефицит - ок, кръгът за външен вид е минат, обаче ако е с кофти характер?... Или както назад се писа - без обща визия за живота, без съвпадения като общи интереси или занимания. Или е пълно дърво, както Абуто дава пример.
И накрая пак се оказва, че всичко има значение.
Важи и за мъже, и за жени.
Така е - всичко има значение, но някои неща имат значително повече значение от други, както и има разлики между това какво харесват мъжете и какво - жените.

# 151
Елифче, някои крият гадже или жена, така е.. но повечето на живо са просто дръвчета, неуверени, не могат да общуват адекватно с жени, и само онлайн са "силни"... 
но ако си дърво, трябва жената, която търсиш да харесва дървета, не храсти и затова ти да се правиш на храст..

# 152
Стига бе, толкова много съвсем вървежни и нормални мъже и жени, които просто не успяват да намерят партньор в ежедневието си влизат в приложения.

Поне от моите познати, всички почти са били в Тиндър на някой етап от живота си.

# 153
Скрит текст:
Според мен, ако на един мъж не му пука за друго, освен за външен вид, има причина. Разсъждавам каква може да е:

Няма опит и започва от най-първичната нужда, неосъзнавайки, че като задоволи нея, ще изникнат и други.
Няма избор и точи лиги по красавици, отново като най-първична нужда.
Няма капацитета да осмисли, че външният вид не е достатъчен, може би поради интелектуален или културен дефицит (отново опираме до първичност).

Външният вид е важен, но е само първата стъпка.

Иначе на много мъже не им пука за образование, интелигентност и други, защото се надяват жената да е в подчинена и уязвима позиция, от която могат да я контролират и моделират лесно. Тук вече навлизаме в друга категория.

Скрит текст:
Винаги съм смятала, че един интелигентен и зрял мъж осъзнава и подбира много други качества освен външния вид.

Причината на мъжът да не му пука за образованието, възпитанието и интелигентността на жената е друга и крайно елементарна. Мъжът в полова зрялост не търси жена да го образова, възпитава и да му повдига интелекта Simple Smile Той ако иска да се образова (допълнително), може и сам Simple Smile

По-интересно в духа на темата е къде да се срещнат средно поне привлекателни мъже, с образование, интелект, доход над средния за страната, работа със стандартно работно време, самостоятелни, самоиздържащи се, с добра хигиена, подкрепящи, със семейни ценности и да вдигат тежко. Това е най-базовото описание на мъж, който просто 'става', без да е УАУ и да се избиват жените за него, и със сигурност пропускам нещо. Базови познания по ВиК и електрически вериги са плюс.
Ако добавиш и "свободни", вече сме в сферата на фантастиката.[/quote]

Ем над средното, ем най-базовото Simple Smile Simple Smile Подсети ме за лафа - Какво искат жените? ; - Всичко. Това първо...

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 03:56 от James42

# 154
  • Пловдив
Стига бе, толкова много съвсем вървежни и нормални мъже и жени, които просто не успяват да намерят партньор в ежедневието си влизат в приложения.
Аз имам теория. Ако някой на 40 е сам и иска да е сам - това е много добре. Ако някой на 40 е сам и високогласно твърди, че иска да е във връзка, а не намира - има няколко възможности. Първо - не иска да е във връзка и само твърди, че иска да е във връзка. Подозирам обществен натиск да сме по двойки да влияе. Второ - въпреки, че изглежда съвсем приемлив за връзка, на практика не е и затова партньорите го отбягват. Трето - има нереални претенции към евентуалния партньор.

# 155

Поне от моите познати, всички почти са били в Тиндър на някой етап от живота си.

Е, как, 80+ мил потребители са смотани дръвчета, много ясно.

То не се знае, с темпа, с който се развива онлайн дейтингът, един ден собствените деца и внуци къде ще си намерят съпруг/-а. 😂

# 156
  • Далечният изток
Тия на 40+ до към 45 сякаш по имат шанс, макар че силно клонят към стари ергени, но вече на 50+ обикновено високогласно твърдят, че не щат връзка. Иначе искат тайно вътре в себе си, но си знаят, че са изтървали всички влакове.
Ако съм сама жена около 30те никога не бих се занимавала с мъж на 40+, който не е имал семейство.

# 157
]Аз имам теория. Ако някой на 40 е сам и иска да е сам - това е много добре. Ако някой на 40 е сам и високогласно твърди, че иска да е във връзка, а не намира - има няколко възможности. Първо - не иска да е във връзка и само твърди, че иска да е във връзка. Подозирам обществен натиск да сме по двойки да влияе. Второ - въпреки, че изглежда съвсем приемлив за връзка, на практика не е и затова партньорите го отбягват. Трето - има нереални претенции към евентуалния партньор.
Съгласен съм, но бих добавил, че има разлика между мъж на 40 и жена на 40 от гледна точка на харесване от другия пол. Няма да пиша какви са разликите, защото ще ме нахейтят яко тук, но една жена на 40 би "получила" по-малко интерес към себе си за връзка, отколкото мъжа.

# 158
  • София
За 5ти път ще го кажа - далеч от ергени 45+. А особено пък младите жени. Освен ако нямат нерви като стомана.

# 159
колко един човек ще има кандидати за връзка, не зависи толкова кардинално от възрастта, а самият човек какъв е и какво привлича..
не е вярно това, че жена на 40 има по-малко кандидати за връзка от мъж със сходни качества на същата възраст..

# 160
  • София
Причината на мъжът да не му пука за образованието, възпитанието и интелигентността на жената е друга и крайно елементарна. Мъжът в полова зрялост не търси жена да го образова, възпитава и да му повдига интелекта Simple Smile Той ако иска да се образова (допълнително), може и сам Simple Smile

Жените също не избират интелигентен и образован мъж за да ги образова, възпитава и да им повдига интелекта, а защото търсят мъж, който е и личност и с когото могат да разговарят на различни от елементарните теми. Глупавите и необразовани партньори са интересни само за други глупави и необразовани, или се търсят с друга цел - както вече написах, да са сигурни, удобни и лесни за контролиране. Ако един мъж не се интересува от личността на жената, той вероятно не вижда жените като личности - което би трябвало да е огромен червен флаг за повечето жени. Ако пък някой си търси партньор с цел да бъде образован, възпитаван и поучаван, то той не си търси партньор, а ментор, вероятно за да компенсира някаква родителска липса.

# 161
Не познавам интелигентен мъж, обвързал се сериозно с посредствена жена. Колкото по-интелигентен е един мъж, толкова повече го привличат умните жени. И обратното.

# 162
Не познавам интелигентен мъж, обвързал се сериозно с посредствена жена. Колкото по-интелигентен е един мъж, толкова повече го привличат умните жени. И обратното.

Колкото си по-малко интелигентен, или още по-добре тъп, толкова по-лесно е да си намериш партньор.
Просто имаш много по-голям избор. Експириънс.

# 163
Да, при жените също е така. Според някакво проучване високият коефициент на интелигентност възпрепятства шанса на жената да се омъжи, с 40% спад в перспективите за брак при всяко покачване с 16 пункта.
Въобще за по-красивите/по-интелигентните търсенето на партньор сред масовката е някакво безумно ровене в онези камари с дрехи в магазините втора употреба с надеждата да намериш някакво съкровище.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт