Къде срещате нови мъже?

• 34 258
  • 880
  •   1
Отговори
# 180
Ако е зададен правилно въпроса като тема, би трябвало да е - "Къде срещате нови мъже, когато сте на определена възраст".
Истината и за двата пола е, че колкото повече напредваме с възрастта от 25 години нагоре, толкова по-трудно се намира семеен партньор. Така, че един мъж или една жена на 30 могат да намерят партньор в социална платформа, клуб или обществено заведение, но 40 и нагоре да нямат абсолютно никакъв шанс там. На един мъж или една жена между 40-45 години избора е сигурно 20 пъти по-малък от колкото на 25-30 годишните. И процента на свестните при по-възрастната извадка също вече е нищожен.  Втори брак, и този път успешен на  възраст около 35 е напълно възможен. Но на 45 гредите следват една след друга.
Така, че колко сме вървежни след 40 е "Я камилата, я камиларя". Има една колежка във форума, която много бих искал да си води дневник за да се види как се развива една подобна ситуация във времето, и като настроения, и като реалност.

# 181
И процента на свестните при по-възрастната извадка също вече е нищожен. 
Мне. До 35-40 се дава някакъв обратнопропорционален на възрастта кредит потенциал. На средна възраст кредитът потенциал е усвоен и лъсва реалността. Реалният процент свестни е еднакъв при всички възрасти.

# 182
Аз говоря за "свестния" и едновременно с това "свободен" потенциал.

# 183
Истината и за двата пола е, че колкото повече напредваме с възрастта от 25 години нагоре, толкова по-трудно се намира семеен партньор.

За мъжете не е толкова трудно, стига да знаят как да си изиграят картите. Друг е момента че България е една дупка и тука каквито карти и да играеш, все ще теглиш - и в преносен и във всякакъв друг смисъл.

# 184
Мисълта ви е, че на по-голяма възраст свестните вече са сключили брак? Е, браковете обаче вече не са всички "завинаги", така че хората се развеждат, овдовяват и се оказват пак свободни. Други пък изобщо не са успели/ искали да се бракуват. Има си свободни хора на всяка възраст.

# 185
Ама нито мъжете, нито жените след 25 изведнъж се сбръчкват и увисват. Поне около мен всички са в топ форма и са на 30+. Повечето емоционално са поовехтели, озлобени, отчаяни, но физически са си ок.

# 186
Пита се наистина ли 40+ годишните (и от двата пола) търсят топ форма в партньора. Simple Smile

# 187
Ох... ако си на 45 и търсиш партньорът ти да е супермодел, ще стане малко трудно. Аз например не мога да разбера какво пречи да има някакво шкембенце мъжа (не говоря да е като глътнал баскетболна топка, но ако е сравнително висок и като цяло с приятен външен вид, не пречи Relaxed). Съответно жената също е добре да има пропорционално, приятно за окото тяло, но чак да очакваме то да е като на 18-годишно момиче, малко идва в повече.
Само не знам защо се отплеснахме на възрастова тема, новите мъже, които авторката търси, на каква възраст трябваше да са? Аз предполагам, че е млада и търси млади, понеже ако си по-голяма, обикновено вече знаеш къде и как да ги намериш мъжете. Joy

# 188
Мисълта ви е, че на по-голяма възраст свестните вече са сключили брак? Е, браковете обаче вече не са всички "завинаги", така че хората се развеждат, овдовяват и се оказват пак свободни. Други пък изобщо не са успели/ искали да се бракуват. Има си свободни хора на всяка възраст.

Дисбалансът идва от това, че при втората вълна мъжете по-често се насочват към по-млади моми за рестарт и ново семейство, а не към свои разведени връстнички.

# 189
Или не искат семейство изобщо. Което не пречи на някои от тях да баламосват млади жени с обещания за семейство. Като цяло доста мъже имат този навик с баламосването, и разведени, и ергени. Даже във форума има, хвалят се. Определено не е проява на свястност.

# 190
То добре, ама и ние сме за по-големите млади Joy, в смисъл за мен поне е логично и нормално ако жената е на 40, мъжът да е към 45-50 например (не че няма и връстници, но по принцип доста двойки са с разлика в полза на мъжа). Сега ако жената държи в никакъв случай да не е по-възрастен от нея, защото над 40 например не стават, вече не знам.

Как смятате мъжете се уреждат с по-млади жени, а жените никога не са с по-възрастни мъже? Логически нещо не се получава.
Както казах винаги за някого си възрастен, а за друг си млад, на каквато и възраст да си.

# 191

Дисбалансът идва от това, че при втората вълна мъжете по-често се насочват към по-млади моми за рестарт и ново семейство, а не към свои разведени връстнички.

И има защо. Ако аз съм 40 годишен ерген, който не е преминавал през разводи, защо ми е да се ангажирам с жена на мойта възраст, която има И разводи И деца и примерно бившият й е некъв психо дето ще ме дебне пред кенефа да ме утрепа защото си го слагам с бившата му? А не мерси.

# 192
Не става дума за ергени в случая

# 193
Е то няма значение, той психото няма да се смили над мен щот и аз съм разведен, нали.

# 194
Има доста голямо значение точно в случая.

Общи условия

Активация на акаунт