Къде срещате нови мъже?

• 33 084
  • 880
  •   1
Отговори
# 165
Аз познавам много жени интелигентни се подлъгват по някакви (не знам как да ги определя).Нищо не може да им предложат.Мъжете имат техники да омайват,а някои са супер нахални.

# 166
Тези проучвания, които чета в нета, не спират да си противоречат. Thinking
Както и да е, аз съм оптимистично настроена, защото съм средностатистическа жена. Може би и затова не съм оставала без ухажори. Smiley Суперуомъните да му мислят.

# 167
  • София
Между другото, познавам няколко жени с PhD. Всички са защитили по време на брака.

По темата - след училище или университет човек малко или много се капсулова и изпада в рутина. За да срещне нови хора, трябва да наруши тази рутина. Най-безболезнено е онлайн.

# 168
]Аз имам теория. Ако някой на 40 е сам и иска да е сам - това е много добре. Ако някой на 40 е сам и високогласно твърди, че иска да е във връзка, а не намира - има няколко възможности. Първо - не иска да е във връзка и само твърди, че иска да е във връзка. Подозирам обществен натиск да сме по двойки да влияе. Второ - въпреки, че изглежда съвсем приемлив за връзка, на практика не е и затова партньорите го отбягват. Трето - има нереални претенции към евентуалния партньор.
Съгласен съм, но бих добавил, че има разлика между мъж на 40 и жена на 40 от гледна точка на харесване от другия пол. Няма да пиша какви са разликите, защото ще ме нахейтят яко тук, но една жена на 40 би "получила" по-малко интерес към себе си за връзка, отколкото мъжа.
На всяка възраст има хора, за които си млад, и на всяка възраст има такива, за които си дърт. Мъж или жена, това е положението. Не разбирам къде е разликата?

# 169
Жена на 40 е много по-вървежна от мъж на 40.
Тя става и за 25, и за 55, и за 65 годишни.
Мъж на 40 ако не е финансово осигурен може да лъже само някакви пикли на по 20, които освен да си правят цици и джуки за друго не стават.

# 170
  • София
Ее, къде пропусна 35 г? 😁

20-25 си бягат по своите писти. Те си имат приятелите от училище, университета, въобще едни младежки компании, в които възрастните над 30-35 стоят като сухо дърво сред глухарчета.

# 171
Съгласен съм, но бих добавил, че има разлика между мъж на 40 и жена на 40 от гледна точка на харесване от другия пол. Няма да пиша какви са разликите, защото ще ме нахейтят яко тук, но една жена на 40 би "получила" по-малко интерес към себе си за връзка, отколкото мъжа.
Смяташ ли? Ето ти една жена и един мъж на 40г
Скрит текст:

# 172
Да, при жените също е така. Според някакво проучване високият коефициент на интелигентност възпрепятства шанса на жената да се омъжи, с 40% спад в перспективите за брак при всяко покачване с 16 пункта.
Въобще за по-красивите/по-интелигентните търсенето на партньор сред масовката е някакво безумно ровене в онези камари с дрехи в магазините втора употреба с надеждата да намериш някакво съкровище.

Не и по мои впечатления. Умната жена е предпочитана и търсена партньорка точно за създаване на семейство ("желая да имам умна жена, за да имам умни деца"), като равностоен спътник в живота и възпитател на адекватни деца и членове на обществото. Липсата на възпитание, образованост и интелект не водят до много положителни неща, принципно, нито за семейството, нито за обществото.

# 173
Говорите, сякаш е нормално човек (мъж, жена) да има поне по 40-60 кандидата едновременно и е трудно да се достигне тази бройка от всички. Grinning Може би говорите за сайтовете за запознанства, там не знам, никога не съм влизала. Но в реала за никого не съм виждала чак такива опашки. По няколко човека да проявяват интерес към някого от противоположния пол, да. И към свободните хора винаги ги има тези няколко човека, проявяващи интерес. Вече дали кандидатите си струват е много лична преценка (какво мислят околните не е важно).
Също ме озадачавате, като излезе според вас, че всички (мъже, жени) се борят за 25-30 годишните. Това сериозно ли?! Обикновено за жена на 40 таргетът е нагоре (не надолу) и има достатъчно мъже, за които тя е млада. Това, че не ставали, е според вас. Според мен е напълно нормално мъж към 45 - 50 за жена на 40, а не някакъв недорасляк. Simple Smile

# 174
Съгласна съм с Lorelada. Мъжете на 40 се хващали с 20-годишни, ама те искали пари и джуки. Жените на 40 се хващали с мъже на 45-50, ама те били дърти. Ами нали въпросът е, че се харесват и им е добре. Трябва да сравняваме ползи и вреди между 20-годишна жена и 50-годишен мъж? Когато съм на 40 и мъжът ми е точно на 45, много ще ме грее, че някой мъж мой набор е с 25-годишна. Както и наборът ми сън няма да спи.

# 175
Жена на 40 е много по-вървежна от мъж на 40.
Тя става и за 25, и за 55, и за 65 годишни.
Мъж на 40 ако не е финансово осигурен може да лъже само някакви пикли на по 20, които освен да си правят цици и джуки за друго не стават.
Това казано от някой на 50 ли е? Първо е неуважително към 20годишните, второ е лишено от логика и връзка с реалния живот. Пиклите с афинитет към джуки и цици се хващат с портфейли, не с възрастови диапазони.

# 176
Чета темата и недоумявам. Значи според повечето мнения жени на 45+ са за "изхвърляне".....а мъжете са си ок????Ами не съм съгласна; всяка възраст си има своята хубост и е нелепо, по този начин да се квалифицират жените! Значи, който стане на 50+ и вече е "отписан", ами не е така, познавам жени  които на 53-54г , намериха невероятни мъже и са много щастливи, така че за "всеки влак си има пътници".

# 177
Чета темата и недоумявам. Значи според повечето мнения жени на 45+ са за "изхвърляне".....а мъжете са си ок????Ами не съм съгласна; всяка възраст си има своята хубост и е нелепо, по този начин да се квалифицират жените! Значи, който стане на 50+ и вече е "отписан", ами не е така, познавам жени  които на 53-54г , намериха невероятни мъже и са много щастливи, така че за "всеки влак си има пътници".
Просто смятат, че заслужаващите внимание партньори са под определена възраст и изчисляват вероятността мъж или жена да се сдобие с такъв. Което е нелепо. Когато твоята собствена възраст се повишава, се повишава и възрастта на подходящите за теб партньори.

Да, външността нито на 50-годишния мъж, нито на 50 - годишната жена е като на 20, но това е нормално и не означава, че тези хора не се харесват помежду си или че не се намират един друг за атрактивни, та да нямат "шансове". А че вероятно няма да бъдат харесани от наборите на децата си - много ясно.

# 178
Неслучайно се казва "изглежда добре за възрастта си." Сравнението кой как изглежда се прави между хора от един възрастов диапазон, а не да сложиш 18-годишно момиче до 42-годишна жена и да направиш извода, че първата по ти харесва, значи втората не изглежда добре. Joy

# 179
Дъвченето само и единствено на възрастта и визията, понякога на сексуалната пригодност, издава доста неща, все неприятни.
Хора, които са сами на 40-45-50+ не са сами от бръчки, а от липса на други качества. Или от нежелание да са с екземпляри с липсващи качества. Каква работа може да има учителка с бачкатор? Или програмист със сервитьорка? Очевидно и на учителката, и програмиста им липсва нещо съществено, за да подберат такъв партньор.

Общи условия

Активация на акаунт